SE TAPAHTUU

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

16.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko teillä oireita? Kohtaatte esteitä? Törmäätte tukoksiin? Hämmennystä? Huolta? Saammeko auttaa?

Tämä on poikkeuksellinen, ihmeellinen ja melkein välitön tapahtuma, rakkaat ystävät. Te ja kaikki ympärillänne transformoidaan, aivan kuten olette aina suunnitelleet. Mutta myös, aivan kuten olette suunnitelleet, koette nyt muutoksia peräkkäisinä nyt-hetkinä. Kutsutte tätä ajaksi. Eikö se olekin hauskaa? Se antaa teille hyvin monia tilaisuuksia tutkia äärettömiä mahdollisuuksia.

Oireista puhuttaessa korostaisimme, että jokainen ihminen menee läpi muutossarjasta, jonka täytyy tapahtua valmistelemaan hänen kehonsa ja tietoisuutensa siirtymään nykytilasta siihen tilaan, jonka hän on aiemmin päättänyt halutuksi tavoitteekseen. Sivuhuomautuksena: tämä tavoite on vain yksi askel ikuisella matkallanne. Taajuudet joihin valmistaudutte, olisivat vahingollisia ilman näitä parannuksia järjestelmäänne. Mutta niitä ei tarvitse kärsiä läpi. Ne voidaan aivan yhtä helposti kokea ihmetyksen ja kiitollisuuden kera.

Jotkut teistä tuntevat suurta värähtelyä kehossaan aamulla herätessä. "Mikä minussa on vikana?" voi aivan yhtä helposti olla "Voi, tämä on herkullista. Kiitos."

Soimista korvissa? Tämä on sähköinen universumi. Kaikki värähtelee ja kommunikoi. Jokainen solu, molekyyli ja atomi kommunikoi kaikkien muiden kanssa taajuudella. Kuuletteko sen? Rentoutukaa. Pian siinä on tolkkua.

Esteitä? Mitä voitte oppia niistä? Ne ovat nimittäin oikeasti tilaisuuksia. Saattaa olla jokin oppitunti. Niitä voi olla myös antamaan teille tilaisuuden luovuttaa ne hengelle, jottei teidän tarvitse jatkaa niiden raahaamista.

Huoli ja hämmennys ja kaikki muu pelko – kyllä, ne ovat kaikki oireita pelosta – ovat tulosta oman jumaluutenne hyväksymättömyydestä, rakkaimmat ystävät. Luulette olevanne erillään. Ette ole. Luulette olevanne moitittava. Ette ole. Luulette olevanne anteeksiantamaton. Ette ole. Luulette jäävänne laivasta. Ette jää. Luulette kaiken universumissa olevan jumalaista ja siunattua … paitsi te. Mahdotonta!

Mikään mitä olette koskaan – ja tarkoitamme "koskaan" – tehneet tai sanoneet tai ajatelleet, ei voisi tehdä teistä vähempää, mitä todellisuudessa olette ja olette aina ollut, jumalainen luomus. Suuri osa siitä, mistä soimaatte itseänne, on ihmisen luonnollista toimintaa, jonka olette hyväksyneet olevan väärin. Se opetettiin teille huolellisesti, jotta olisitte riippuvainen muista pelastamaan teidät tai pitämään "ruodussa". Siitä mitä kerran juhlittiin kiitollisuudessa ja ilossa, tehtiin vastenmielinen asia. On tarpeeksi muistoja syvästä menneisyydestä tämän näkemiseksi, jos katsotte. Ei vaadi suurta mielikuvitusta nähdä sen syy.

Niinpä tässä meillä on planeetta, jolla on miljardeja jumalaisia olentoja kehittymässä hämmästyttävälle tietoisuus- ja kykytasolle, mutta ne antavat itsensä olla huolissaan ja hämmentyneitä siitä. Olemme sanoneet tämän aiemmin, mutta teitä palvelisi paljon enemmän, kun levittäisitte käsivartenne, pyörähtelisitte ja laulaisitte: "Kyllä! Kyllä! Kyllä!"

Kuulemme myös kaikki nuo "entä lapseni, kissanpentuni, perheeni" -ajatukset. Toistamme jotain, minkä olemme sanoneet monta kertaa aiemmin. Tämä on tietoisuuden universaalia evoluutionousua. Mikään, ei mikään, jää vaikuttamatta. Kissanpennuista tulee enemmän kissanpentu. Jokaisella on tilaisuus kohota. Jokaisella. Jokaisella teistä, rakkaimmat. Ja täytätte tarkoituksenne olla täällä nyt. Voitte tulla ollen huolissanne, jos haluatte. Tai voitte liukua huutaen "Jihuuuu!!" Teidän valintanne. Mutta se tapahtuu – teidän vuoksenne, ei teille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.