LUOKAA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

14.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä luotte tänään? Olette luojaolento, muovattu sen olennon kaltaiseksi, joka loi teidät, ja teille on annettu vapaa tahto. Tutkitaanpa hetki, mitä se voisi merkitä.

Aloitetaanpa toteamalla, että luotte jotain. Ainoa asia, jota ette voi luoda, on ei-mitään. Teillä on ajatukset. Teette päätöksiä. Teillä on kokemuksia, ja muodostatte mielipiteitä. Saatatte päättää muuttaa jotkut ajatuksenne fyysisiksi asioiksi. Mutta vaikka luultavasti näin ajattelette luomisesta, kaikki muukin on luomista.

Voitte käyttää energiaanne noiden asioiden tarkastelemiseen hyvinä tai huonoina. Teillä on tietysti kyky ja vapaus tehdä se – tuomita se, mitä olette tehneet. Ja kun teette näin, hyvin luultavasti tuomitsette myös itsenne noiden asioiden tekemisestä ja jopa itsenne tuomitsemisesta. Ja sitten olette myös luoneet ns. noidankehän. Hyvä nimi. Se on paha. (Suom. huom. englannin kielessä "noidankehä" on sananmukaisesti "paha kierto/kehä".)

Teillä on myös vapaus käyttää parhaan kykynne mukaan jokaista ajatusta, jokaista sanaa, jokaista tekoa ja parantaa jotenkin jotain jonkun tai kaikkien hyväksi. Teettekö virheitä? Kyllä, luultavasti. Opitte aina. Voitte aina katsoa taaksepäin ja nähdä asioita, jotka olisitte voineet tehdä toisin. Ja voitte langeta taas tuohon tuomitsemiseen. Tai voitte päättää vain tehdä sen toisella tavalla seuraavalla kerralla. Sen sijaan, että käytätte aikaa ja energiaa itsenne soimaamiseen siitä, mitä on jo tehty, voitte käyttää kykyä nähdä parempia tapoja uusien valintojen tekemiseen ja näin kääntää tuon kokemuksen syyksi johonkin, mikä on korkeampaa energiaa.

Voitte lisätä sitä, mikä on hyvää. Voitte lisätä sitä, mikä on kaunista. Voitte lisätä sitä, mikä on itsenne, toisten ja kaikkien hyödyksi. Tämä on päätös, jonka voitte tehdä, ja kaataa elämänne siihen. Ja kun teette sen, nostatte ehdottomasti kaikkien ja kaiken energiaa. Ei ole mitään, mikä ei hyödy tuosta päätöksestä.

Siis mitä sanomme tässä, oikeasti? Sanomme melko ympäripyöreällä tavalla, jotta voitte vähän paremmin tajuta sen, että olette valtavan voimakas jumalainen olento. Te ette voi vielä tietää sitä vaikutusta, joka teillä on maailmaanne, jonka yhdestäkään atomista ette ole erillään. Tällä hetkellä tietoinen tajuntanne ei ole tarpeeksi suuri sisältämään sitä kaikkea. Mutta jos alatte luottaa siihen, mitä kerromme teille, niin se on teille totta.

Ja pian tulee aika, jolloin tietoisuutenne ja kykynne ovat niin paljon yli sen, mitä olette tienneet, että teidän on vaikea uskoa sitä. Itse asiassa opettelette uskomaan. Jos voitte uskoa sen, voitte oppia olemaan tuo uusi "sinä", josta olette puhuneet jonkin aikaa,

Ja olemme nyt takaisin alkuperäisessä kysymyksessä. Mitä luotte tänään? Mitä annatte siihen tietoisuuskenttään, jossa olemuksenne on? Miten reagoitte siihen, mitä on edessänne? Valinta on teidän, mutta teidän täytyy aloittaa siitä, missä olette. Ehkä haluatte olla jossain muualla, mutta se ei vie minnekään. Teillä on kunnia, etuoikeus ja kyky rakentaa siitä, missä olette. Antakaa palaa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.