PYÖRRYTTÄVÄ MUUTOSMÄÄRÄ

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

2.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme puhuneet hiljattain siitä pyörryttävästä muutosmäärästä, jota koette tänä aika. Ja jos pidätte silmänne auki, näette sitä nyt tapahtuvan. Se ei ole vielä saavuttanut täyttä voimaansa. Ja paljon siitä pidetään edelleen piilossa teiltä, mutta voitte olla vakuuttunut, että elämänne on todella valtavan muutostulvan keskellä. Osan siitä täytyy tapahtua, koska vanhemmat rakenteet eivät vain voi jatkua. Se mikä on rakennettu pelolle, kontrollille ja pimeydelle, ei voi jatkua. Kaikki muutokset eivät ole mukavia kaikille. Mutta olette matkalla uuteen maailmaan, josta olette uneksineet.

Siis miten pääsette tämän ajan läpi? Sanoisimme, että käsitelkää se tänään, mitä teidän täytyy käsitellä. Olkaa tänään se sydänkeskeinen olento, joka olette oppineet olevanne. Teidän ei tarvitse käsitellä kaikkea, mitä tapahtuu kaikkien muiden elämässä. Teidän ei ole pakko tietää kaikesta, mitä tapahtuu planeettanne joka kaupungissa ja kaikella maaseudulla. Emme sano, ettei teidän pitäisi olla myötätuntoinen. Sanomme, että teillä on riittävästi, mistä olla myötätuntoinen, siellä missä olette. Siitä syystä olette siellä. Noissa muissa paikoissa on paljon myötätuntoisia sydämiä. Ja siitä syystä he ovat siellä. Teidän tehtäväänne – jos hyväksytte sen – on ankkuroida valoa sinne, missä olette. Mutta vakuutamme, että sihteerimme eivät kiistä tietoa toimistanne. Päinvastoin, kirjoitatte historiaa, josta voitte vain kuvitella, siellä missä olette, miten olette ja kuka olette.

Muistutamme teille siitä, mitä sanoimme muutama lyhyt vuosi sitten. Ei uskottu, että voisitte saada aikaan kaiken, mitä olette saaneet. Mutta saitte. Olette muuttaneet koko planeetan kohtalon. Ja tämä on muutos, joka on käsittämättömän kauaskantoinen.

Olette itsenne pelastajia. Olette uuden maailman kanssaluojia. Olette mahdollisimman kaukana voimattomasta. Tietäkää se, ettekä voi epäonnistua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.