KIIHDYTTÄMINEN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

21.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joillakin teistä on epämukavaa tällä hetkellä. Ei sillä, ettei aiemmin olisi ollut. Mutta tämä näyttää äkilliseltä ja intensiivisemmältä. Kuullessaan tämän jotkut teistä ajattelevat, että se on teiltä ohi. Sori vaan, mutta on äärimmäisen harvoja, joilla ei ole enää puhdistamista jäljellä. Näytämme kanavalle kuvaa mäkihyppääjästä vauhtimäessä.

Kun olette ehkä seuranneet näitä viestejä jonkin aikaa, kerromme teille, että teitä on valmisteltu muutoksiin, joita kerroimme olevan tulossa. Olette olleet ns. vauhtimäessä. Olette kukin valmistautuneet vauhtimäen loppuun, mutta saavutatte sen itsellenne tarkoituksenmukaiseen aikaan. Se ei ehkä ole sama päivä kuin naapurillenne, vielä vähemmän kuin sillä, joka on maapallon toisella puolella. Olette valmistautuneet siihen, mitä tarvitsette siinä, missä olette.

Mutta ajatelkaa tätä: saatatte lähestyä vauhtimäen loppua ja kuitenkin löydätte vielä jotain viimeistä painolastia, joka teidän täytyy heittää pois. Ette tee parasta hyppyänne kantaen pakettia, jota ette tarvitse, eikö vain?

Teidän ei tarvitse sotkeutua tuohon törkyyn. Katsokaa vain sitä ja ajatelkaa: "Ai, tuota vanhaa kamaa". Ja pudottakaa se. Jos siinä on oppitunti, jonka näette, pistäkää se taskuunne, mutta luopukaa taakasta.

Ilmalento lähestyy teitä. Nojautukaa hyppyyn ja hämmästykää itsenne sillä, miten pitkälle lennätte.

Teille jotka ette tunne tämän viestin koskettavan, sanomme näin: olette joko tehneet hyppynne tai jonotatte hyppyvuoroa. Tämä on aikaa, joka ei hyppää kenestäkään yli. Jos siis olette valinneet polun tälle vuorelle, tietäkää, että hyvin pian on teidän vuoronne hypätä.

Kun kukin teistä hyppää, maassa olevat näkevät hämmästyttävän lentonne. Inspiroitte heitä, ja monet teistä jotka ovat sopineet opettavansa, etsitään esiin. Monet muut eivät ole tehneet tuota sopimusta. Ja sekin on sopivaa. Antakaa lentonne sanoa kaikki.

Joillakin teistä on mielessään kuva siitä, miltä lentonne näyttää. Ajattelette: "Sen täytyy olla tällaista."Ja saatatte olla aivan oikeassa. Mutta älkää yllättykö, jos se on täysin erilaista ja vielä paljon mahtavampaa, kuin olette ajatelleet. Antakaa sielunne toteuttaa tämä. Lupaamme, ettei älyllänne ole aavistustakaan. Ette tulleet tälle planeetalle tarkoituksenanne rehennellä älyllänne. No, jotkut tietysti tulivat, mutta emme näe monia heistä lukemassa tällaista viestiä.

Siksi olemme valinneet tämän kuvan. On melkein teidän aikanne heittäytyä suksienne varaan ja antaa itsenne lentää. Valmistautukaa päivittäin. Nämä ovat olympialaisenne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.