TAIANOMAINEN SINÄ

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

16.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluamme antaa teille eri perspektiivin aiemmasta informaatiosta, jota olemme painottaneet muutamana viime vuotena. Olemme puhuneet kanssanne paljon energiasta. Olemme puhuneet taajuudesta. Olemme kertoneet toistuvasti, että kaikki on ydinolemukseltaan tehty energiasta ja taajuudesta tulee ainetta. Ja olemme painottaneet, että tämän merkitys on, että olette energiaolentoja, sähkömagneettisia energiaolentoja. Olette taajuutta, joka on "upotettu" energiakenttään. Ja teillä on energiataajuus, joka jatkuvassa muuttuvuudessaan on ainutlaatuinen koko luomakunnassa.

Monet teistä alkavat nyt ymmärtää tällaista puhetta. Mutta tänään haluamme valaista, miten se pätee tietyntyyppiseen opetukseen. Teitä on aina pyydetty olemaan tuomitsematta toisia ympärillänne. Teille on kerrottu, että he ovat jumalaiselta luonnoltaan täysin samanlaisia kuin te. Ja tämä on tietysti totta. Mutta teistä on joskus – usein – vaikeaa toimia tuon informaation mukaisesti. Näin on, koska se mitä havaitsette, näyttää uhkaavan teitä tai uskomuksianne jollain tavalla.

Olemme selittäneet monta kertaa syitä noihin uhkatunteisiin – selityksiä jotka olivat totta – mutta tänään haluamme lähestyä tätä aihetta vähän eri tavalla.

Koska elätte kolmannen ulottuvuuden aineellisessa ympäristössä ja koska monet luontaiset aistinne ovat heikentyneet tai sulkeutuneet, näette maailman "minuna" ja "ei-minuna". Tämä sallii teidän nähdä asiat, jotka näyttävät "ei-minulta", tavalla jolla ette näkisi niitä, jos tietäisitte – oikeasti tietäisitte – että ne ovat todellisuudessa osa omaa kenttäänne. On itse asiassa tapa selittää, etteivät ne ole "ei-minä".

Ensimmäisenä pitää ymmärtää, että se mitä ikinä havaitsette, on todellisuudessa toinen taajuussetti siinä kentässä, jonka aivonne – tuo upea vastaanottaja/tulkitsija/välittäjä – tulkitsee kuviksi, ääniksi, hajuiksi jne. ja sitten sovittaa asioihin, joita olette havainneet aiemmin. Muodostatte kopion aivoihinne. Välttämättä se EI ole täsmällinen kopio. Miksi? Mitä tarkoitamme? Tarkoitamme, että useimmilla teistä ei ole tapaa vastaanottaa enempää kuin pikkuruinen osa kaikesta siitä informaatiosta, mitä tuo havaittu asia oikeasti on. Esimerkiksi tuo ihminen joka juuri kiilasi eteenne liikenteessä, yrittää vain epätoivoisesti viedä lapsensa sairaalaan, mutta te ette tiedä sitä.

Mutta se ei ole tämän viestin pointti. Pointtina on, että näette todellisuudessa jonkin sisäisen rakenteen. Niinpä silloin kun kiroatte sen tai tuomitsette sen vähemmän jumalaiseksi, suihkutatte tuota energiaa omaan energiakenttäänne. Mukana on myös taajuuksia ja biokemikaaleja, joita ette valitsisi. Muutatte omaa olemustanne tavoilla, jotka ovat vastoin aikomuksianne. Voimme sanoa tämän, koska luette tätä viestiä. Nimittäin se, mitä näette, on aina sisällänne. Tämä ei merkitse, ettei "tuolla" ole mitään. Tämä on pelkästään selitys havaintomekanismistanne.

Mutta tämän ymmärtäminen saattaa auttaa teitä tekemään muutoksia reaktioihinne. Saatatte nähdä, miksi olisi – hyvin käytännöllisellä tavalla – paljon parempi siunata tuo näky, kuin tuomita se. Lopultahan se olette te. Ja se olette te paljon välittömämmällä tavalla, kuin olette koskaan kenties kuvitelleet.

Muutos taajuuksissa ja biokemikaaleissa joita tuotatte itsessänne, muuttaa taianomaisesti sitä ihmettä, joka on ilmentynyt "sinä". Ilmennätte nimittäin itsen. Ja te olette ihme. Yksi solukin siinä olennossa, joka olette, on ihme. Ja ne miljardit solut jotka muodostavat teidät, tekevät monia taianomaisia asioita, edes tiedostamattanne sitä.

Millaisiin ihmeisiin osallistutte tänään?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.