TAUSTAOLETUS

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

22.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monissa kysymyksissänne on taustaoletus. Valitsimme tämän kysymyksen pelkästään kuvaamaan sitä.

"Onko oikein sanoa, että Jumala/jumalainen Lähde ei auta eikä estä meitä missään pyrkimyksissämme (kunnioittaakseen täydellistä vapaata tahtoamme), ja se on pelkästään puolueeton ja kaikkea rakastava tarkkailijatietoisuus?"

Vastaus kysymykseenne on "ei", mutta voidaksenne ymmärtää, miksi niin on, käytämme tätä kysymystä korostaaksemme vielä enemmän jotain, mistä olemme yrittäneet lisätä tietoisuuttanne.

Lukekaa uudelleen yllä oleva kysymys ja huomatkaa, että siinä voi olla tolkkua vain, jos Jumala/jumalainen Lähde on erillään "meistä", johon viittaatte. Tämä kanava teki valokuvapostauksen – uskoaksemme kutsutte niitä "meemeiksi" – jonka pyydämme häntä laittamaan tähän.

(Teksti: Kaikki olevainen kokee itseään minuna, minun kauttani, tässä ja nyt, niin kuin se kokee sinun kauttasi.)

Tässä on teidän ongelmanne tai "kiistakohtanne" tai miten tahansa sitä halutaan kutsua. Jos sanomme: "Jumala on tuossa puussa", teillä ei ole mitään ongelmaa olla samaa miltä kanssamme. Jos sanomme: "Jumala on kaikki", sanotte edelleen olevanne samaa mieltä, mutta mielenne – vuosisatojen opetusten vuoksi – lisää alitajuisesti "paitsi minä".

Teihin on taottu monia uskomuksia takaamaan tämä. Teidän sanotaan olevan syntisiä. Synnytte perisynnin kera. Ihmiskunta on syntinen. Asiat jotka "vaanivat" piilotajunnassa, ovat pahoja. Ne jotka ovat kontaktissa henkien kanssa, jotka kuulevat ääniä jne., ovat riivattuja tai hulluja. Teidän on mahdotonta tai syntistä hyväksyä nämä asiat. Sitä voidaan pitää myös rienaavana tai kerettiläisenä. Ja luettelo jatkuu.

Ja näin voidaksenne suojella itseänne, voidaksenne olla "hyvä", ette päästä sellaisia ajatuksia elämäänne, puhumattakaan kokemuksista.

Jumala ei ole jossain muualla, ja on samaan aikaan kaikkialla. Jumala ei rakasta teitä ehdottomasti, ja samaan aikaan vaadi, että tottelette jokaista pientä yksityiskohtaa tai muuten olette ikuisesti jatkuvassa rangaistuksessa.

Voimme sanoa, että tällä hetkellä monet teistä pystyvät älyllisesti olemaan samaa mieltä siitä, mitä sanomme. Mutta teidän täytyy tietää, että jokaisessa älyn ja alitajunnan välisessä taistelussa äly nujerretaan aina.

Ennen kuin asetutte taas kerran uhriuteen, korostetaanpa jälleen paria asiaa. Ensinnäkin, te ette ole yhtä kuin älynne. Se on osa teitä. Itse asiassa se on erittäin pieni osa sitä ääretöntä, jumalaista olentoa, jonka osa te olette. Ja inkarnoituneen itsen näkökulmasta katsottuna, alitajuiset osat ovat paljon, paljon suurempia. Ne sisältävät esimerkiksi kaikki kokemukset, uskomukset jne. kaikista muista inkarnaatioistanne.

Olkaa kilttejä ja alkakaa kouluttaa itseänne ajattelemaan tällä tavalla. Teidän täytyy kehittää sitä tietoisuutta, että kaikki mitä näet tai voitte edes kuvitella, on ytimeltään energiaa. Kaikki energia on tietoista. Kaikki tietoisuus tuntee ollessaan liikkeessä. Te olette se. Ette ole Steven tai Daphne tai Makub tai Chan Li. Olette "minä olen". Kaikki muu mikä on osa tietoisuuttanne, mennyt tai nykyinen, on vain sitä – osa tietoisuuttanne, jokin kokemus.

Katsokaa uudestaan yllä olevaa kuvaa. Katsokaa sitä sydämellänne. Lukekaa se sydän avoimena. Ymmärryksenne kohottaminen itsestä korkeampaan tietoisuuteen siitä, kuka olette, on se juttu, jota kutsutaan ylösnousemukseksi. Tätä ei toimiteta teille hopealautasella. Mutta se toimitetaan – siinä ajassa jonka teiltä vie hyväksyä, kuka olette.

Tietäkää, että te tulette tekemään sen. Tietäkää, että te teette sitä. Tiedämme tämän, koska monet meistä ovat teitä.

Kun yritätte tajuta tämän, viittaamme siihen, mitä fyysikkonne ovat oppineet: ei voi ratkaista näennäistä paradoksia siltä samalta tasolta, jolla se on. Kun heidän mallinsa eivät sovi tiettyyn kaavaan, he havaitsevat tavallisesti, että ratkaisu löytyy katsottaessa seuraavaksi korkeammasta ulottuvuudesta. Tässä tapauksessa, älkää yrittäkö järkeillä vastauksia. Jos sen olisi voinut tehdä, joku olisi jo tehnyt sen jättämättä teille kaikkia niitä varoituksia, jotka olette perineet.

Mikään taikahenki ei odota sisällänne antaakseen vastaukset teille. Mutta vastaukset tulevat sisältänne. Kenties vuosien päästä. Kenties huomenna. Muttei koskaan, ennen kuin etsitte ja sallitte.

Emme kerro teille mitään uutta. Emme kerro teille myöskään mitään, mitä ette voi ymmärtää. Osoitamme teidät TEITÄ kohti.

Kiitos ponnisteluistanne, kysymyksistänne ja sinnikkyydestänne. Te ette ehkä näe edistymistänne, mutta me näemme. Ja iloitsemme siitä, mitä näemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.