KYTKEKÄÄ MAGNEETTINNE PÄÄLLE

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

26.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Meillä on melko uusi viesti monille teistä. Tämän viestin otsikko sanoo itse asiassa kaiken, mutta puhutaanpa siitä vähän.

Jotkut teistä elävät jo pienissä samanmielisten ihmisten ryhmissä. Jotkut teistä ovat myös melko suurissa piireissä ja voivat puhua asioita vapaasti monien ihmisten kanssa. Mutta totuus monilla teistä on, että teistä tuntuu hyvin yksinäiseltä ja erilliseltä. Oli aika, jolloin tämä oli totta, ja koska teidän kohoavat värähtelynne täytyi levittää ympäri maapalloa, se oli välttämätöntä. Tilanne ei ole enää tämä. Kun monia muita on herännyt joka vuosi, värähtelykenttänne ovat alkaneet vaikuttaa kaikkeen siinä määrin, että ympärillänne on hyvin luultavasti enemmän ajatuksenne hyväksyviä ihmisiä, kuin kuvittelette.

Tämä on nyt saavuttanut pisteen, jossa voitte käyttää "missä kaksi tai useampi kerääntyy yhteen" –periaatetta. Monet teistä ovat tunteneet olevansa niin erilaisia kuin ympärillä olevat, että te ette ole koskaan puhuneet henkisistä asioista toisten kanssa. On myös selkeä mahdollisuus, että teitä vainottiin tällaisten asioiden vuoksi menneisyydessä ja teitte syvän sisäisen lupauksen itsellenne, ettette paljastaisi itseänne sillä tavalla enää koskaan.

No, vaikka se on saattanut tapahtua teille kaukaisessa menneisyydessä, sitä ei tapahdu enää. Kukaan ei polta tai hukuta teitä tai mitään muita kamalia asioita sen vuoksi, että puhutte tietoisuudesta, ylösnousemuksesta tai muista sen luonteisista asioista. Kyllä, hyvin todennäköisesti paikassanne on edelleen ihmisiä, jotka eivät ymmärrä tai jotka saattavat hymyillä tai pyöritellä silmiään joskus. Mutta meistä tuntuu melko turvalliselta sanoa, ettei se satu.

Se voima joka teillä on vaikuttaa muutokseen maailmassanne, lisääntyy eksponentiaalisesti, kun yhdistytte toisten kanssa, puhutte heidän kanssaan, meditoitte heidän kanssaan ja jaatte aikomuksen heidän kanssaan. Ja kuten sanoimme, kaltaistenne löytäminen on nyt paljon helpompaa, kuin kuvittelette. Jos pudotatte huolettomasti jonkin yksinkertaisen ajatuksen keskustelussa, saatatte hyvinkin yllättyä reaktiosta. Kokeilkaa kenties "kun olin ulkona eilen …" –aloituksen sijasta "eilisen meditointini jälkeen …". Tai jos olette empaattinen, voisitte sanoa: "Energia on varmasti paljon korkeampi tänään. Tunnetko sen?" Sitten kun teette päätöksen, että te ette halua pitää maailmaa enää etäällä, huomaatte hyvin helpoksi sanoa tuollaisia asioita. Ja muistakaa, että tuo ihminen edessänne saattaa hyvinkin olla yhtä haluton avautumaan, kuin te olette olleet. Mutta siemenajatus on kylvetty.

Kun olemme jo maininneet meditoinnin, annamme teille myös kuvan siihen. Visualisoikaa voimakas magneetti sisällenne. Tämä magneetti voi kytkeytyä päälle. Ja kun kytkette sen päälle, se alkaa tuoda samalla tavalla värähteleviä ihmisiä kenttäänne. Teidän täytyy vain selvittää, keitä he ovat. Se ei ole tärkeää, että he ovat samaa mieltä kanssanne kaikesta. Se olisi ihme. Mutta löydätte niitä, joilla on sama tarkoitus ja jotka jakavat tavoitteensa kanssanne. Ja ette vain lisää toistenne voimaa, vaan moninkertaistatte sen.

Tämän on aika tapahtua nyt. Ja se on mahdollista nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.