KANNUSTUSPUHEEN AIKA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

9.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On kannustuspuheen aika. Itse asiassa tämä on vain muistutus asioista, jotka ovat jo tuttuja teille. Tietysti on aina uusia ihmisiä, jotka löytävät meidät, ja tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun he tutustuvat näihin ajatuksiin. Mutta viimeaikaiset tapahtumat ovat saaneet monet teistä syöksykierteeseen, kuten sanotaan. Olette eksyksissä, turhautunut ja tunnette avuttomuutta. Olitte luulleet olevanne tuollaisten asioiden yli. Olitte luulleet myös, ettei maailmanne enää tarvitse niitä. Mutta niin upea kuin nykyinen tietoisuustasonne onkin, saattaa mennä jonkin aikaa, ennen kuin saavutatte tuon tilan. Muistutetaanpa siis teitä parista asiasta.

Ensimmäinen asia on, että se mitä näette ympärillänne, on ja tulee aina olemaan heijastusta tietoisuustilastanne. Emme puhu henkilökohtaisesta tietoisuudestanne, vaan kollektiivista. Silloin teidän täytyy myös ymmärtää, että ihmiset luovat edelleen muunnelmia omasta menneisyydestään, koska he eivät ole vielä siirtyneet sen yli. Kun he luovat, he käyttävät melkein aina jotain mennyttä kokemusta tulevaisuutensa kuvittelemiseen, ja silloinkin he useimmiten toimivat vähemmän tietoisesti. Jos he alkaisivat yhtäkkiä "yksikkönä" toimia nyt-hetkessä ja korkeammasta tietämisestään, maailmanne muuttuisi niin nopeasti, että kollektiivipäänne pyörisi.

Mutta meidän täytyy auttaa teidät pois tuosta syöksykierteestä. Miten voitte estää seuraavan ongelman? Voitteko henkilökohtaisesti estää seuraavan ohjuksen? Voitteko muuttaa maanne kurssia? Voitteko muuttaa sitä tapaa, jolla maanne kansalaiset tai ei-kansalaiset käyttäytyvät? Ja voisimme jatkaa tätä luetteloa vielä pitkään. Useimmille teistä vastaus näihin kysymyksiin on "ei". Useimmat teistä tätä lukevista eivät voisi ryhtyä toimeen, jolla olisi paljon vaikutusta näihin asioihin. Tämä ei johdu siitä, että olette tehoton. Tämä johtuu siitä, ettei yksilön teoilla ole suurta vaikutusta kollektiivitietoisuuteen – tavallisesti. Ja luomakunta on tuon kollektiivitietoisuuden heijastusta.

Mutta tuota kollektiivitietoisuutta voidaan muuttaa. Sitä on muutettu. Sitä muutetaan. Sitä muutetaan joka kerta, kun oma tietoisuutenne muuttuu. Ja tiedätte tämän nyt. Jokin aika sitten olitte hyvin tietoinen siitä. Ja edistyitte upeasti. Mutta joskus tapahtuma tai pari voi suistaa teidät raiteiltaan. "Ei huolta", kuten sanotaan. Siksi me olemme täällä.

Muistutamme teille, että joka kerta kun teillä on kohottava ajatus, joka kerta kun teette rakkaudellisen teon, sitä värähtelykenttää jossa elätte, nostetaan. Siis kyse on pelkästään tasapainosta. Jos se mitä olemme aina kertoneet teille, on totta (ja se on), ja rakastava energia on paljon voimakkaampaa kuin se vastakohta, niin jokaisessa rakastavassa ajatuksessa ja teossa on energiaa paljon voittamiseen. Tasapaino on teidän eduksenne.

Niinpä silloin kun ajattelette: "En voi tehdä mitään", ajattelunne on vanhan todellisuuden tasolla. Mutta kun toimitte tai ajattelette siitä tiedosta, että teillä on vaikutusta, ja kun toimitte aikomuksenanne nostaa kentän värähtelyä, teette niin. Ette ehkä vielä kykene näkemään vaikutuksenne laajuutta, mutta tulee aika, jolloin näette.

Kuten voitte nähdä, yksi ajatus on hyvin heikentävä ja toinen hyvin voimaannuttava. Ja upein asia on, että on teidän tehtävänne valita tuo ajatus.

Silloin kun asiat ovat suhteellisen rauhallisia, alatte tuntea, että asioista alkaa tulla hyvin erilaisia. Tunnette jonkin valtavan lähestyvän. Ette ehkä osaa pukea sitä sanoiksi, mutta tiedätte, että se on siinä. Emme voi kertoa, mikä se on. Emme voi kertoa, koska se muuttuu, kun te muututte. Mutta voimme kertoa, että se minkä tunnette, on oma kasvava voimanne.

Toisetkin nimittäin tuntevat tämän. Ja tieto tästä aiheuttaa paljon siitä kaaoksesta, jota tapahtuu. On aina pysähtyneisyyttä. Kaikki haluavat asioiden olevan erilaisia. Kukaan ei halua muutosta. Muutos on usein hyvin tuskallista. Ja sillä on aina mahdollisuus johtaa tuntemattomaan. Siksi se tuo pelkoa.

Mikä on pelon vastakohta? Useimmat sanoisivat "rohkeus". Mutta kerromme teille, että pelon vastakohta on rakkaus, kuten olette kuulleet monta kertaa. Siis rakastakaa itsenne takaisin omaan voimaanne. Ja sitten rakastakaa itsenne suurempaan voimaan. Ja olette voima, joka muuttaa kaiken tämän.

Tietäkää se.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.