HARHA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

27.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Emme puhu usein harhasta, mutta kenties on hyödyllistä tutkia vähän kuvitteellisia asioita ja sitä, miksi sanomme näin.

Ensinnäkin, ilmiselvin on aine. "Materia" jota näette kaikkialla ympärillänne, on harhaa. Miksi? Olemassa ei ole mitään ainetta, joka ei muodostu atomeista. Atomit – sellaisina kuin tunnette ne nyt – koostuvat kokonaan energiapaketeista. Voitte antaa noille paketeille nimiä ja teeskennellä, että ne ovat erillään toisistaan, mutta tosiasia on, että vaikka saatatte keskustella kentän osista, se pysyy kokonaisena kenttänä, yhtenä.

Meillä on siis kenttä, joka koostuu vaihtelevista taajuuksista ja informaatiosta, ja tämä kenttä muodostaa vaikutelmia siihen osaan kentästä, jota pidätte "sinuna". Tämän taajuuden tulkitsette ääneksi, tämän hajuksi, tämän väriksi ja tämän tunnoksi – niitä on itse asiassa miljoonia – ja sen tuloksen jonka luotte mielessänne, näette ympärillänne. Mikään siitä ei ole pysähtynyt, puhumattakaan pysyvä. Ja kaiken näennäinen pysyvyys on ehdottomasti harhakuva. Ette näe muutosta. Se on harhaa. Sen osat mitä näette, jotka ovat liian pieniä havaittavaksenne, suhahtelevat vauhdilla, jota ette pysty ymmärtämään, ja ne vilahtelevat olemaan ja pois olemasta niin nopeasti, että jos voisitte nähdä sen, ne saattaisivat edelleen näyttää pysyviltä, mutta eivät tietenkään ole.

Sanotte siis itsellenne esimerkiksi: "Aa, se on puu". No, olemme pahoillamme, mutta erehdytte taas. Se oli puu, kun aloitte tehdä havaintoanne, mutta mielen tulkinta on vienyt aikaa, ja nyt se on eri puu – uusia kvarkkeja, uusia myoneja, uusia elektroneja, uusia atomeja, jotka säteilevät uusia bio-fotoneja. Eikä tässä tartuta edes siihen faktaan, että mielenne täytyy loputtomasti rakentaa uudelleen tuo harhakuva – kunnes siirrytte eteenpäin.

Voitteko kuvitella, mikä ihme on, että voitte kuluttaa riittävästi energiaa luodaksenne kokonaisen maailman ympärillenne ja tehdä sitä tauotta koko elämän ajan? Millainen maailmanne olisi, jos hahmottaisitte sen eri tavalla?

Useimmat teistä jotka luette tätä, istutte tai makaatte ja luullette, että te ette ole liikkuneet moneen minuuttiin. No, teillä on ehkä jokin juoma tai välipala. Mutta oikeasti ette ole liikkuneet paljon, eikö niin? Itse asiassa olette viilettäneet tilan läpi useita miljoonia maileja – tai vielä enemmän kilometrejä. Suhteellisen paikallaan oleminen on myös harhakuva.

Hiljaisuus … on suhteellista. Sekin on harhakuva.

Sanommeko siis, että kaikki on harhaa? No, melkein. Sanomme, että kaikki mitä havaitsette, on harhaa, kunnes havaintonne havaitsee havaitsijan. Maailmassanne ainoa todellinen asia on todellinen "sinä". Miten usein olette havainneet sen? Siinä saattaisi olla jotain katsottavaa. Yrittäkää havaita se täsmällinen paikka, jossa loputte ja kaikki olevainen alkaa. Kertokaa meille, kun löydätte sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.