SE TAPAHTUU

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

12.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ne muutokset joita olette pitkään pyytäneet ja joiden olemme kertoneet jo tapahtuvan, ovat kiihtyneet sekä nopeudessaan että siinä ihmismäärässä, johon vaikutetaan. Tämä ajankohtainen asetelma, jota koette, on potkaissut asioita liikkeelle tosissaan.

Ymmärtäkää, että jokainen teistä saa sitä, mitä hän eniten tarvitsee tällä hetkellä. Pitää ajatella monia tekijöitä. Ja osallistumisenne – vaikka useimmat teistä ovat edelleen tietämättömiä siitä – on auttanut päättämään omasta edistymisestänne. Tärkein ajateltava asia on, mitä tarvitsette henkilökohtaisesti lähitulevaisuudessa hyvinvointianne varten sekä mitä olette suunnitelleet itsellenne tulevaisuuden palvelussa.

"Mutten saa, mitä tarvitsen!" sanotte. "En saa yhtään mitään." Ensimmäisessä tapauksessa saanemme huomauttaa mahdollisimman lempeästi, että personallisuusitsenne on hyvin tietämätön siitä, mitä tarvitsette. Paras merkki tästä on, että tunnette tällä tavalla. Toisessa tapauksessa suosittelisimme, että keskitytte lisäämään herkkyyttänne niille energioille, joita saatte. Planeetallanne ei ole itse asiassa ketään ja mitään, mikä ei ole uppoutunut näihin taajuuksiin. Sellainen ei ole edes mahdollista. Se on ainutlaatuista, miten kukin reagoi niihin. Oma ainutlaatuisuutenne tietysti määrittää tämän. Jos teillä on vuosituhansien historia parantajana, ette reagoi muutokseen samalla tavalla kuin sellainen, joka on kasvattanut saman ajan viljaa. On aika luopua näiden asioiden arvostelemisesta. Maanviljelijöitä tarvitsee usein parantaa. Parantajien täytyy syödä. Tehän päätitte lisätä kokemustanne erikoistumalla.

Huomaatte kuitenkin pian, että kehittämänne taitokirjo laajenee kovasti. Huomaatte myös, että sen päättäminen, mihin tyydytte, on rajoittavaa ja haitallista. Ette pysty määrittämään, millainen olette sitten, kun itsenne on etupäässä ITSENNE, koska teillä ei ole muistissanne kolmannen ulottuvuuden elämistä kokemusta, johon turvautua. Ja kaikki projektionne ovat vain entisten asioiden toistoa.

Antautuminen – sana, joka kaikilla teistä on taipumusta ymmärtää väärin – sen korkeimman Itsenne opastukselle ja työlle, joksi olette vielä enemmän ilmentymässä, on todella paras asia aikomukseksenne. Teidän ei tarvitse olla mistään huolissanne tässä mielessä. Puhummehan teistä Itsestänne. Se on vain suurin osanne. Kenties tuon kuvan kääntäminen toisinpäin olisi todellisuudessa kuvaavampi. Olette olleet tähän mennessä pienin osa siitä. Ja sen luokse teillä on taipumusta juosta, kun suunnitelmanne menevät pieleen.

Olemme pitkään kertoneet teille, että tämä aika oli tulossa. Meille se on jo tapahtunut. Näemme muutoksen hyvin eri tavalla kuin te. Nimittäin viime vuosi, tämä vuosi ja ensi vuosi ovat kaikki olemassa meille – kuten myös muut elämänne. Ja niinpä kerromme teille, että tämäkin menee ohi. Tulevaisuutenne on suurenmoinen. Tämä on ihmeellinen siirtymä, jos vain pystytte nauttimaan matkasta. Tarpeistanne huolehditaan. Lähitulevaisuudessa toiveidenne ilmentäminen on teille helppo homma. Uskokaa, mitä sanomme. Me olemme te, ja niin me elämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.