HELMIKUUN 2017 YLÖSNOUSEMUSENERGIAT

Kirjoittanut Jamye Price (www.jamyeprice.com)

26.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tammikuun tarkastelua

Tammikuussa oli mielenkiintoinen tahti ja joitain tunnepohjavireitä. Toisinaan oli tunne nopeasti liikkeestä ja virtauksesta eteenpäin, sitten se näytti pysähtyvän tai hidastuvan (erityisesti joidenkin tunteiden virtaaminen). Yleisesti tässä uusien energioiden vuodessa (2+0+1+7=1 numerologiassa) on paljon muutosta katalysoivaa energiaa.

Ylösnousemuspolulla olevia kutsutaan uudelle sisäisen voimaantumisen tasolle, kun alamme saada enemmän energiatukea uuden luomiseen. Tänä vuonna on paljon muutosta. Katso ilmeisen ja kaiken negatiivisen vastakkainasettelun yli rakkaudellisiin mahdollisuuksiin, jotka kutsuvat fokustamme ja toimintaamme. On todella mielenkiintoista aikaa.

Helmikuun energiat

Helmikuu tuo aivopäivityksen. Se tuntuu monista suuremmalta mielen irrallisuudelta. Olen suuri puolestapuhuja sille, että valotyöntekijät ovat maadoittuneita kehoonsa, riittävän vahvoja käsittelemään todellisuutta ja keskittyvät toteuttamaan enemmän rakkautta maan päällä, mikä tapahtuu tuloksena voimakkaasta ja aidosta resonoinnista voimaantuneen rakkauden kanssa. Kuitenkin helmikuun energia tuntuu vähän sen vastakohdalta, vaikkei olekaan. Kyse on mielen fokuksen ja käytön nollaamiselta joillakin, joten se tuntuu vähän irrallisemmalta, kun totuttelet irrallisen myötätunnon olemiseen normi.

Helmikuu tuo mahdollisuuden suurempaan mielenrauhaan, myös kaaoksen keskellä (luovan muutosenergian kukoistaminen!).

Voi olla muutamia tapoja huomata se. Enemmän mielen harhautumista ja tyyneyttä. Syvempää tai enemmän unta. Vähemmän raivokasta toimintaa. Mekaanisesta toiminnasta tulee automaattiohjausaikaa, jolloin murehdit tai ajattelet vähemmän ja vain virtaat. Kyky tarkkailla vain jotain, joka on ehkä aiheuttanut tunnereaktion aiemmin, mutta nyt säilytät irrallisen myötätunnon. Tunnen myös luovan inspiraation siemeniä tulevan polttopisteeseen, mikä tuntuu tyyneltä innostukselta (ei, ne eivät ole vastakohdat, ne tulevat itse asiassa hyvin toimeen keskenään).

Joitain varoituksia

Tämä ei ole irrallista välttelyä, vaan mielen virtausta, josta tulee tyypillisempää sydän-mieliyhteyden ja voimaantuneen rakkauden myötä. Tämä on nollausenergiaa, eikä ehkä tunnu täsmälleen samalta, kun energiasi on säädetty uudelle mentaalisen itsenäisyyden tasolle. Jos sinulla on jo tehokas sydämen ja mielen yhtenäisyys, tämä saattaa tuntua helpommalta päivitykseltä.

Jos elämä tukee sinua hyppäämään suurempaan yhtenäisyyteen, saatat huomata, että tämä energia tuntuu mielen silmukalta (toistuvat ajatukset ja fokus), sumealta ajattelulta, väsymykseltä, ärsytykseltä tai unohtelulta. Älä tuomitse itseäsi. Käytä tuota kaunista mieltä muistuttamaan itsellesi, että ajankohtaiset energiat tukevat tulemistasi paremmaksi.

Ota hyöty irti tukevan toiminnan kera: meditoi enemmän (edes pieniä aikoja), puhu tukea antavan ystävän kanssa, mene luontoon, mene energiahoitoon tai hierontaan, keskity tukea antavaan ravintoon ja veteen, harrasta liikuntaa tai tanssi, pidä päiväkirjaa, ole luova. Salli kehosi sopeutua ja tukea tätä virtaa.

Saatat huomata, että on tunteita, jotka täytyy ilmaista. Tässä sydämen ja mielen yhtenäisyys tulee esiin epäharmonisten kokemusten, muistojen, traumojen ja uskomusten irtipäästämisen kautta. Tue terveiden tunteiden virtaa, voimakas rakkauden valotyöntekijä! Jos tunnet kiukkua tai vihaa, se ei määrittele, kuka olet – se määrittelee, mitä tunnet tietystä käyttäytymisestä. Kun annat tuon tunteen virrata terveellä tavalla (kyyneleet, liike, ilmaiseminen tukea antavalle kuuntelijalle, rakentava keskustelu jne.), sallit tuon tunteen transformoitua opituksi oppitunniksi, viisaudeksi, uudeksi vahvuudeksi ja selkeydeksi. Muuten se pysyy tukahdutettuna sinussa ja aiheuttaa sisäisiä häiriöitä. Ansaitset virrata hyvin ja rakastaa elämää. Olet voimakas, rakas ystävä! Elämä haluaa sinun kukoistavan.

Mentaalinen itsenäisyys

Tämä on voimallista aikaa päivittää mentaalisen rakenteen virta tukemaan suurempaa yhteyttä hienojakoisiin ulottuvuuksiin. Ne ovat aina olleet, kuitenkin nyt useammat ihmiset tulevat tietoisemmaksi vuorovaikutuksesta niiden kanssa, eivätkä vain reagoi elämään.

Kun sinulla on mentaalinen itsenäisyys, pystyt näkemään ilmeisen ohi mahdollisuuksiin, joita rakkauteen keskittyneet ihmiset haluavat synnyttää. Olet tyyni kaaoksen keskellä, mikä luo yhteyssillan uusiin mahdollisuuksiin. Et reagoi manipulointiin ja petokseen. Tunnet vähemmän tarvetta vastustaa tai välttää ja enemmän halua siirtyä eteenpäin riippumatta siitä, onko jokin miellyttävää vai ei (tavallisesti kuitenkin löydät jonkinlaista iloa matkalla).

Pystyt paremmin arvioimaan itseä, sopeutumaan ja aikaansaamaan muutosta elämässäsi ilman myllerrystä. Olet vähemmän altis menettämään tasapainon ympärilläsi olevien vuoksi, ja koska et enää resonoi samaan negatiivisuuteen, he saattavat olla vuorovaikutuksessa eri tavalla. Mentaalinen itsenäisyys sallii sinun kuulla sydämesi selvemmin ja se voimaannuttaa sinua sisältä. Tämä sallii sinun olla vuorovaikutuksessa elämän kanssa voimaantuneesta tilasta, vallitsevan pelkoreagoinnin sijasta.

Yhteenveto

Tänä voimaantuneen täysivaltaisuuden vuotena (Aeronin mukaan), elämä tukee sinua parantamaan yksilöllisyyttäsi, harmonista värähtelyäsi. Tämä vuorostaan auttaa sinua yhdistymään toisiin ja elämään tuosta selkeydestä ja vahvuudesta käsin. Se tukee luovaa ja iloista virtaasi elämän kanssa. Helmikuun energiat lisäävät mentaalista itsenäisyyttäsi, kun sydän-mieliyhteytesi lisääntyy. Nauti mielesi virran avaamisesta ennakoimaan kukoistavan elämän kauneus. Kiitos kaikesta, mitä teet rikastaaksesi Maata sisältä käsin.

Onnellista helmikuuta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.