NAPPULOIDEN PAINELEMINEN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

27.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulemme teidän sanovan: "Jotain suurta tapahtuu!" Tietäkää, että tunnette yhtenä valtavana vaikutelmana niiden lukemattomien muutosten kumuloitumisen, joista olemme puhuneet vuosia. Kun useammat ja useammat näistä muutoksista toteutuvat, on hetkiä, jolloin tuo tunne työntyy tietoisuuteenne.

Joskus pidätte sitä yhden ajankohtaisen asian aiheuttamana, kuten tuleva energia-aalto, esimerkiksi. Ja toisilla kerroilla olette epätietoinen tuon tunteen syystä. Mutta jos pystytte venyttämään riittävästi aistejanne, melkein aina voitte tuntea planeetanlaajuisen muutosvauhdin kiihtyvän.

Yksi ilmeinen asia on, että yksilöiden "nappuloita painellaan". On hyvin monia tarpeellisia muutoksia, jotka eivät ole vielä alkaneet ilmentyä. Ja aika on käymässä nyt vähiin suuren muutosvastarinnan vuoksi. Vallitseva tila on näyttänyt parhaalta monista, jotka haluavat pitää asemansa, valtansa ja ylellisyytensä – asiat jotka ovat parhaimmillaankin hetkellisiä. Olette inkarnoituneet ryhmänä paikkoihin ja sieluryhmiin, jotka reagoisivat tietyllä tavalla, jos tietyt asiat toteutuisivat. Toisin sanoen, räjähtäisitte, jos joku painelisi nappuloitanne.

No, noita nappuloita on monissa tapauksissa paineltu, joitain tahallaan ja joitain ei. Mutta nappuloiden painelijat huomaavat, että te ette ole niin helposti kontrolloitavissa, kuin he olettivat. Ja he huomaavat, että heidän liikkeeseen laittamisensa asioiden tulokset etenevät suuntiin, joita he eivät odottaneet. Esimerkiksi joku päättää uhata toista naisvallalla. Mutta nyt miljoonat naiset ympäri maailmaa ovat nähneet kiistämättä, miten paljon valtaa heillä on. Ja nyt saattaa olla parempi välttää sen tekemistä uudestaan.

Olemme puhuneet hiljattain pyörryttävästä muutosmäärästä, jota koette tänä aikana. Ja jos pidätte silmänne auki, saatatte nähdä sitä tapahtuvan. Se ei ole vielä saavuttanut täyttä voimaansa. Ja paljon siitä pidetään edelleen salassa teiltä, mutta voitte olla vakuuttuneita, että elämänne on todella valtavan muutostulvan keskellä. Osan tästä täytyy tapahtua, kun vanhemmat rakenteet eivät voi jatkua. Se mikä on rakennettu pelolle, kontrollille ja pimeydelle, ei voi jatkua. Kaikki muutokset eivät ole mukavia kaikille, mutta olette matkalla uuteen maailmaan, josta olette uneksineet.

Miten siis pääsette tästä ajasta läpi? Sanoisimme, että hoitakaa se, mikä teidän täytyy hoitaa tänään. Olkaa tänään se sydänkeskeinen olento, joka olette oppineet olevanne. Teidän ei tarvitse hoitaa kaikkea, mitä tapahtuu kaikkien muiden elämässä. Teidän ei ole pakko tietää kaikkea, mitä tapahtuu planeettanne joka kaupungissa ja maaseudulla. Emme sano, ettei teidän pitäisi olla myötätuntoinen. Sanomme vain, että teillä on tarpeeksi myötätunnon kohdetta siellä, missä olette. Siksi olette siellä. Noissa muissa paikoissa on paljon muita myötätuntoisia sydämiä. Ja siksi he ovat siellä. Tehtävänne joka teidän pitäisi hyväksyä, on ankkuroida valoa sinne, missä olette. Mutta olkaa vakuuttuneita, että sihteerimme eivät kiistä tietävänsä toiminnastanne. Päinvastoin, kirjoitatte siitä, missä olette, miten olette ja keitä olette, historiaa, josta voitte vain uneksia.

Muistutamme teitä siitä, mitä sanoimme muutama lyhyt vuosi sitten. Ei uskottu, että voisitte saavuttaa kaiken, mitä olette saavuttaneet. Mutta teitte sen. Olette muuttaneet koko planeetan kohtaloa. Ja tämä muutos on sekä kauaskantoinen että käsittämätön.

Olette itsenne pelastajia. Olette uuden maailman kanssaluojia. Olette voimattomasta niin kaukana kuin mahdollista. Tietäkää se ettekä voi epäonnistua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.