VAPAUS VAI KONTROLLOINTI?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

24.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näemme, että suurempi ja suurempi määrä teitä herää niihin yhteiskuntaolosuhteisiin, joissa elätte. On räikeän selvää niille, jotka uskaltavat tutkia elämäänsä, että on valtava ero siinä, mitä heille on kerrottu heidän olosuhteistaan ja mitä oikeasti on. Ja myös niistä menetelmistä joilla nuo olosuhteet pidetään paikallaan, tulee hyvin selviä, kun joku uskaltaa etsiä niitä. Teitä pyydetään olemaan kiinnittämättä huomiota mieheen verhon takana ja katsomatta, mitä vasen käsi tekee, ja kiinnittämään huomiota tämän päivän versioon leivästä ja sirkushuveista.

Vain reilut 200 vuotta sitten oli liike ihmisten vapauttamiseksi niiden harvojen kontrollista, joilla mielestään oli oikeus olla heidän kontrolloijiansa. Yksi näkyvämmistä lopputuloksista oli uuden maan perustaminen, joka antaa takuun yksilön vapauksien varmistamisesta. Hitaasti, mutta varmasti, nuo takuut on nakerrettu pois. Ja nyt teille kerrotaan, että olette vapaita, elätte demokratiassa – sen ei koskaan ollut tarkoitus olla demokratia, vaan kuningaskunta – ja teillä on perustuslaki. Kuitenkin silmänne näyttävät näkevän hyvin erilaisen kuvan.

Teitä on hitaasti kehotettu etsimään vapautta, turvallisuutta ja rauhaa alati lisääntyvässä kontrollimäärässä. "Jos annatte meidän kontrolloida vähän tässä, teillä on turvallisempaa." Tämä on ollut aina valetta.

Kaikki vapaudet jotka otitte itsestäänselvyytenä aluksi, teillä edelleen ovat … jos olette ostaneet lisenssin kontrolloijilta ja jos he eivät näe sitä uhkana itselleen. Ja nuo kontrolloijat ovat kehittyneet.

Kaksisataa vuotta sitten kontrollissa olivat ihmiset. Nyt noita ohjaksia pitävät bisnekset, joilla ei ole mitään uskollisuutta, vastuuta, ei mitään paitsi omat intressit. Ja hyvin usein niiden intressit eivät ole ihmisen tai minkään elämän intressejä.

Katsotaanpa nyt, miten asiat etenevät. Ja asiat etenevät. Joka ikinen päivä enemmän teitä, maailman joka alueella ja joka yhteiskunnassa, herää elämänne todellisiin olosuhteisiin. Joka päivä oivallatte, että ainoa valta joka kenelläkään on teihin, on valta, josta olette luopuneet. Ja alatte nähdä, että ratkaisut ovat yhdistymisessä naapurienne kanssa.

Monet näkevät, että heidän henkilökohtaiset muutoksensa johtavat muutoksiin ympärillä. Joukkoja kerääntyy, ja liikevoima lisääntyy. Useimmat teistä eivät vielä näe sitä, mutta kerromme teille, että pian näette sen päivänselvästi.

Yksi viesti joka teille on lähetetty viime aikoina, sanoi: "Hanskat on riisuttu." Saatatte ajatella sen merkitsevän, että vaikka käyttämiämme menetelmiä on rajoitettu, esimerkiksi emme tavallisesti ilmesty fyysiseen maailmaanne, emme enää seuraa sivusta ja salli teitä kohdeltavan kaltoin, käytettävän väärin tai johdettavan harhaan. Asiat muuttuvat. Ja ne muuttuvat nyt.

Nyt yksi asia jonka ehkä teette itsenne hyväksi tässä kohtaa, on tutkia niitä syitä, miksi ajattelette, mitä ajattelette, ja teette, mitä teette. Miten paljon siitä on ollut yhtäpitävää sen kanssa, mitä teille on kerrottu, ja miten paljon siitä on ollut tulosta omista kokemuksistanne? Se pitää teidät kiireisenä melko kauan. Ja se yllättää teidät.

Kun katsotte maailmaanne 20, 10, jopa 5 vuoden kuluttua, hämmästytte, miten erilainen se on. Mutta ajatelkaa tätä: mitä olette tehneet sen uudelleenluomiseksi? Ajatuksenne, uskomuksenne ja aikomuksenne myötävaikuttavat paljon enemmän, kuin voitte kuvitella. Ajatelkaa, millainen haluatte tuon maailman olevan.

Rakkautta kaikille teille ja jokaiselle teistä. Hyvää päivän jatkoa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.