MUU 99%

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

24.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin usein kuulette siitä 99%:sta kosmosta, joka ei ole näkyvä teille. Vielä useammin teille kerrotaan, että sama valtava prosenttiosuus DNA:stanne on "roskaa". Ja teille muistutetaan jatkuvasti, että ihmiset käyttävät vain 5–10% mielestään ja suurin osa yksilön tietoisuudesta on alitajunnassa. Keskustelemmeko siitä?

Mitä kaikessa tässä tuntemattomassa tilassa on? Sanoisimme, että kosmoksessanne ette näe tai ota huomioon sitä valtavaa energiamäärää, joka on kaaoksessa tai potentiaalia. Ajattelette todellisuuden olevan vain sen asteikon sisällä, jonka pystytte havaitsemaan. Ja puhumattakaan niistä asioista, jotka jotkut tietävät ja joista teille ei kerrota.

Mitä on kaikessa tuossa käyttämättömässä mielessä ja tietoisuudessa? No, kaikki ne asiat jotka olette sulkeneet pois, kaikki se potentiaali jota teidän ei ole annettu tietää ja kaikki ne kokemukset ja historia jota ette usko olevan olemassa. Ja puhumattakaan kaikesta, mikä on piilotettu teiltä.

Mitä DNA:hanne tulee, niin se hyvin valtava osa jota ihmiset kutsuvat "roskaksi", on oikeastaan suora mitta heidän omasta tiedon ja ymmärryksen puutteestaan.

Haluamme kertoa teille, että seisotte tietoisuutenne ovella ja katsotte kaikkea sitä, mikä teiltä on vielä oppimatta, ja kerrotte itsellenne, ettei siellä ole mitään. Haluamme teidän tietävän, että olette ja olette aina olleet löytämisprosessissa. Teillä on kaikki oikeus tietää kaikki, mitä haluatte tietää. Teillä on kyky oppia kaikki, mitä haluatte oppia. Eikä kenelläkään ole oikeutta kieltää sitä teiltä.

On suuri määrä tietoa, jonka tietää muutama ihminen, mutta eivät useimmat. Se on ollut piilotettuna. Miksi? No, se säilyttää vallitsevan tilan. Mutta se ei ole enää mahdollista. Ja tämä ei johdu vain siitä, että rakenteet hajoavat. Ymmärtäkää, että se ei olisi ylipäätään ollut mahdollista, jos ette olisi uskoneet tarinaa, joka teille kerrottiin.

Mitä tarinaa? Teidän ei tarvinnut tietää. Te ette ymmärtäisi. Ette olleet riittävän fiksuja. Ai jaa! Oletteko telepaattinen? Tai selvänäköinen? No, se tekee teistä vaarallisen, eikö vain? Tuo löydös oli ristiriidassa tarinan kanssa? No, haudatkaa se! Ja se mikä alkoi pienestä, kasvoi hyvin, hyvin suureksi. Se mitä teille ei ole kerrottu, on nyt enemmän kuin se, mitä teille on kerrottu.

Se tekee asioista liian johtajavaltaisia. Ja mitä poikkeuksetta tapahtuu asioille, jotka ovat liian johtajavaltaisia?

Muistatteko elokuvasta tuon kaverin, joka huusi: "Olen helvetin vihainen enkä aio sietää sitä enää"? No, on valkenemassa ihmiskunnalle, että se mitä olemme kuvanneet yllä, on totta, ettekä kestä sitä enää. Ja niin tulee yrityksiä paljastaa teille vähitellen joitain asioita, joita tarvitsette tulevina vuosina.

Paljastajien pahaksi onneksi heillä on hyvin vähän uskottavuutta jäljellä. Lisäksi tietoisuuden kohoaminen varmistaa, ettei paljon voida piilottaa enää. Niinpä näemme, että kaikki vähittäiset informaatiojulkaisut karkaavat heiltä käsistä, tavallaan samalla tavalla kuin vesitilanne Kaliforniassa. Informaatio johtaa aina lisäkysymyksiin, eikö totta? Eikä päättäväistä kansaa siirretä sivuun, kuten aiemmin.

Olemme kertoneet teille hyvin monta kertaa, että olitte taitekohdassa, että suuri muutos oli tulossa ja uusi maailma ilmestyisi kohta. Ja kerroimme myös, että puhuimme sisäisistä muutoksistanne ja ulkoinen maailma alkaisi heijastaa sisäistä, kun aika olisi oikea. No, onneksi olkoon. Teitte sen. Teillä on kohta hyvin mielenkiintoista aikaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.