MITEN HÄMMENTÄVÄ PAIKKA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

5.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluaisimme teidän lähtevän mielessänne lyhyelle matkalle kanssamme. Tällä matkalla olette jumalainen valo-olento, joka ei ole ollut koskaan ennen tällä planeetalla. Kiertelette galaksia ympäri ja huomaatte planeetan, joka on uskomattoman täynnä miljardeja kauniita elämänmuotoja, suuria meriä, korkeita vuoria, kauniita kukkia, lintuja ja perhosia. Merien riutat ovat kuin värikkäiden kalojen kaleidoskooppeja. Se näyttää hämmästyttävältä.

Kysytte ympärillänne olevilta valo-olennoilta, ovatko he koskaan viettäneet aikaa tällä planeetalla. Useat sanovat viettäneensä, mutta ne varoittavat teitä, että vaikka planeetta on hyvin kaunis, kokemus voi olla vaikea. Päätätte tehdä lähteä joka tapauksessa ja tehdään järjestelyt.

Ette halua tuota vauvajuttua, joten ilmennätte vain kehon ja alatte tutkia. Merissä, metsissä ja vuorilla on upeaa. Mutta kummallisin asia tapahtuu, kun alatte seurustella niiden kaksijalkaisten olentojen kanssa, joiden muodon olette ottaneet.

Kun kuljette paikan läpi, jonka ymmärrätte markkinoiksi, huomaatte ihania tuoksuja. Paikallistatte niiden lähteen ja näette toisia, jotka ostavat pieniä annoksia jotain ja syövät ne. Ilmennätte heidän vaihtovälinettään ja hankitte noita herkkuja.

Kun syötte kävellessänne, huomaatte jonkun katsovan teitä paheksuen. Kun kysytte syytä, hän kertoo, ettei teidän pitäisi syödä sitä. Mitä? Olette täysin hämmentynyt. Teille kerrotaan, että se on vastoin jotain kirjaa. Myöhemmin huomaatte, että ympäri tätä planeettaa on niin paljon pitäisi- ja ei-pitäisi-asioita, että niistä on melkein mahdotonta pitää lukua. Ja lisäksi ne muuttuvat paikasta toiseen. Itse asiassa asioita jotka ovat rangaistavia joissain paikoissa, pidetään haluttuina toisissa.

Miten hullua paikkaa olettekin päättäneet tutkia. Tilanteen pahentamiseksi huomaatte, että ne jotka uskovat yhdellä tavalla, kykenevät olemaan täysin suvaitsematta niitä, jotka uskovat toisella tavalla. Ihmettelette, miten näin on voinut tapahtua. Mitä tarkoitusta se voisi palvella, paitsi pitää ihmiset erillään? Ja sitten alatte ymmärtää.

Eroavuuksia jotka näyttäisivät hyvältä juhlinnan kohteelta toisissa porukoissa ja paikoissa, käytetään tässä paikassa ihmisten kääntämiseksi toisiaan vastaan. Onko siitä mitään hyötyä noille ihmisille? Ette ymmärrä, miten voisi olla. Onko siitä hyötyä kenellekään? Näyttää siltä, että sitä on käytetty lietsomaan joitain taistelemaan toisia vastaan. Kuka siitä hyötyisi?

Näyttää siltä, että hyvin pitkän ajan kuluessa olennot, jotka elävät täällä, on opetettu uskomaan, että ne asiat jotka he tiesivät todeksi, olivat epätosia, ja ne asiat jotka he tiesivät valheeksi, olivat totta. Ja kummallisin asia on, että melkein kukaan ei oivalla, että he ovat itse jumalaisia luomuksia, aivan kuten te. He sanovat sellaisia asioita aika ajoin, mutta käyttäytyvät niin, kuin eivät oikeasti ymmärtäisi näin olevan. Miten eri tavalla he käyttäytyisivät, jos tietäisivät? Miten paljon parempi heidän elämänsä olisi? Mutta huomaatte myös, että on kasvavaa taipumusta alkaa nähdä asiat niin, kuin ne todellisuudessa ovat.

On helppoa rakastaa tämän paikan kauneutta. On erittäin vaikea ymmärtää, miksi täällä asuvat suhtautuvat niin, kuin suhtautuvat. Tämä on yksi kauneimmista paikoista, joita olette nähneet matkoillanne. Ja kuitenkin voitte helposti nähdä, ettei se pysy sellaisena kovin paljon kauempaa, ellei tehdä jotain radikaaleja muutoksia. Melkein näyttää siltä, että joku olisi tehnyt päätöksen tuhota mahdollisimman paljon.

Kenties oli opettavaista tulla tänne kokemaan tämä, mutta päätätte jättää vierailunne lyhyeksi. Seuraavalla kerralla opettelette ensin vähän enemmän, ennen kuin päätätte ottaa uuden kehon jossain.

Katsotaanpa nyt, dematerialisointi …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.