IDEAN KÄSITTELEMINEN LAAJEMMIN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

8.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime viestissä mainitsimme, että teitä palvelisi hyvin keskittyä siihen ajatukseen, että nykyolosuhteenne johtavat sen maailman luomiseen, jossa olette uneksineet elävänne, vaikkette voikaan nähdä, miten pääsette sinne siitä, missä olette. Haluaisimme käsitellä laajemmin tuota toteamusta, jos saamme.

Historiassanne oli aika, kauan sitten unohdettu – tai itse asiassa poistettu historiasta, kun Maan ihmisten tietoisuuskehitys pantiin ottamaan jättiaskel taaksepäin. Te ette tehneet tätä. Jumalan tahto ei tehnyt sitä. Se tapahtui, kun tunkeutujat joilla oli korkealle kehittynyttä teknologiaa, tulivat vapaan tahdon planeetalle ja aiheuttivat ns. romahtamisen. Tuolloin tapahtui kaksi asiaa, jotka ovat oleellisia aiheellemme. Ensinnäkin aloititte pitkän ja vaikean tien takaisin, mikä on johtanut tuhansien vuosien arvokkaaseen oppimiskokemukseen teillä ja jokaisella olennolla, jonka saatatte kohdata tulevaisuudessa. Ja toiseksi on Jumalan määräys, että palaisitte tosiaan korkeimpaan jumalaiseen tilaanne. Toisin sanoen, rakkaat ystävät, se on sovittu juttu.

Se mikä alkoi erittäin hitaana prosessina, on lisännyt vauhtiaan koko ajan alusta saakka. Ja vauhti on kumuloitunut. Se on tavallaan kuin putoavan esineen vauhdin lisääntymistä, sillä poikkeuksella, että putoava esine saavuttaa maksimivauhdin planeettanne ilmakehän vastustuksen vuoksi. Teidän ei ole tarvinnut käsitellä sitä. Ja vauhtinne alkaa nyt olla melko huomattava, eikö vain?

Se fakta, että tämän prosessin lopputulos on määrätty, on hyvin tärkeä. Se merkitsee, että useat asiat ovat totta. Ensinnäkin te saavutte uuteen maailmaanne. Piste. Se on selviö. Sitten tämän vaikutus joka huomataan enemmän ja enemmän, on tämä: riippumatta siitä, mitä ehkä tehdään edistymisenne viivyttämiseksi tai pysäyttämiseksi, sen tulos lisää vääjäämättä etenemistänne. Jotkut teistä ovat alkaneet nähdä tätä tapahtuvan. Kerromme teille, että siitä on tulossa äärimmäisen turhauttavaa niille, jotka luulivat voivansa estää teiltä korkeimman potentiaalinne.

Siis näette, että kaikki tiet tavallaan vievät Roomaan. Yksilö voi välttää tämän vain valinnalla. Ja tuo valintakin johtaa vain viivytykseen.

Meidän mielestämme on aika muistuttaa teille, että palaatte vain kotiin, josta lähditte. On aika muistaa, että tämä on kotinne. On aika tietää, että tämä koti on syntymäoikeutenne. On aika oivaltaa, että kaikki ne jutut joita olette nähneet harhassa, eivät ole eivätkä ole olleet todellisuus. Todellisuus on jumalainen itsenne. Todellisuus on elämänvoima, joka olette. Teillä on vielä paljon opittavaa siitä, mutta oppimanne pitää. Aika muuttaa aikomuksenne täksi tavoitteeksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.