OLENKO TULOSSA HULLUKSI?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

4.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatkamme tänään puhumista siitä, mitä nyt tapahtuu, mutta tuomme sen vähän lähemmäs kotia hyvin monilla teistä. Jos emme puhu juuri siitä tilanteesta, jossa itse olette, älkää tunteko, että teidät on jätetty ulkopuolelle. Ketään ei jätetä ulkopuolelle. Nämä ovat yleismaailmallisia muutoksia. Laajentakaa vain näitä käsityksiä siihen tilanteeseen, jossa itse olette.

Tiedätte, että lähestytte massiivista muutosta. Tiedätte, että olette itse asiassa siirtymässä sen kärkijoukkoon. Tiedätte tämän, koska seuraatte tätä ja muita lähteitä. Ja kuitenkin jotkut teistä kokevat asioita, jotka saavat teidät tolaltaan. Ne saavat teidät tolaltaan, koska kukaan ei ole kertonut teille, että teidän pitäisi odottaa niitä ja mitä ne saattavat merkitä.

On saatavilla monia luetteloja ns. ylösnousemusoireista. Ja suosittelemme, että luette tai kuuntelette joitain niistä. Saatatte löytää omat kokemuksenne noista luetteloista, mutta niin monia kuin luetteloita onkin, kaikkia mahdollisia muutoksia joita saatatte käydä läpi, ei ole niissä. Miksi? Koska jokainen teistä on ainutlaatuinen.

Ajatelkaa sitä näin. Jokaisen teidän on mahdollista antaa suurimmat lahjanne niille, jotka saattavat tarvita teitä. Ette ole ainoastaan ilmoittautuneet tähän tehtävään, vaan olette myös opetelleet monen elämän ajan sitä, minkä tiedätte. Mutta olette monissa tapauksissa piilottaneet sen toisilta, myös itseltänne. Jotkut teistä tulivat muistaen, mutta ajattelitte jossain kohtaa elämäänne, että teidän pitäisi haudata nuo muistot.

Ratkaisun hetki on kuitenkin täällä. Ette halua missata tätä. Sallikaa siis näiden muutosten tapahtua itsessänne. Sallikaa käsienne kuumentua tai kihelmöidä tai tykyttää toisinaan. Sallikaa itsenne nähdä, mitä ette ole koskaan ennen nähneet, älkääkä ohittako sitä. Sallikaa itsenne kuulla meidät, älkääkä luulko, että menetätte järkenne. Pankaa merkille ne ajat, jolloin tapahtuu synkronisia. Huomatkaa ne ajat – vaikka miten ohikiitävät – jolloin tunnette pakahduttavaa ykseyttä kaiken ympärillänne olevan kanssa. Ja luettelosta voisi tulla paljon pidempi.

Tiedämme, että olette hyvin haluton puhumaan näistä asioista. Historianne antaa selityksen sille. Teitä ei kiduteta tai polteta tällä kertaa. Jotkut niistä joille kerrotte, eivät ymmärrä. Mutta kertominen kylvää ainakin siemenen. On kuitenkin monia kertoja, jolloin mainitsette jotain toiselle ja hämmästytte saamaanne kiitollisuustulvaa, kun hän huomaa voivansa uskoutua teille. Samanmielisiä sieluja on todellakin kaikkialla ympärillänne. He ovat vain yhtä haluttomia paljastamaan itsensä kuin te.

Sallikaa. Sallikaa itsenne olla. Sallikaa itsenne laajentua. Sallikaa itsenne löytää, kuka todella, oikeasti olette. Sillä itsellä joka olette, ei ole mitään pelättävää. Tuo pelko on huolellisesti opetettu teille. Lakatkaa tanssimasta sen kanssa.

Sitten kun päätätte tehdä tämän, pyytäkää apua, jos tunnette tarvetta siihen. Se ei ole heikkoutta. Olemme valmiina.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.