JÄRKYTTYNYT, JUMISSA JA TUULIAJOLLA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

21.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On monia, jotka ovat seuranneet näitä viestejä ja voisivat valita jonkin tämän otsikon sanoista kuvaamaan sitä, miltä heistä tuntuu nyt. Puhumme jokaisesta näistä vuorollaan voidaksemme tuoda teille ymmärrystä ja siirtää teidät takaisin siihen, mistä on tullut tuttu energia teille. Antakaa itsellenne suuri kunnia siitä, että olette tehneet maadoittuneesta, iloisesta ja kiitollisesta energiasta tutun tuntuista itsellenne. Juuri tämä luo uudelleen sen maailman, jossa elätte.

Teille jotka tunnette, että sana "järkyttynyt" kuvaa parhaiten tunnettanne, sanomme ensin – ja tiedämme teidän jo ajatelleen tätä – että olemme kertoneet teille monta kertaa, että maailmanne täytyisi ensin hajota. Tiedämme, että valmistauduitte parhaanne mukaan. Tiedämme, että tunsitte valmistautuneenne. Mutta kuuman keiton katsominen ja sormensa pistäminen siihen ovat täysin eri kokemuksia. Kuitenkin sen ymmärtäminen, ettei mitään muuteta, ennen kuin muutoksesta tulee todella välttämätöntä, auttaa totutellessanne tähän uuteen, mutta väliaikaiseen todellisuuteen.

Varmistakaa, että ymmärrätte ja olette valmis osallistumaan tämän uuden, rakastavan, myötätuntoisen ja kestävän maailman rakentamiseen, josta olette uneksineet. Ne jotka potkaisevat kumoon kaikki vanhat omenakärryt, eivät ehkä ole rakastettavia, mutta he tekevät taatusti arvokkaan palveluksen pitkässä juoksussa. Sillä mitä tehdään jälkimainingeissa, on eniten merkitystä.

Olemme puhuneet jumissa olemisen tunteesta useita kertoja aiemmin, mutta laajennamme vähän, mitä olemme sanoneet.

Ensinnäkään te ette ole jumissa. Teidän on tärkeää tietää tämä. Tunne jumissa olemisesta on vain tunne. Sen saa aikaan kyvyttömyys liittää odotuksiinne sitä, mitä näette ympärillänne. Odotuksenne ovat todellinen ongelma. Odotatte asioiden näyttävän tietyltä, eivätkä ne näytä. Emme yritä saada näyttämään siltä, että olette väärässä, mutta sallikaa meidän osoittaa teille jotain.

Mielikuvitus on luonut odotuksenne niillä työkaluilla, joita mielellänne on käytössään. Ja ne tulevat nykytilassanne enimmäkseen historiasta, jonka joko muistatte tai joka teille on opetettu. Ne saattavat näyttää upeilta, mutta ne ovat silti historiaa.

Olette pyytäneet ja teille on luvattu maailma, jota ette ole koskaan nähneet, maailma josta kukaan ei voi opettaa teille. Yllätyttekö siitä, että te ette tiedä, miltä siihen pääseminen näyttää? Tämä ei ole totta ainoastaan ulkopuolisen maailmanne osalta, vaan myös sisäisen maailmanne.

Mitä tulee jumissa olemiseen, mikään universumissa ei ole jumissa. Se on mahdottomuus. Energia ei koskaan lepää. Protonien, elektronien, atomien jne. voi tuskin sanoa hidastuvan, puhumattakaan jumiutumisesta. Ainoa vakio universumissa on muutos. Siis tuskin olette jumissa – olette kenties vähän kärsimätön.

Meidän on helppoa olla kärsivällinen. Tulevaisuutenne on todennäköisyys, jonka näemme jo saavutettuna. Huomatkaa, ettemme käytä sanaa "mahdollisuus". Jos voitte ymmärtää, että seuraukset ovat syiden vääjäämättömiä aspekteja, niin tiedätte, että teette uutta maailmaa, jonka haluatte, vääjäämättä jokaisella hengenvedolla, jokaisella ajatuksella, jokaisella rukouksella ja jokaisella rakastavalla ja myötätuntoisella teolla. Tämä kohottaa tunnettanne. Ette tunne olevanne jumissa.

Tuuliajolla olemisen tunne on eri tapaus. Teissä on joitain, jotka ovat muuttamassa suuntaa elämässään. Kuvitelkaa, miltä tuntuisi, jos olisitte laivalla jossain. Kaikkia on aaltoja ja virtauksia, mutta olette tienneet suuntanne ettekä horju siitä. Sitten yhtäkkiä teille annetaan uusi määränpää, uusi suunta. Olisi lyhyt jakso, jolloin aallot ja virtaukset heittelisivät teitä. Mutta uuden liikkeen vakiinnuttua, ette tuntisi enää olevanne tuuliajolla.

Saatatte ihmetellä, mikä tuo uusi määränpää on. Mutta yrittäkää olla keksimättä sitä sen perusteella, mitä tiedätte. Muistakaa, että tämä on uusi maailma. Antakaa oppaidenne ja opettajienne paljastaa se teille sitten, kun ne voivat. Saatatte luoda jotain, mitä ei ole ollut ennen olemassa. Antakaa lupa ja eläkää jokainen hetki kiitollisena ja sallien. Olkaa paras työkalu kalupakissa. Luoja ei luonut kalupakkia täyteen hyödyttömiä työkaluja. Eikä vasaroita ole paikoissa, joissa niitä ei tarvita.

Mitä voitte oppia tänään? Miten voitte parantua tänään? Ketä voitte auttaa tänään? Näiden tarkoitusten kera ette ole koskaan tuuliajolla. Ja uusi määränpäänne paljastuu haluna, jota ette tienneet itsellänne olevan, tai kykyinä jotka ilahduttavat teitä.

Tietäkää, että elätte suurimmassa muutoshetkessä, jonka maailmanne on tuntenut. Ja lisäksi tietäkää, että syynä tähän on, että se heijastaa suurinta muutosta, jonka ihmiskunta on koskaan tehnyt sisällään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.