KOLLEKTIIVINEN AIKOMUS

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

26.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on melko lyhyt viesti. Toivomme kuitenkin, että pidätte sitä hyvin tärkeänä. Puhumme yhtenäisyydestä/ykseydestä, mutta vähän eri kulmasta.

Tähän kollektiivitietoisuuden nostamiseen osallistuu paljon useampia, kuin tiedätte. Massamedia ei kerro tästä ilmiöstä. Ja se on ilmiö. On aina ollut osallistujia, mutta vaikutus on ollut paljon enemmän (vastustajaa estävä) hyökkäys kuin maailmanlaajuinen liike.

Olette enimmäkseen tietämätön niistä tuhansista ja tuhansista, jotka osallistuvat muihin liikkeisiin, muihin käytäntöihin ja muihin tutkimuksiin kuin omanne. Kerromme teille, että yhteenlaskettu määrä on itse asiassa miljoonia. Teitä asuu joka maassa. Puhutte melkein joka kieltä – todellakin joka kieltä, jota sanottaisiin pääkieleksi.

Luette monia viestejä, joita tulee teille tällä tavalla, kuin me tulemme luoksenne. Käytämme monia radioasemia saadaksemme viestimme levitettyä. Ja räätälöimme niitä miellyttämään jokaista kulttuuria.

Joka päivä sadattuhannet teistä meditoivat, rukoilevat, visualisoivat ja ilmaisevat aikomuksen nostaa maailmanne tietoisuutta. Ja sillä on upea vaikutus. Jos saamme, niin antaisimme teille vielä yhden kuvan.

Kuvitelkaa, että olette kaikki kerääntyneet valtavaan ympyrään ja annatte aikomuksenne yhdessä. Kuvitelkaa, että planeettanne on tässä ympyrässä ja lähetätte aikomuksenne ja rukouksenne sille. Kuvitelkaa tukevanne toisianne tässä ponnistuksessa.

Nyt kerromme teille tämän: energeettisesti tämä tapahtuu jo. Mutta huomaatte ehkä olevanne enemmän harmoniassa omien korkeampien tasojenne ja ympärillänne olevien kanssa, kun teette tämän tietoisesti. Ja huomaatte ehkä tuntevanne tämän voiman, kun se tapahtuu. Älkää murehtiko kelloistanne. Näillä tasoille emme käytä sellaisia kapistuksia. Henkenne ei nuku. Liittykää vain mukaan silloin, kun voitte.

Vielä yksi ehdotus: muistakaa, että luotte jotain, ette taistele mitään vastaan. "Puolesta" on hyvä sana. "Vastaan" ei ehkä ole kovin hyvä.

Kiitos teille kaikista ponnisteluistanne, kaikista aikomuksistanne ja kaikesta sallimisestanne. Juhlimme teitä suuressa rakkaudessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.