KUKA KATSOO SILMILLÄSI

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

14.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet hyvin monitahoinen olento. Olet itse asiassa moniulotteinen. Koet sen kenties pian, tai sitten et. Mutta sitä odottaessa saamme ehkä näyttää sinulle jotain.

Kysymyksemme teille tänään on, kuka katsoo silmillänne. Onko se henkilö, joka myöhästyi, kun kaduilla satoi? Vai onko se henkilö, joka näkee sen elämän ja rakkauden, joka ravitsee kukkia ja puita?

Näetkö rumaa sotkua kulmatontilla? Vai kuvitteletko kauniin uuden lisän, jota rakennetaan naapurustoon?

Häiritseekö huutava lapsi rauhaasi? Vai juokseeko rakastava äiti pelastamaan tilanteen?

Joka tapauksessa kumpikin havaitsija on sisälläsi. Kumpi olet päättänyt olla?

Kerromme sinulle, ettei sinulta vaadi suurta kamppailu tuon valinnan tekeminen. Olet tuo henkilö pelkästään siksi, että olet tehnyt tuon valinnan kerta toisensa jälkeen. Voit koska tahansa päättää tehdä toisen valinnan – kerta toisensa jälkeen.

Jos elät tulevaisuudessa – "voi, tästä tulee vaikeaa" – sitten on niin, kuin kuvittelet. Jos olet tässä ja nyt, täytyy tehdä vain yksi yksinkertainen asia. Tulevaisuus huolehtii itsestään. Nykyhetkessä ei ole huolta. Huoli on vain tulevaisuudessa, jota menneisyys informoi. Pelko elää menneisyyden informoimassa tulevaisuudessa. Mikä on siis helpoin tapa olla läsnä?

Jos olet kiitollisuudessa, se merkitsee, että tarkkailet, mitä on läsnä nyt. Näetkö? Kyllä, voit olla kiitollinen jostain, joka oli menneisyydessä. Kyllä, voit olla kiitollinen jostain, jonka kuvittelet tulevaisuuteen. Mutta paras tapa on olla kiitollinen joistain, mistä tahansa, nyt-hetkessä. Ole kiitollinen ilmasta, jota hengität. On aina jotain, jos etsit.

Ihmisten on aika nostaa värähtelyään. On ollut aina aika, mutta nyt on SE aika. Voitaisiin sanoa, että on aika "kilpailla elintasosta". Ei niin, että sinun pitäisi verrata itseäsi kehenkään, vaan sinun pitäisi tehdä kaikki tarvittava pysyäksesi kehityskaarella ylöspäin.

Kysymys on oikeasti, päätätkö elää siinä, mitä on aina ollut, vai siinä, mitä voisi olla. Koska se mitä voisi olla, transformoituu varmasti siksi, mitä tulee olemaan – ainakin niillä, jotka valitsevat sen.

Ihmiskunnan pelastus on nimittäin tässä. Heitä seisoo kaikkialla ympärilläsi. Ja he alkavat herätä tähän ymmärrykseen. Minuna voin vaikuttaa. Meinä voimme vaikuttaa kaikkeen.

Ja he alkavat nähdä, etteivät he voi muuttaa heitä. He voivat vain muuttua sitä. Sitä he tulivat tekemään, ja sitä he tekevät. He muistavat, kuka ovat.

On erittäin helppoa olla, mitä sinut on opetettu olemaan tai mitä sinun on käsketty olemaan. Sinun on ehkä tarvinnut penkoa sisäistä kellaria löytääksesi vinkkejä siitä, kuka oikeasti olet. Mutta voit aloittaa olemalla se, joka näkee kukat, joka kuulee linnut, ja joka elää maalimassa, joka on paras oma maailmasi. Ja antaa huomisen selvittää itse, miten se voi olla parempi.

Sinä olet, kuka olet, missä olet. Se riittää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.