ANSOJEN VÄLTTÄMINEN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

8.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluamme puhua kanssanne niistä ansoista, joita on tarkoituksella laitettu pitämään teidät sotkeutuneena kaksinaisuuteen. Teidät on jaettu puolueisiin, rotuihin, sisäpiiriläisin ja ulkopuolisiin, rahakkaisiin ja köyhiin, liberaaleihin ja konservatiiveihin jne. Näitä opetetaan teille kaikkien medioiden ja kulttuurijärjestelmien kautta ja välitetään sukupolvelta toiselle, ja sitten niille rakennetaan. Vaikutukset ovat usein hienovaraisia, subliminaalisia ja äärimmäisen tehokkaita.

Ajattele tätä: jos joku olisi tarjoutunut opettamaan sinua nuorena vihaamaan toisia, olisitko sanonut: "Kyllä, kiitos"? Jos joku olisi tarjoutunut opettamaan sinua suuttumaan väkivaltaisesti toisille, koska heillä ei ollut samoja ajatuksia kuin sinulla, olisitko pitänyt sitä houkuttelevana? Tarvitsee katsella vain 5-vuotiaiden sekalaista ryhmää nähdäkseen, ettei heillä ole sellaisia ajatuksia.

On erittäin hyvä menetelmä opettaa näitä asioita teille. Erittäin hienovaraisesti, vuosien kuluessa opitte, että "he" haluavat, mitä teillä on, "he" ovat vaarallisia ja teidän täytyy suojautua "heiltä". Nämä ohjelmat rakennetaan kaikkiin järjestelmiinne. Ja kaiken tämän todenperäisyyden "todistamiseksi" teille opetetaan, ettei ole riittävästi … mitään.

Tämä ei ole uutta niille, jotka ovat seuranneet näitä viestejä jonkin aikaa. Eikä teiltä vaadi paljon nähdä, että vasemman/oikean, meidän/heidän jne. yläpuolella on itse asiassa rakenne, joka ei oikeasti välitä, kummalla puolella päätätte olla, kunhan valitsette. Tämä on se jakautuminen, jota edistetään. Miksi? Koska kaikkien kiistojen kummastakin puolesta hyödytään.

"No, se on hienoa tietää, mutta mitä voin tehdä asialle?" Kuulemme teidät. Emme sano, ettei teidän pitäisi erotella, minkä kanssa olette samaa mieltä ja minkä ette. Mutta miettikää sitä, että on yksi asia sanoa, että pidätte jotain totena tai suotuisana, ja aivan jotain muuta ajatella, että jos joku muu ei ole samaa mieltä, hänen pitäisi olla … (täyttäkää puuttuva osa). Teitä on seitsemän miljardia planeetallanne. Jotkut heistä eivät ole kanssanne samaa mieltä.

Ehdotamme, että opettelette tekemään pari asiaa. Ensinnäkin meidän mielestämme teidän olisi hyvä oppia valitsemaan, mitä ajatella, sen perusteella, minkä tiedätte todeksi oman kokemuksenne perusteella, ei sen, mitä joku toinen on kertonut teille. Pääsette laiteidenne avulla käsiksi suurempaan määrään dataa, mitä ihmisillä on koskaan ennen ollut. Älkää salliko itseänne johdatettavan mihinkään sillä, että teidän peloillanne pelataan. Jos huomaatte sitä tapahtuvan, tietäkää, että on melkein varma asia, että teitä manipuloidaan. Kun teette jonkin valinnan, tehkää siitä oma valintanne, ei kenkään muun. Ja mikä tärkeintä, opetelkaa tarkkailemaan ja lähettämään valoa ja ymmärrystä siihen, mitä ette ymmärrä. Kaikilla muillakin ihmisillä on yhtäläinen oikeus tehdä omat valintansa riippumatta siitä, oletteko te samaa mieltä heidän kanssaan vai ette … kaikilla ihmisillä.

Haluamme teidän myös oivaltavan, että se mitä tapahtuu nyt, on vain ihmiskunta, joka lopultakin kohtaa itsensä peilissä, vaikka se näyttää kaaokselta. Teidän täytyy nähdä, mitä olette rakentaneet ja mitä olette sallineet. Teidän täytyy oppia, keitä olette ja että olette luojia, jotka ovat tehneet maailmanne. Näin pystytte lopettamaan sen, minkä haluatte lopettaa, ja pitämään sen, minkä haluatte pitää. Se näyttää kamalalta. Se on itse asiassa hyvin kaunista … koska pärjäätte upeasti. Yrittäkää olla se, joka pärjää upeasti, tuomitsematta ketään muuta. Muistakaa aina, että valo ei koskaan häviä pimeydelle? Onko kukaan koskaan kääntänyt pimeyskytkintä?


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.