PUUTTUMATTOMUUS

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

31.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meistä tuntuu, että meidän täytyy puhua eräästä aiheesta juuri nyt. Tämä on hyvin kaoottisten energioiden jakso. Haluamme teidän tietävän, että teitä palvelisi paremmin pysyä keskittyneenä tavalla, joka estää teitä puuttumasta niihin lopputuloksiin, joiden saavuttamiseen olette omistautuneet. Mitä tarkoitamme tällä? Mitä näemme omasta näkökulmastamme sellaista, mitä te ette näe?

Teitä on koko elämänne ehdollistettu huolellisesti vastustamaan asioita, joista ette ole samaa mieltä. Joskus vastustava sota todellisuudessa häiritsee niiden asioiden onnistunutta tekemistä, joita vastaan taistelette tai ainakin joita vastaan teidän kerrotaan taistelevan. Osoitamme teille esimerkkinä "huumeiden vastaista sotaa".

Kreikkalainen filosofinne Plato ja nykyoraakkelinne, jotka tunnette Abrahamina ja meinä, ovat tavalla tai toisella osoittaneet, että teitä palvelee paljon paremmin, kun keskitytte siihen, mitä haluatte, kuin että sallitte itsenne vedettävän niiden asioiden vastustamiseen, joita ette halua. Tämä on ehdottomasti totta. Ja kun tästä otetaan vaari, erityisesti ryhmissä, suuria asioita voidaan saada aikaan lyhyessä ajassa.

Tällaisille asioille on paikkansa. Ne voivat helposti keskittää huomion ja saattaa suuria ihmismääriä yhteen. Kuitenkin haluaisimme teidän näkevän, että mitä pikemmin voitte transformoida nuo energiat positiivisemmiksi aikomuksiksi, sitä tehokkaampia energianne saattavat olla.

Tällä hetkellä sallitte laittaa energianne täydelliseen kaaokseen. Teidät jaetaan jatkuvasti toisianne vastaan. Tiedätte, että olette merkittävän mahdollisuuden ajassa, mutta näemme, että energiaanne haaskataan, kun se puuttuu sen edistymiseen, mitä aiotte luoda. Emme sano, että tarkoitusperänne ovat vääriä. Sanomme, että fokuksenne keskittäminen positiivisempiin kanaviin palvelisi teitä paljon paremmin. Esimerkiksi miten monet eri liikkeenne voitaisiin helposti yhdistää "ristiretki ympäristön turvallisuuden ja uusiutuvien energialähteiden puolesta" –lipun alle? Kuka kamppailee sen paremman terveyden puolesta, jota kaikki haluatte? Milloin marssitte noiden asioiden puolesta? Oletteko huomanneet, että aina kun tuollaisia ideoita alkaa ilmestyä, ne joutuvat helposti sivuraiteille pelkästään siksi, että niille läiskäytetään nimilappu ja niihin viitataan halventavalla tavalla? Puun halaajat. Älyvapaat. Se on tehty todella helposti.

Puhumme vain omien ajatustenne, oman fokuksenne ja oman energianne käyttämisestä. Näettekö, miten monta kertaa olemme käyttäneet tuota sanaa? Energia. Tämän ytimessä on se fakta, että olette energiaa, joka tuottaa asiat maailmassanne. Ja aina kun kokoonnutte ryhmiin kahville tai ajattelemaan samalla tavalla, tuo energia on paljon tehokkaampaa, kun se lisätään toisten samanlaiseen energiaan. Miksi hyvin monet kuluttavat paljon aikaa ja panoksia kääntääkseen huomionne muualle tai ohjatakseen ajatteluanne? Luuletteko sen johtuvan siitä, että he tietävät teidän olevan voimattomia? Heidän täytyy saada teidät ajattelemaan haluamallaan tavalla tai ainakin sallimaan sen, mitä te ette ymmärrä.

Suurin osa siitä, mitä olemme juuri sanoneet, ei ole mikään uutinen kenellekään teistä. Olette tietoisia näistä asioista. Mutta näemme, että liian monien huomion kääntävät muualla tai heidät saa pelkäämään ne metkut ja tarinat metkuista, joita pyörii päänne ympärillä. Kun tunteisiinne vaikutetaan, vetäytykää hetkeksi ja keskittykää uudelleen. Jatkakaa sen luomista, mitä haluatte. Jatkakaa ilossa ja onnellisuudessa elämistä. Ja tietäkää, että muutoksen joka nielaisee teidät, täytyy johtaa maailmaan, jossa haluatte elää, vaikkette voikaan nähdä, miten sinne päästää tästä. Niin olkoon.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.