MIKSI EI TEKISI KAIKESTA YKSINKERTAISEMPAA?

Kirjoittanut Amu Raëa (www.quantum-teachings.com)
2.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ihmiset tekevät kaikesta vaikeaa itselleen hyvin monimutkaisilla uskomusjärjestelmillä, mutta sitten kun on ymmärtänyt kvanttisuuden, tiedostamisen ja tietoisuuden, voi tehdä siitä kaikesta paljon yksinkertaisempaa.

Toisin sanoen, meidän ei enää tarvitse jäädä kiinni kaikkeen parantamiseen ja yritykseen olla yltäkylläinen ja kehittyä joksikin paremmaksi. Kvanttitietoisuudessa olet jo se, mitä sinusta on tulossa, koska ajattomana olentona koet jo ns. nykyisyydessä mahdollisuuksiasi tulevaisuudesta epälineaarisella tavalla. Kyse ei ole enää kehittymisestä, vaan kehittyneisyydestä.

Se on, kuin olisi aika-avaruusvirrassa ja samaan aikaan hiljaa paikallaan, liikkumattoman veden ja äärettömien mahdollisuuksien ajattomassa lammessa. Ei ole mitään opittavaa, etsittävää, pyrittävää, puskettavaa, pakotettavaa, hankittavaa, tavoiteltavaa … kaikki on siinä. Toisin sanoen, minkä tahansa mahdollisuuden päätät kokea, se on jo siinä.

Ei ole mitään opittavaa, koska tiedon etsiminen on vain kehä, joka jatkuu ikuisesti eikä lopu koskaan. On vain tietäminen, että jos sinun on tarkoitus tietää jotain, se periaatteessa tulee sinulle ilman ponnistelua tai tarvetta etsiä sitä. En sano, ettei saa opetella – se ei vain tapahdu tiedon puutteesta. Yksinkertaisesti tietää, että tietää jo kaiken, mitä tarvitsee tietää.

Jos sinusta tuntuu tyhmältä, sinusta tulee tyhmä. Jos sinusta tuntuu valaistuneelta, sinusta tulee sellainen. Sinulla on jo vastaukset. Ainoastaan sen uskominen, ettei sinulla ole niitä, saa olosi tuntumaan tyhmältä, vaikket itse asiassa ole sitä lainkaan. Tiedät jo – et vain vielä tiedä, että tiedät. Tämä on sinun unesi, sinun maailmasi, sinun todellisuutesi. Sinä valitset vastaukset. Mitä ikinä uskot, se tapahtuu. Näin ollen, silloin kun haluat vastauksia kysymyksiisi, kysy itseltäsi: "Mikä haluaisin tuon vastauksen olevan?"

Hyvin monet kysyvät minulta parantamisesta – miten parannetaan itsensä … mutta en opeta sitä. Silloin kun yrität parantaa itsesi, käytät tietoisuuttasi vahvistamaan, että on jokin epätasapaino, ja yrität parantaa sen. Mitä enemmän yrität parantaa jonkin, sitä enemmän vahvistat sitä uskomusta, että se on rikki. Siksi suosittelisin mieluummin havaitsemaan itsensä jo täysin terveenä.

Kun hahmotat jonkin olevan tietyllä tavalla, niin tapahtuu omassa unessasi. Elämä ihmismuodossa on kuin selväjärkistä unta, tiheämmällä ulottuvuustasolla. Kun hahmotat kaiken aina palvelevan sinua mestarina, niin tapahtuu.

Jos näin on, miksi silloin kaikki, mikä palvelee suurinta hyvääsi, ei tulisi sinulle helpoimmalla tavalla, tarvitsematta tehdä työtä sen eteen?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.