OLEMMEKO JO PERILLÄ?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

29.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taas kerran meitä pyydetään puhumaan kysymyksestä "olemmeko jo perillä?" Kenties meidän pitäisi lähestyä aihetta eri kulmasta. Tässä on kysymys sellaisena, kuin se esitettiin.

"Koko viime vuosikymmenen meille on jatkuvasti kerrottu esoteerisista lähteistämme, että olemme hyvin lähellä muutosta, siirtymistä, tapahtumaa, ylösnousemustamme. Kuitenkin tänä päivänä näyttää siltä, että olemme edelleen erittäin kaukana mistään siitä. Miten ihmeessä?"

Olette kärsimättömiä sen suhteen, että näette massiivisen ja välittömän muutoksen. Teillä on odotuksia niistä asioista, joiden oletatte olevan muutoksia, joita kuvittelette. Olette myös kyvyttömiä näkemään niitä muutoksia, joita tapahtuu ja on tapahtunut teille. Esimerkiksi, kehonne solujen rakenne on muuttunut melkoisesti kuluneina kuutena vuotena. Muutoksia dna:ssanne ei raportoida teille. Ja useimmat teistä ovat edelleen hyvin kyvyttömiä havaitsemaan ne muutokset, joita tapahtuu siinä energiakentässä, johon olette uppoutuneet.

Päätätte, että muutosta ei tapahdu, koska ei näy sitä, mitä odotatte. Mitä jos tapahtuvat muutokset ylittävät paljon odotuksenne? Mitä jos odotuksenne ja niiden vaatiminen toimivat itse asiassa kuin laahusankkuri muutokselle, jota tapahtuu?

Olisi paljon parempi odottaa innolla uskomatonta, kuin hautoa havaitsemaanne pysähtyneisyyttä. Huomatkaa, että sanoimme "havaitsemaanne". Vakuutamme, ettei ole pysähtyneisyyttä.

Ymmärtäkää myös, että näemme nykytilanne ja kuvaamme sitä verrattuna tehtyyn ja jäljellä olevaan muutosmäärään, ja tuossa valossa voimme todella sanoa, että käännekohta on ohitettu.

Teillä on myös päätettyjä ajatuksia siitä, mitä muutos, siirtyminen, tapahtuma ja ylösnousemus merkitsevät. Nämä perustuvat enimmäkseen henkilökohtaisiin ja kollektiivisiin olettamuksiin. Kun nuo olettamukset haastetaan, kun olemme kuvanneet asioita eri tavalla toisinaan, yleensä sivuutatte tuon viestin ja etsitte sellaista, mistä pidätte enemmän.

Se välitön, massiivinen muutos jota haluatte, nähdään tapahtuneen, kun sitä katsotaan taaksepäin, mutta olette silloin hankkineet täysin erilaisen viitekehyksen – sellaisen mikä perustuu vähemmän tuntien ja päivien kulumiseen ja enemmän evoluution mittakaavaan. Viisikymmentä vuotta tämän suuruisiin muutoksiin nähdään silmänräpäyksenä – kuten sanotaan – kun se nähdään teidän historiaanne vasten.

On myös se fakta, että me näemme ihmiskunnan. Ja te näette itsenne, ystävänne ja perheenne. Niinpä jotkut teistä näkevät muutoksia ja jotkut eivät. "Minä en ole muuttunut. Frank ei ole, eikä Maria." No, he ovat. Mutta kuten olemme sanoneet, eivät kenties odottamillanne tavoilla. On myös niitä, jotka sanovat: "Voi hyvä luoja, mitä minulle tapahtuu!?"

Muutos ulkoisessa maailmassanne lisää vauhtia. Pian ehkä haluatte sen hidastuvan. Lupaamme teille, että jokainen teistä saa sen, mihin olette valmistautuneet.

Taas kerran kiitämme lukijaa kysymyksestä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.