VASTAUKSET OVAT, MISSÄ OVAT AINA OLLEET

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

9.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun viimeksi puhuimme kanssanne, puhuimme voimastanne. Jatkamme siitä.

On sanottu, että ihmiskunnan suurin pelko on, että se löytää oman voimansa. Olemme samaa mieltä tästä arviosta. Ja selitetäänpä miksi. Miksi pelkäisitte omaa voimaanne? Siihen on monia syitä. Puhumme joistain niistä.

Yksi suurimmista on, että jos jokaisen ihmisen olisi todella tarkoitus sallia tiedon voimakkaasta itsestään tulla pintaan, hänen täytyisi välittömästi ottaa vastuu siitä, mitä hän on luonut, eikä hänellä ole mitään ongelmaa nähdä, missä sotkussa hän elää. Mutta jos hän on voimaton, hän ei voi muuttaa sitä eikä hän voi olla vastuullinen, ainakaan omasta mielestään.

Ja niinpä hän päättää välttää ongelman syyttämällä "heitä". "He" antoivat sen tapahtua. "He" tekivät sen. Ja mitä minä voin ylipäätään tehdä? Tämä antaa kaiken vallan "heille". Ja kerromme teille, että tämä tekee "heistä" vääriä jumalia. JA pitää yksilön turvassa syyllisyydeltä ja vastuulta.

Syyllisyys on valetta. Se on valetta. Ei ole mitään hyötyä syyn kohdistamisesta mihinkään universumissa, paitsi niihin jotka saavat vallan toisiin siinä. Ja valta on myös valetta. Kaikki todellinen valta on itsen voimaa ja vain omaan itseen.

Oletetaanpa, että yksilö on nähnyt kaiken tämän läpi. Mitä muuta yksilö voisi pelätä? Psst, pelkokin on valetta.

No, yksilö voisi pelätä, että laajalle levinnyt tieto yksilön kyvyistä toisi tuskaa ja kärsimystä. Tämä on erittäin yleistä. Monet teistä jäivät kiinni entisajan noitavainoissa ja inkvisitiossa. Se aika on ohi. Tiedätte sen, mutta kenties alitajuntanne ei tiedä.

Yksilö voisi pelätä, että laajalle levinnyt tieto toisi lauman ihmisiä hänen ovelleen.

Mahdollisuudet ovat melkein loputtomat. Ja kaikki ne merkitsevät, että pysyminen tietämättömänä omasta voimastaan tai sen pitäminen piilossa pitää yksilön jotenkin turvassa. Se voi estää häntä kohtaamasta myös sen jumalaisen voiman, jonka hänelle on opetettu – virheellisesti – luultavasti tuomitsevan hänet helvetintuleen.

Jotkut koomikkonne ja yhteiskunnalliset keskustelijanne ovat osoittaneet epäjohdonmukaisuuden – yritämme olla lempeitä tässä – sanoen, että teillä on kaikkia rakastava Jumala, joka hiillostaa teitä pienimmästäkin rikkomuksesta tai väärästä tulkinnasta. Emme valitse vastaväitteitä tässä, mutta pyytäisimme ihmisiä kysymään itseltään, mihin he päättävät uskoa. Ette salli sellaisia ristiriitoja kavereissanne. Yksi suosikkitiuskaisunne on: "Et voi saada kumpaakin!"

Palataanpa keskusteluun henkilökohtaisesta voimasta. Vaikka sitä tulkittaisiin konventionaalisimmalla tavalla, voidaan nähdä, että mitään sellaista ei voi saada aikaan, josta ei oteta vastuuta. Mutta todellinen tarkoituksemme on auttaa teitä ymmärtämään, että ihmiskunta on olento, tietoisuus, jonka osa olette. Ihmiskunta luo maailmoja. Ihmiskunta voi muuttaa maailmoja. Ja odottamalla jotain toista muuttamaan asioita mitään ei tapahdu. Se on taas yksi tapaus voimansa antamisesta pois.

Luoja näkee maailman miljardien silmäparien kautta. Luoja loi miljardeja käsi- ja jalkapareja. Eikä loukkaa ketään, jos sanomme, että Luoja – miten tahansa haluatte tuota voimaa kutsua – elää teidän jokaisen sisällä. Ja jokainen teistä kysyy: "Mutta mitä voin tehdä?" Rakkaat ihmiset, vastaus on, että voitte tehdä mitä tahansa, mikä laitetaan eteenne tänään tehtäväksi, parhaalla osaamallanne tavalla. Kukaan ei odota teiltä sen enempää.

Kaikki mitä tarvitaan, annetaan teille. Mutta teidän täytyy oppia omistamaan, kuka olette, koska vastaukset ovat siellä, missä ne ovat aina olleet – sisällänne. Onko tämä uutinen? Ei tietenkään. Kaikki opettajat ovat tuoneet teille tämän viestin. Miksi niin olisi tapahtunut, jos se ei olisi totta?

Sanomme nyt, että tulemme vastaan teitä yli puolivälin, kun alatte nähdä, kuulla ja hyväksyä totuuden. Mutta älkää odottako maailmanne yllättävän yhdessä yössä. Vaikka se yllättäisikin, monet kysyisivät, miksi se kesti niin kauan. Tehkää siis, mitä teidän on tehtävä, ja tietäkää, että te riitätte. Te riitätte.

Siunausta jokaiselle. Jatkamme toisen kerran.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.