NYT NÄETTE SEN, NYT ETTE

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

8.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vähän aika sitten pyysimme teidät seuraamaan meitä kvanttisen pieneen paikkaan. Veimme teidät paikkaan, jossa voitte seistä elektronin päällä ja käyttää teleskooppia nähdäksenne muita elektroneja, jotka olivat tähtitieteellisen kaukana teistä. Ja nyt tietysti luomme tämän kuvan uudelleen mieleenne.

Muistatte, että johtopäätöksemme oli, että todellisuus oli tosiaan totta. Ja sanomme taas, että todellisuus on tosiaankin totta. Mitä siis on kaikki tämä "kaikki on harhaa" -puhe? Kun potkaisette varpaanne tuolinjalkaan, se tuntuu varmasti riittävän todelliselta!

Katsotaanpa taas kerran, mitä tieteenne on löytänyt. Sanoisimme myös, että nämä eivät ole viimeaikaisia löytöjä. Suurin osa tästä työstä on tehty yli sata vuotta sitten. Kuitenkin omenat putoavat edelleen ja osuvat ihmisiä päähän monissa koulukirjoissanne. Muuten, se on hyvin huonosti selitetty nytkin.

Matkallamme äärettömän pieneen näimme, että pienimmät ns. hiukkasista vilahtelevat olemaan ja pois olemasta. Mainitsimme sen silloin, mutta emme maininneet, että se tapahtuu kaikille niille niin nopeasti, ettei siinä olisi mitään järkeä teidän mielestänne. Toisin sanoen, otsikko jonka annoimme tuolle viestille ja jota kanavamme ei käyttänyt (?) – "Nyt näette sen, nyt ette" – oli hyvin totuudenmukainen. Niinpä käytämme sitä nyt.

Mitä tämä merkitsee? Se merkitsee, että se aineellinen todellisuus jonka näette ympärillänne, ei lakkaa koskaan olemasta muutostilassa, vaikka se onkin oikeasti ainetta. Ei koskaan. Mikään ei missään ole muuttumatta. Tuo valtava graniittivuori muuttuu. Maapallonne muuttuu.

Vaikka tämä on totta, se on myös hyvin epämukavaa. Miksi? Se on epämukavaa, koska sen ajatteleminen merkitsee, että mielenne täytyy tulla lopulta sen näkemisen paikkaan, ettei sitä ole täällä jossain kohtaa. Ja useimmat teistä eivät salli koskaan noiden ajatusten tulla pintaan. Taaskin kysymme miksi. Se on ilmiselvä tosiasia. Syynä on, että te ette ymmärrä tai usko, kuka olette ja mitä se merkitsee. Ja siksi se on pelottava asia. Ja kerromme teille, että totuus ei ole koskaan pelottava.

Mieli joka luulee, että sen tarvitsee pelätä tätä, on kehon ja egon mieli. Ja tuo mieli, nuo mielet, vilkkuvat olemaan ja olemasta pökerryttävää vauhtia … kosmisesta perspektiivistä katsottuna. Se on tietoisuutta, ja se on pelottavaa tuolle mielelle. Eikä se pidä sen muistuttamisesta.

Mitä se siis tekee? Se roikkuu epätoivoisesti pysyvyydessä. Huonekalun jalat ovat pysyviä. Rakennukset ovat pysyviä. Vuoret ovat pysyviä. Ja minä olen pysyvä. Ei se mitään, ettei mikään noista asioista ole pysyvä. Ja nyt voitte selvästi nähdä, missä harha on. Se on roikkumista olotilassa, jota ei ole olemassa.

Sanoimme, että tosiasiassa ei ole syytä pelätä. "No, kerroitte minulle juuri, että lakkaan olemasta!" Ei, emme sanoneet. Kerroimme teille, että kehonne kuolee, ja se kuolee. Vaikka tieteenne pidentää kohta elämänne näennäisen mahdottomaksi, se loppuu. Nykyelämänne saavuttaa silti "viimeisen myyntipäivänsä".

Katsotaanpa, miksi ei ole syytä pelätä. Palaamme takaisin mahdottoman pieneen paikkaan. Emmekä seiso tuon elektronin päällä, koska se vilkkuu olemaan ja pois olemasta monta kertaa leijuessamme täällä. Katselkaa kaikkea tätä väliaikaisuutta. Kaikki tämä vilkkuu. Nyt näette sen. Nyt ette näe. Mitä emme ole onnistuneet osoittamaan teille tähän mennessä?

Täällä on jotain, mikä ei vilku olemaan ja pois olemasta. Tässä väliaikaisessa universumissa on yksi asia, joka ei ole väliaikainen. Mikä se on? Näettekö sen? Ei. Ette näe sitä. Se ei ole näkyvä. Sillä ei ole muotoa. Sillä ei ole väriä. Täällä on tietoisuus, joka tarkkailee kaikkea, mitä on olemassa väliaikaisesti. Ja se tietää sen yhden asian, joka on pysyvä. Tietoisuus on aina ja ikuisesti. Kuka se on? Kuka se on? Kuka?

Kun vastaamme tuohon kysymykseen, poistamme teiltä kyvyn vastata siihen. Emmekä tee sitä. Se teidän täytyy löytää sisältänne. Tästä syystä olette, missä olette. Ja kun sanomme "te", tarkoitamme teitä ihmiskuntana. Keitä olette? Ja miksi olette täällä? Ja miksi vastustatte sen näkemistä?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.