AAMU KOITTAA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

25.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Teille on kerrottu monta kertaa ja monilla kielillä, että maailma ympärillänne on peili. Ja useimmiten olette ajatelleet sen merkitsevän omaa itseänne. Ja useimmiten näin on ollut, koska olette pyrkineet tuntemaan itsenne paremmin ja ajatelleet, että te ette olleet tarpeeksi hyvä jollain tavalla.

Mutta maailma ympärillänne ei ole vain jotain, minkä te olette yksilönä rakentaneet, eihän? Vai onko? Sanotaanpa, että maailmaa jonka sisältöön ja muotoon jokainen elävä yksilö ei ole osallistunut, tietoisesti tai tiedostamatta, ei ole olemassa. Jotkut asiat olette kutsuneet, toiset olette sallineet. Mutta kaikkeen maailmassanne olette suostuneet jollain tavalla. Olette kanssaluojia, kuten on sanottu. Ilmennätte. Ette voi olla ilmentämättä. Ja kun jokainen tekee tätä, maailma tulee muotoon.

Siis, kuten olemme kysyneet aiemmin, mitä maailmassa tapahtuu? Mitä kaikki tämä hulluus on?

Olette tietoisia – useimmat teistä – että mikään tästä ei ole uutta. Se paljastaa näkyviinne asioita, jotka ovat olleet piilossa, on sivuutettu, joista on oltu piittaamatta, on valehdeltu ja jotka on pidetty salaisuutena. Nuo päivät ovat hyvin suoraan sanottuna ohi. Ja kaikki törky putkesta huuhdellaan esiin nähtäväksi. Eikä se ole kaunis näky.

On tapahtunut niin, että ihmiskunta on suostunut tasoilla, joilla useimmat teistä eivät älyllisesti tiedä suostuneensa, että tämä peli on jatkunut riittävän kauan ja lopetatte sen. Heräätte. Yksilöinä, kyllä, mutta myös kollektiivina. Ja opitte ja muistatte, miten hyvin voimakkaita todellisuudessa olette. Palaamme tähän aiheeseen hetken kuluttua.

Nyt yksi tehtävä asia on, että teidän täytyy oivaltaa, mitä olette. Ette lakkaa luomasta näitä asioita – sallimasta, jos haluatte – jos ette ota tietoista kontrollia siitä, mitä luodaan. Ottamatta kontrollia sallitte muiden tietoisuuden luoda teille. Takapenkillä ajaa hirviö. Ja se jatkaa kyydistä nauttimista, kunnes tiedätte, että se on siellä, ja päätätte olla sallimatta sitä enää. Lisäksi se ei ole heidän hirviönsä heidän takapenkillään. Se on teidän.

Miksi sanomme näin? Koska heidän hirviöllään ei ole mitään syytä lähteä, vaikka tekisitte mitä. Ainoastaan teidän hirviönne tottelee teitä. Kenties olisi miellyttävämpää ja sopivampaa kutsua sitä "meidän hirviöksemme". Emme puhu tässä syyllisyydestä. Puhumme totuuden oivaltamisesta, jotta voitte vaikuttaa siihen.

Siis sanomme, että kaikki nuo kamalat, pelottavat, kauhistuttavat ja kuolemattomat asiat, joita näette uivan maailmanne pinnalla nyt, palvelevat päätöstänne lopettaa tämä kauhea peli, jota on pelattu teitä vastaan vuosituhansia. Kyllä, sanoimme "teitä vastaan".

Kuvataanpa pelikenttää teille. Toisella puolella on monia miljoonia kilpailijoita, jopa miljardeja. Toisella puolella on suhteellisen harvoja. Mutta nuo harvat tietävät salaisuuden. Salaisuus on, että he osaavat käyttää monien valtaa heitä itseään vastaan. He tuntevat vastustajiensa valtavan voiman, mutta heistä on tullut eksperttejä sekä kätkemään tuon tiedon että käyttämään sitä. He eivät välitä, miten voittavat, kunhan vain voittavat. He eivät noudata mitään sääntöjä. Ainoa hyvä jonka he tunnistavat, on oma etu.

He valehtelevat, pettävät, varastavat, tappavat tai tekevät mitä tahansa muuta tarvittavaa, koska heidän mielestään lopputulos oikeuttaa kaiken sen, mitä he pitävät tarpeellisena tehdä. Heidän menetelmänsä on luoda toiseen joukkueeseen riippuvuus heistä. He luovat ongelmia. He luovat pelkoa. He luovat tarvetta. Sitten he tarjoavat ratkaisuja. Kummallista kyllä, ratkaisut johtavat heidät aina suurempaan kontrolliasemaan ja jättävät toiselle puolelle vähemmän kontrollia. He saavat toisen puolen rakentamaan oman heikentymisensä ja maksamaan siitä. He ovat saaneet toisen puolen jopa rakentamaan ja suunnittelemaan oman kuolemansa ja maksamaan siitä.

Se riittää jo. Muistatteko, että sanoimme palaavamme valtaanne/voimaanne? Tässä kohtaa teemme sen. Vei pitkän aikaa kuvata peliä. Vie paljon vähemmän aikaa kuvata teille, miten voitatte sen.

Muistakaa ensin, että te ette ole vain yksi ihminen, vaan olette miljardien kollektiivi. Seuraavaksi muistakaa, että valta jota käytetään, on teidän. Te olette valta tässä. Nähkää, mitä maailmasta on tullut, ja omistakaa se. "Katsokaa, mitä meistä on tullut." Ja sitten miljardeina yksilöinä teette päätöksen: "En ole sitä enää". Päättäkää, miksi haluatte tulla, ja antakaa koko fokuksenne ja huomionne sille.

Sitä oikeasti tarkoitetaan ohjeella "ottakaa valtanne/voimanne takaisin". Jos haluatte marssia, organisoida jne., se on ok. Mutta oman tietoisuutenne nostaminen on kaikki, mitä oikeasti tarvitaan. Ette ole todellakaan yksin, ja siitä tulee hyvin selvää tulevina päivinä.

Olette ehkä huomanneet muutoksen lukemienne viestien sävyssä ja taajuudessa. Ottakaa se merkkinä siitä, missä kohtaa olette etenemisessänne. Ymmärtäkää nyt kuitenkin, ettemme tarkoita "etenemistä" menemisenä jonnekin ulkopuolellanne, vaan sisällänne.

Teillä on suurta tukea tässä. Sallikaa sen vain tapahtua parhaalla tavalla kaikille. Teidän täytyy muistaa vielä yksi asia: vapautenne ei ole vain taattu, vaan se on "sovittu juttu", kuten sanottaisiin. Koska ette jatka enää jonkin valepuvun ottamista, joka te ette ole.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.