EDISTYMINEN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

23.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jotkut teistä ovat tulossa kärsimättömiksi. Joistakin teistä tuntuu, ettei mitään tapahdu. Muut ovat riemuissaan. Mikä selittää tämän eroavuuden? Sanomme, että siirtymisen ensin mainitusta ryhmästä jälkimmäiseen pitäisi olla erittäin helppoa teille tällä hetkellä.

Jos olette kärsimätön, katsotte itsenne ulkopuolelle ettekä näe muutosta tai näette sitä hyvin vähän. Mutta tässä on totuus asioista.

Se mitä tällä hetkellä todellisuudessa tapahtuu ja minkä nuo riemuitsevat näkevät tai tuntevat, on, että ne muutokset joiden on tapahduttava sisäisessä itsessänne ensin, ovat nopeutuneet ja voimistuneet päivänselvästi. Muistatte meidän sanoneen, että nämä ovat muutoksia, joiden täytyy tapahtua ja jotka tapahtuvat ensin. Ulkoinen on aina heijastusta sisäisestä. Saakaa rohkeutta siitä, ettei kaikkien ihmisten tarvitse muuttua. Ei ehkä todellisuudessa ole ollut sataa apinaa, jotka pesivät perunoita, mutta tuo valaiseva periaate on silti pätevä.

On totta, että lisääntyvä määrä teitä herää sen avulla, mitä luette, kuulette ja näette. Mutta sekin on totta, että olette kaikki psyykkisiä olentoja ja opitte joka päivä paljon lisää olemalla pelkästään uppoutuneena kollektiiviseen tietoisuuskenttään. On paljon, minkä tiedätte olevan totta, vaikkette pysty sanomaan, miten tiedätte sen. Tämä johtuu siitä, että te kaikki tiedätte.

Tämän kollektiivikentän olemassaolo tiedetään tieteellisesti – siinä määrin, että sitä käytetään niiden manipuloimiseen, jotka eivät tiedä siitä. Miksi ette tuon tosiasian vaikeroimisen sijasta käyttäisi sitä omaan manipulointiinne? Laittakaa ajatuksia kenttään oman valintanne mukaan. "Voimaannutan (kenen) ______ ajatuksia."

Haluamme painottaa tässä viestissä, että voitte halutessanne keskittyä positiiviseen kasvuun omassa itsessänne paljon tehokkaammin kuin koskaan aiemmin. Kuten olette kuulleet kerta toisensa jälkeen, nyt on se aika. Joskus on yhden asian aika, ja joskus on toisen asian aika. Nyt on kaikkien niiden työkalujen, taitojen ja kykyjen aika, joiden ilmentymiseksi teitte työtä ja joita ansaitsitte monien elämien aikana kaikkien parantumista varten. Pyytäkää meitä, ja autamme teitä tässä hankkeessa. Tietäkää kuitenkin, että etusija annetaan sille, mitä tarvitaan. Teillä on hyvin usein kuvia siitä, mitä luulette tarvitsevanne, ja se on vähän vääristynyt mahtipontiseksi. Kaikki on teidän oikeaan aikaan.

Olette luultavasti kuulleet vetovoimanlaista. Haastamme teidät aliottamaan innostuneen-odotuksen-lain käyttämisen. Vähän joka päivä tekee ihmeitä.

Hyvää päivänjatkoa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.