LAAJENTUMINEN JA KASVU

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

19.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme hiljattain kertoneet teille, että lähestytte uutta virstanpylvästä elämässänne. Se on henkilökohtainen, yhteiskunnallinen ja planetaarinen. Ja monet teistä raportoivat muutoksista, avautumisista ja kasvusta omassa mielessänne ja kehossanne, kun tämä virstanpylväs lähestyy.

Te – useimmat teistä – liittävät jotkut näistä muutoksista, kuten tietyt heräämiset, suureen henkiseen edistymiseen. Haluaisimme puhua tästä tänään, jos saamme. Ja sanomme tosiaan "jos saamme", koska oikeutenne on lakata lukemasta, jos haluatte.

Sanomme, että liitätte nämä muutokset, uudet kyvyt, henkiseen edistymiseen. Vaikka tämä ei ole varsinaisesti virhe, yllyttäisimme teitä näkemään sen toisesta kulmasta. Ne ovat todellisuudesta merkkejä, että taajuutenne on saanut aikaan muutoksia, jotka alkoivat eetteriolemuksessanne ja jotka ovat niin voimakkaita ja itsepintaisia, että fyysiseen kulkuneuvoonne vaikutetaan. Ja teidän pitäisi ymmärtää, että niiden tarkoitus on antaa teille suurempi kyky palvella.

Annamme teille kuvan, joka ehkä havainnollistaa asiaa ja joka saattaa näyttää melko negatiiviselta, mutta jonka tarkoitus on yllyttää teitä vastuullisempiin reaktioihin. Tämä kuva on lapsi, joka tulee juosten huoneeseen ja huudahtaa onnessaan: "Vau! Katsokaa! Osaan taivuttaa lusikoita!" Tämän ei ole tarkoitus saada lasta olemaan väärässä. Mutta pyydämme teitä kohtelemaan omaa edistymistänne paljon kypsemmin. Ajatelkaa sitä niin, että teille on annettu lahjaksi uusi työkalupakki.

Oivaltakaa myös, että näiden työkalujen käyttämättömyys tai väärinkäyttö saa ne pian kuihtumaan pois. Tämä ei ole rangaistus. Tämä on vain luonnon toimintaa. Eikö sama tapahdu kaikille kyvyillenne? Mitä tapahtuu, jos ette koskaan käytä niitä?

Toteaisimme myös, ettei ole kerrassaan mitenkään väärin miettiä: "Mietin, mitä muuta osaisin tehdä." Antakaa palaa. Hämmästyttäkää itsenne. Jos näette tapoja, joilla voitte auttaa toisia, parantaa maailmaa tai olla esimerkki, tavoitelkaa niitä. Teillä ei ole vielä aavistustakaan, mihin kykenette. Tulevaisuutenne ei ole täynnä sitä, minkä tunnette menneisyydestänne. Jollain tapaa se on täynnä sitä, mitä teidän ei ole sallittu tietää menneisyydestänne.

Antakaa siis palaa ja ajatelkaa: "Vau! Osaan taivuttaa lusikoita!" Mutta yrittäkää sitten löytää, mikä uusien taitojenne tarkoitus mahtaa olla. Kuten sanoimme, hämmästyttäkää itsenne.

Haluaisimme myös onnitella niitä, jotka kokevat hyvin erilaista muutosta. Kun jatkatte arkeanne, niin jos huomaatte, että reagoitte hyvin eri tavalla olosuhteisiin tai toiset reagoivat hyvin eri tavalla teihin, positiivisesti, ymmärtäkää, että tämän aikaansaaneet muutokset teissä ovat aivan yhtä tärkeitä kuin ne asiat, joista juuri puhuimme. Monissa tapauksissa ne ovat vielä tärkeämpiä.

Nimittäin kaikki nämä muutokset ovat muutoksia tietoisuudessanne, ja ne joille nämä viestit ovat tuttuja, tunnistavat, että tästä olemme aina puhuneet. Saavutte perille. Muutatte itsenne. Muutoksenne muuttavat kaikkea. Ja näin, kuten olemme myös sanoneet hiljattain, se tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.