ODOTUKSET

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

18.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään kanava kävi keskustelua tästä aiheesta, ja haluaisimme puhua siitä lisää.

Teillä on usein odotuksia siitä, minne haluatte mennä, minne haluatte polkunne johtavan. Haluatte kokea tämän. Haluatte kokea tuon. Onko tämä oikea polku minulle? Onko tämä paras asia tehtäväkseni? Miksi olen jumissa? En etene minnekään. Turhautunut. Turhautunut. Turhautunut.

Sanotaanpa ensinnäkin, että jos olette suostuneet olemaan henkisellä matkalla ettekä ole päättäneet lopettaa tuota matkaa, niin olette tuolla matkalla. Sielunne, ylisielunne, korkeampi itsenne (valitkaa itse) ei ole päästämässä teitä irti sopimuksesta niin helposti. Siitä syystä olette sillä loppujen lopuksi. Ette ole jumissa. Miksi siis olette turhautunut?

Teillä on tiettyjä odotuksia, eikö vain? Ja nuo odotukset perustuvat mihin? Kokemukseen? Vai odotatteko vain olevanne samanlainen kuin joku muu? Odotatteko sen olevan sellaista, kuin teidät on johdatettu uskomaan? "Haluan saada kaikki nuo siistit kyvyt, joita joogeilla on." "Haluan nähdä tämän. " "Haluan kuulla tuon."

Menneisyydessä hyvin harvat ihmiset kykenivät tekemään tuollaisen henkilökohtaisen muutoksen monien elämien kuluessa. He eivät menneet tietyn gurun luokse kuukaudeksi ja valaistuneet. Ei ole henkistä ostoskeskusta. Monet, monet teistä ovat edistyneet paljon enemmän, kuin kuvittelette, mutta sellaista edistystä ei voi mitata tuollaisilla tavoilla.

Yllä mainitsemamme turhautumisen lievittämisen voi selittää helposti muutamalla sanalla. Huomatkaa, ettemme sanoneet, että sen tekeminen olisi yhtä helppoa. Vaatii päättäväisyyttä käyttää tuota yksinkertaista ajatusta. Mutta se on tuon ponnistuksen arvoinen.

Teillä ei voi itse asiassa olla aavistustakaan siitä, millaista elämänne on, kun olette siirtyneet uuteen olemistapaan. Miksi? Koska ette ole koskaan olleet siinä ja kaikki mitä teille on kerrottu, on kuulopuhetta. Olette nyt ja jatkossa ainutlaatuinen.

Perustatte odotuksenne toisten havaintoihin. Näette vain pinnan, ette todellisuutta. Odotatte asioita, joita olette päättäneet haluta, ilman todellista ajatusta siitä, mitä tarvitsette. Ja odotatte välitöntä mielihyvää. Eikö ole näin? Puhumattakaan siitä, että teistä tuntuu epämukavalta … koska ette ole koskaan ennen olleet tässä.

Teidän Itsenne – huomatkaa iso alkukirjain – antaa teille sen, mitä tarvitsette Itsenne tarkoitukseen. Ja se huolehtii siitä, että teillä on ensin kaikki, mitä tarvitaan, jos on jotain. Mutta edes tämä tieto ei poista turhautumistanne. On kuitenkin taikakaava.

Mutta kuvataanpa ensin, mitä turhautumisenne tekee. Se aiheuttaa keholle, jossa elätte, loputtomia vaikeuksia. Se tekee soluillenne kemikaalisoppaa, jota ette haluaisi saada, ja tämä tekee teidät sairaaksi, pisara kerrallaan.

Mikä siis saisi kehonne tekemään kemikaaliambrosiaa, jossa solunne eläisivät? Mikä tekisi teistä vahvemman, terveemmän ja nuoremman?

Mitä jos käyttäisitte kaiken sen ajan, jolloin odotatte tiettyä lopputulosta – ja tunnette turhautuneenne – edistymisenne juhlimiseen? Mitä jos kiittäisitte siitä, missä olette, verrattuna siihen, missä olitte? Tämä tuottaisi täysin erilaisia tunteita ja tuntemuksia, ja ne tuottaisivat täysin erilaisen kehokemian. Ja lupaamme teille, että edistymisenne nopeutuisi valtavasti. Mutta olisitte luultavasti niin onnellinen, ettette välittäisi.

Kokeilkaa sitä. Pidätte siitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.