MITÄ NYT?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

15.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aiemmin olemme käyttäneet useita kuvia, vertauskuvia, kuvaamaan teille sitä tapaa, jolla energiat rakentuvat ja lopulta johtavat nopeaan muutokseen. Olemme käyttäneet vesiputouksia, lumivyöryjä, mäkeä alas vieriviä lumipalloja ja muuta.

Joskus tarvitaan paljon yksityiskohtaisempaa suunnittelua ja valmistelua, ennen kuin jokin tilanne voi ilmentyä. Aina kaikkien olentojen turvallisuus ja korkein intressi ovat erittäin tärkeitä.

Karmaa ja karmavalintoja lukuun ottamatta, mikään tapahtuma – edes teidän määritelmillänne – ei johda ns. vahinkoihin. Luoja, Lähde, Jumala tai mitä nimeä halutaankin käyttää yhdistävästä tietoisuuskentästä, ei tee eikä voi tehdä virheitä. Se on fakta. Voi tapahtua asioita, joista ette pidä tai joita ette ymmärrä. Tämä ei merkitse, että ne ovat vahinkoja tai virheitä.

Lopulta jokaisessa tilanteessa joka vaatii muutosta, energia ja valmistelu saavuttavat sen hetken, jolloin pysähtyneisyys muuttuu vauhdin keräämiseksi. Nämä ovat lakeja, jotka olette rakentaneet olemassaoloonne. Kokemus elämisestä hetkestä toiseen voidaksenne kokea muutoksen jokaisen nyanssin, on myös tietoista luomista. Muista näkökulmista katsottuna jokainen muutos on välitön "ajatuksen nopeudella" -juttu. Kaikki hetket ovat nyt. On vain nyt. Tätä ei voi selittää teille nykyisessä havaintotilassanne.

Sanomme kaiken tämän auttaaksemme teitä ymmärtämään se hyvin lyhyen ja yksinkertaisen toteamuksen, jonka haluamme tehdä tänään.

Se prosessi jota olette kaivanneet, on alkanut. Muutokset ovat käsillä. Nytkään teille ei kerrota edistyksestä, mitä tapahtuu, ellei tiettyä tapahtumaa voi olla piilottamatta. Silloinkin teille kerrotaan raportissa usein täydellistä puppua. Haluamme sanoa erittäin vähän teille, mutta haluamme muistuttaa teitä muutamasta asiasta.

Tämä on alku maailmalle, jonka olette tulleet luomaan tänne. Tämä on totuuden maailma. Totuudessa ei ole koskaan mitään pelättävää. Vaikka jatkuvasti ponnistellaan valtavasti valheiden säilyttämiseksi, nuo ponnistelut epäonnistuvat.

Tiedätte, että päivienne kuluminen kestää viikkoja. Ja kuukautenne vilahtavat ohi minuuteissa. Ennen kuin tiedättekään, kuten sanotaan, kaikki on valmista. Mutta täytyy vielä tehdä massiivisesti työtä, kun kaikki vanha täytyy korvata. Olette tehneet tämän aiemmin. Jos luette näitä lyhyitä viestejä, on selviö, että olette tehneet niin. Luotte tämän taas kerran. Ja kuin teitä tarvitaan, teette tämän taas jossain toisessa paikassa. Miten oletatte kaltaisiinne sotureihin suhtauduttavan? Luuletteko, että teille kenties annetaan korkein kunnia ja suurin rakkaus ja että kenties tunnemme kunnioitusta teitä kohtaan?

Namaste, rakkaimmat ystävät. Namaste.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.