LUE MUKAAN ITSESI

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

18.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On upea laulun nimi, jota rakastamme: "Mitä jos Jumala olisi yksi meistä?" Muuttaisimme sitä vähän toivoen, ettemme loukkaa sen kirjoittajia. Laittaisimme sen muotoon: "Mitä jos Jumala olisi kaikki me?" Onko teille yllätys, että kerromme teille tämän ilmaisevan totuuden?

Näin on, koska Jumalasta tai Luojasta tai Lähteestä tai miten tahansa sitä kutsutaan, on tullut kaikki, mitä on. Kaikki mitä on, merkitsee kaikkea, mitä on. Se merkitsee kaikkia, joita on. Se merkitsee kaikkia niitä, joita rakastatte, ja kaikkia niitä joita ette halua edes olevan. Se merkitsee kaikkia niitä, joiden kanssa koskaan olette yhteydessä.

Tämä ei ole vaikea asia ymmärtää, ja useimmilla ei ole mitään vaikeutta olla samaa mieltä siitä – älyllisesti. Sen eläminen on vähän vaikeampaa joillekin, mahdotonta toisille. Syyt siihen ovat myriadit ja pitkäaikaiset. Ne opitaan toisilta ja välitetään sukupolvelta toiselle. Ne kaikki perustuvat poikkeuksetta pelkoon ja sen rajalliseen varastoon, millä on arvoa pelossa elävälle. "Jos hän saa vähän sitä, minulle on vähemmän." "En tiedä, millainen huominen on, joten tarvitsen niin paljon, kuin voin saada." Ja tähän liittyviä oppitunteja on opetettu ikuisuuksia. Jotkut ovat myös oppineet ne.

Muttemme halua tänään välittää tuota viestiä. Siis, pyydämme teitä taas kerran pohtimaan: "Mitä jos Jumala olisi kaikki me?"

Kysytäänpä sinulta tätä, ketkä luit mielessäsi mukaan pohtiessasi tuota kysymystä? Useimmat teistä sanovat, että hän, hän ja he. Useimmat tarkoittaisivat vilpittömästi "kaikkia heitä". Kysyttäessä tarkemmin, jotkut myöntäisivät suhtautuvansa varauksella tiettyihin ryhmiin tai yksilöihin. Mutta sekään ei ole viestinä tässä.

Kysymme teiltä tätä: luitko mukaan itsesi? Sisälsikö "mitä jos Jumala olisi kaikki me" sinut? Ja lisäksi, kohteletko itseäsi sellaisena? Kunnioitatko omaa elämääsi sinä elämänä? Useimmille teistä on tuttu lause "rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi". Ja mielenne hyppää aina ohjeen "lähimmäiseen". Harvat miettivät koskaan "itseä", joka mainitaan.

Mutta ymmärrättekö, että samalla tavalla miten kohtelette jotain kaiken osaa, kohtelette kaikkea? Koska sehän on kaikki. Ja tekin olette osa sitä – ymmärrättekö? Niin ovat myös lapsenne, myös heidän koetellessaan teitä. Niin on myös elämänkumppaninne, jos teillä on sellainen.

Emme sano, että teidän täytyy pitää kaikesta, mitä he tekevät. Pidättekö kaikesta, mitä te teette? Luulemme, että joinain päivinä ette halua olla edes omassa seurassanne. Rakastakaa itseänne silti. Planeetallanne on idiootteja. Rakastakaa heitä silti. Älkää kutsuko heitä päivälliselle. Ottakaa vain tavaksi nähdä heidät "yhtenä meistä", vaikkeivät he ilmiselvästi tiedä sitä itse. Nähkää heidät sellaisena, vaikka he eivät näe. Ja mikä tärkeintä, nähkää itsenne sellaisena, vaikka sen mahdottomuus on iskostunut sisäänne. Kun ääni päässänne sanoo: "Varmasti, mutta se ei voi merkitä minua!", käskekää sen istua ja pitää suunsa kiinni. Olkaa kiinnostuneempi siitä, mitä sydämenne tuntee tästä, kuin siitä mitä yhteiskunnat ovat opettaneet teille. Kun voitte tehdä sen, loppu tulee automaattisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.