KUTSU

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

22.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletteko harkinneet ITSENNE kutsumista juhliin? Millaista olettaisitte olevan, jos se eläisi tätä elämää teinä? Mitä jos sen sijaan, että olette olleet täällä eräänlaisena muistivammaisena tiedustelualuksena, korkeampi ITSENNE on katsellut silmillänne ja luonut kaiken, mitä olette nähneet? Mitä jos ette menettäisi mitään prosessissa, vaan saisitte kaikki asiat, joita sielunne on todella kaivannut joka elämässä?

Ymmärrättekö oikeasti, että olemuksessanne on valtava osa, joka ei ole täällä, joka ei ole tosiasiassa erillään teistä ja joka rikastuu kaikista kokemuksista, joita kohtaatte?

Mitä teette tällä hetkellä? Miten tekisitte sen, jos olisitte korkeampi itsenne? Miltä teistä tuntuisi? Mitä näkisitte? Miltä asiat joita tarkkailette ympärillä, vaikuttaisivat, jos voisitte nähdä niiden todellisen luonteen? Jos tietäisitte itsenne jumalaiseksi ITSEKSENNE, miten näkisitte kaikki muut ihmiset elämässänne?

Nämä kysymykset saattavat tuntua epärealistisilta tällä hetkellä. Mutta haluamme teidän ymmärtävän, että jos kiipeätte polkua nimeltään "ylösnousemus", ne eivät vaikuta kovin epärealistisilta lähitulevaisuudessanne. Saatatte sanoa, ettei tämä ole teidän todellisuuttanne. Mutta kerromme teille, ettei teidän todellisuutenne ole todellisuus. Ja kun koette todellisuuden äärettömänä totuutenaan, se on hyvin erilainen, kuin voitte ajatella tällä hetkellä nykyperspektiivistänne.

Kun kerromme teille muutoksista, monet teistä sanovat, etteivät ne voi tapahtua riittävän nopeasti. Ja poikkeuksetta ajattelette muutoksia ympäristössänne. Mutta olemme yrittäneet kovasti monissa tilanteissa selittää, että ympäristö jonka näette, ei todellisuudessa muutu, ennen kuin te, kollektiivi, muututte. Se luodaan tietoisuustilanne mukaisesti. Tämä on aina ollut totta ja tulee aina olemaan.

Ette voi muuttaa kaikkia. Totta? Kenet voitte muuttaa? Ja sitten miljoonan dollarin kysymys: miten voitte muuttaa? Kerromme teille salaisuuden. Emme ole pitäneet tuota salaisuutta teiltä, mutta se on pidetty teiltä silti.

Kausaalinen askel, askel joka on muuttanut kaiken, on otettu. Te, ihmiskunta, olette päättäneet, että maailmanne muuttuu. Tuo muutos oli välitön ja vääjäämätön. Kehossa teille jää tehtäväksi vain saavuttaa tietoisuudessanne käännekohta, joka johtaa suurimpaan muutokseen, jonka maailmanne on koskaan nähnyt.

"Mahtavaa!" sanotte. "Mutta mitä voin tehdä?"

No, voitte tehdä tuon kutsun, josta puhuimme yllä. Koska se mistä puhuimme, on ylösnousemuksen määritelmä. Tehkää tuo kutsu, vaikka vain sanomalla "kyllä" tarkoituksella ja vilpittömästi. Sallikaa ylösnousemuksenne ja olkaa parhaanne mukaan haittaamatta sitä. On paljon tehtävää, mutta teidän tarvitsee vain sallia sen tapahtua. Ja teidän kannattaisi toivottaa muutos tervetulleeksi, kun se tapahtuu, eikä arvostella sitä, kun ette oikeasti pysty alkuunkaan näkemään sen lopputulosta. Ettehän munakasta tehdessännekään sano: "Voi hemmetti, munat menivät rikki!"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.