ONKO TODELLISUUS TOTTA?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

30.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulette tai sanotte uudestaan ja uudestaan: "Se ei ole totta" tai "Kaikki on harhaa". Ja itse asiassa olemme monta kertaa sanoneet sen yhtä lailla itse. Ja tämä on oikea toteamus. Mutta haluamme selittää tätä vähän lisää tänään. Tämän tehdessä olemme ristiriidassa itsemme kanssa – tai näytämme olevan.

Todellisuus on täysin totta. Tai voitaisiin sanoa: "Se on, mitä on." Mutta emme sano niin, koska kanavamme ei oikein rakasta tuota fraasia. Ja nyt selitämme oman pointtimme.

Todellisuus on. Se ei itsessään ole harhaa. Hiukkaset ja energiat ovat totta. Atomit ovat totta. Molekyylit ovat totta. Solut ovat totta, jos niitä on mukana. Piste. Siis todellisuus on totta. Mikään siitä ei ole kuitenkaan koskaan pysyvää, ja se täytyy ymmärtää.

Kuitenkin se mitä näette, mitä kuulette ja mitä tunnette, on tulevien energioiden tulkintaa. Ja se, ystävät, on 99,44 prosenttisesti harhaa. Edes taitavimmat teistä eivät käsittele eivätkä pysty käsittelemään koko informaatiokirjoa, joka aisteillanne on käytettävissä. Ja näin ollen ette näe kaikkea, mitä on. Ette kuule kaikkea. Punotte yhteen kuvan siitä, mitä on, joka parhaimmillaankin muistuttaa vain osittain sitä, mitä on. Ja tehtyänne tämän, tulkitsette sen henkilökohtaisten suodatintenne kautta.

Sen tuloksena on "todellisuus", josta te olette kaikki sopineet ja joka sisältää miljardeja muunnelmia. Ja oletatte, ettei näin ole. Ja olette järkyttyneitä, kun toiset eivät näe samalla tavalla kuin te. No, nyt teidän ei tarvitse enää järkyttyä. Hallitsette omaa ainutlaatuista maailmaanne. Se on niin taianomainen tai niin kamala, millaiseksi teitte sen, tai kenties sallitte sen tulla.

Tämä kuulostaa ns. masentavalta jutulta. Mutta totuus on, että juuri sen vuoksi te voitte muuttaa sitä.

Yritätte melkein aina ensin muuttaa sitä, mitä on ulkopuolellanne. Se on myös ehdottomasti vaikeinta. Ja näin tappiomieliala kasvaa. Ja sallitte niiden kertoa itsellenne, että se on mahdotonta, jotka saavat teidät uskomaan sen.

Se ei ole mahdotonta, jos oivallatte, että voitte muuttaa luomismekanismeja. Voitte muuttaa niitä, koska ne ovat sisällänne. Ei, se ei ole helppoa. Mutta se on mahdollista.

Teidän täytyy oikeasti tehdä vain kaksi asiaa. Ensin teidän täytyy heittää pois roskat. Teidän täytyy löytää ne valheelliset uskomukset, jotka olette hyväksyneet, ja hankkiutua eroon niistä. Ette löydä niitä kaikkia – ainakaan ensin – koska roikutte niissä kiinni kuin pelastusveneissä. Mutta voitte aloittaa.

Toiseksi – ja tämä näyttää yksinkertaiselta, mutta on vaikeinta – tiedän täytyy hyväksyä ja sallia itsenne olla se, kuka olette todellisuudessa. Jossain kohtaa tämä hyvin luultavasti saa teidät pelosta sekaisin. Ja se saattaa hyvinkin olla vastoin kaikkea, mitä teille on opetettu. On ollut maailmanne vaikutusvallan intressien mukaista saada teidät uskomaan, että te ette ole, ette voi olla eikä teistä tule sitä, mitä todellisuudessa olette. Ja nyt kaiken tämän on aika loppua.

Monet teistä ovat ihmetelleet vuosikymmeniä, mitä teette täällä. Miksi minä? Tämä on viimeinen paikka, jossa haluaisin olla.

No, kerroimme juuri, miksi te. Siinä ei tietenkään ole mitään tolkkua, ennen kuin tiedätte, kuka olette. Kun alatte tietää sen, näette olevanne SIINÄ paikassa, jossa pitäisi. Ja tämä on SE aika olla siinä. Jos ei olisi, teidän kaltaisenne olento ei vaivautuisi.

Se mitä sanoimme edellä, pätee teihin kaikkiin, mutta vaihtelevassa määrin. Monet teistä ovat syventyneet kasvuunsa vuosia, jotkut vuosikymmeniä. Ja näette toisiaan melko risaiseksi tulleen verhon läpi. Ja monet teistä tuntevat enemmän ja enemmän, kuka olette ja mitä voitte tehdä – koska teette sitä.

Kun pystytetään rakennusta, usein ympäri tonttia on levitettynä kasatolkulla materiaaleja. Jossain kohtaa melkein kaikki se täytyy nostaa, osa huimaaviin korkeuksiin. Ja kun rakentaminen jatkuu, täytyy nostella vähemmän ja vähemmän.

Tulee aika, jolloin teitä juhlitaan vaikeiden töiden tekijöinä. Taputtakaa itseänne selkään. Ja palatkaa töihin. Sanomme sen leikillämme. Ottakaa se niin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.