DONALD TRUMP – HENKINEN OPETTAJASI VALEPUVUSSA

Kirjoittanut Patricia Pearce (www.patriciapearce.com)

10.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

[Tarkistettu versio artikkelista löytyy Huffington Postista]

Kun olin seminaarissa, opiskelin unien tulkintaa uniasiantuntija ja kirjailija Jeremy Taylorin kanssa. Yksi Taylorin perusperiaatteista unityön tekemisessä on, että kaikki unet tulevat terveyden ja eheyden parhaaksi. Kaikki unet, myös painajaiset – jotka tuovat niin tärkeää informaatiota eheydellemme, että ne pelästyttävät meidät saadakseen huomiomme.

Työskentely Trump-painajaisen kanssa

Vaalikauden aikana saatat tuntea, että olet painajaisen keskellä. Se koetko tämän pelottavana kirouksena vai suurena siunauksena, riippuu siitä, oletko valmis kuuntelemaan informaatiota, jota se tuo, ja omistamaan sen. Tehdäänpä siis vähän unityötä.

Tämän painajaisen keskellä seisoo Donald Trumpin hahmo, jonka voi nähdä arkkityyppisenä Nemesiksenä tai suvereenina henkisenä opettajana. Arvaukseni on, ettet tarvitse paljon apua hänen näkemiseen ensin mainittuna, joten keskityn jälkimmäiseen: Donald Trumpiin suvereenina henkisenä opettajana.

Unissa jokainen tekijä tai hahmo symboloi jotain omassa psyykessäsi. Tämä henkinen johtaja, Donald Trump, on ilmestynyt uneesi näyttämään julkealla tavalla, miltä ego näyttää.

Ego on vain mielen osa, joka kääntää nurin todellisuuden, kuin linssi joka kääntää läpi kulkevan valon niin, että esine näyttää olevan ylösalaisin. Tietenkään todellisuutta ei voi oikeasti kääntää nurin – vain ymmärryksen siitä – mikä merkitsee, että ego on vain ajatus, johon uskot, linssi jonka kautta päätät tarkkailla itseäsi ja maailmaasi.

Miksi sanon egon kääntävän nurin todellisuuden? Koska se ylläpitää harhakuvia ja samalla kieltää kaiken, mikä on totta. Ego uskoo erillisyyteen ja kieltää ykseyden. Ego uskoo pelkoon ja kieltää rakkauden. Ego uskoo kuolemaan ja kieltää elämän pysyvyyden. Ego uskoo hierarkiaan ja kieltää totuuden vastavuoroisuudesta.

Kiitos Donald Trumpin, pystyt näkemään egon karikatyyrimaisessa ja yliampuvassa muodossa. Pysyt näkemään, miten ego etsii huomiota, miten se näkee itsensä suuremmaksi kuin kaikki muut ja miten egon suuruus on varallisuudessa, kuuluisuudessa, vaikutusvallassa ja kyvyssä hallita muita.

Kuvaamalla egon hyvin hillittömällä tavalla, Donald Trump antaa sinulle työkalut, joita tarvitset havaitaksesi nämä samat egotaipumukset itsessäsi, vaikka ne saattavatkin olla sinussa hienovaraisempia.

Mutta hän ei pysähdy siihen. Henkinen opettajasi auttaa sinua myös näkemään, mihin ego lopulta johtaa – vihamielisyyteen, jakautumiseen, syyttelyyn, projektioon, väkivaltaan, toisten sivuuttamiseen. Hän antaa sinulle harvinaisen tilaisuuden päättää omalta osaltasi, haluatko oikeasti valita egon istumaan oman johtajistosi virkahuoneeseen.

Tässä Donald Trumpin opetuksesta – siunattu hänen nimensä (suom. huom. "trump" merkitsee mm. "valttikortti", "päihittää", "viedä voitto") – tulee hyvin hienovaraista, mikä vaatii sinua todella olemaan valmis omaan henkiseen kypsyyteesi. Hän ei pelkästään anna sinulle tilaisuutta päättää, haluatko egon istuvan omassa (presidentin) virkahuoneessasi. Hän työntää reunaa niin pitkälle, että hän käytännössä anoo sinua näkemään täysin egokäytöksen läpi. Minäpä selitä, mitä tarkoitan tällä.

Vain ego hyökkää, ja se voi hyökätä vain toisen egon kimppuun. Itse asiassa egon nurinkääntyneen ja kuvitteellisen maailman ulkopuolella hyökkäystä ei edes ole olemassa. Jos siis hyökkäät henkisen opettajasi kimppuun, joka hyväntahtoisesti näyttää sinulle, mitä sinun täytyy nähdä itsessäsi, ja vastaat hänelle vihalla ja syyttelyllä, olet itse asiassa valinnut ja asettanut egon omaan (presidentin) virkahuoneeseesi.

Mutta jos voit katsoa opettajasi nerokkaan ja teatraalisen egojulkisivun taakse ja nähdä sen säteilevän jumalaisen olennon, joka hän todellisuudessa on – olennon joka on kenties sinun hyödyksesi ollut valmis naamioimaan itsensä, jopa itselleen, voidakseen auttaa sinua heräämään – ja voit alkaa nähdä, että oma Itsesi on sama säteilevä jumalainen olento, niin olet oppinut, mitä tämä painajainen on tullut näyttämään sinulle. Kun tämä tapahtuu, enkelit riemuitsevat – älä yhtään epäile.

Globaali uni

Mutta zoomataanpa kauemmas hetkeksi, koska tämä painajainen ei ole vain henkilökohtainen uni. Se on kansallinen painajainen, globaali painajainen ja kollektiivipainajainen. Kuunnellaanpa siis, mitä se kertoo meille siitä, mitä tarvitaan voidaksemme parantua valtiona, ja myös maailmana. Maailman unessa USA on valtioiden Donald Trump, ja henkinen opettajamme auttaa meitä näkemään, miltä varmasti näytämme muista – uskoessamme, että olemme parempia kuin ne ja varallisuutemme, vaikutusvaltamme ja sotavoimamme tekevät meistä suuren. Onko mikään ihme, että tällainen mahtailu herättää hyökkäyshalua toisissa, jotka ovat jääneet kiinni egon nurin kääntyneeseen vihan, jakautuneisuuden ja väkivallan maailmaan?

Mutta mitä tapahtuisi, jos tämä valtioiden Donald Trump yhtäkkiä näkisi egokäyttäytymisensä läpi? Mitä jos se alkaisi käsittää, että tämä yliampuva ego joka haluaa johtaa joukkoa, pullistella lihaksiaan ja rehennellä varallisuudellaan, ei ole sen todellinen luonne?

Mitä jos se näkisi, että sen suuruus ei ole rikkauksissa tai sotilasmahdissa, vaan kyvyssä tuntea oikeinpäin oleva todellisuus ja ilmaista sitä: olemme kaikki tällä planeetalla toisistaan riippuvaisten ja tasavertaisten ihmisten yhteisönä?

Jos tämä tapahtuisi, maailman uni muuttuisi silmänräpäyksessä ja Donald Trump olisi suorittanut tehtävänsä. Miten silloin voisimme olla mitään muuta kuin hyvin kiitollisia siitä, että hän on suvainnut olla keskuudessamme ja auttanut meitä avaamaan silmämme sille, mitä todellisuudessa olemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.