MATKATAVARATARKISTUS

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

12.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Palaamme hetkeksi siihen tunteeseen, joka joillakin teistä on jumissa olemisesta. Sanomme, että saatatte olla vähän oikeassa siinä, että etenemistänne voitaisiin ehkä vähän nopeuttaa.

"Se on upeaa", sanotte. "Viitsisittekö selittää, miten voimme tehdä sen?" Tutkitaanpa.

Tiedämme, että teille on kerrottu uudestaan ja uudestaan, että teidän täytyy jättää matkatavaranne taakse. Ja ajattelette "okei". Mutta ette tiedä, mitä kaikki matkatavaranne ovat ja miten ne jätetään taakse. Niinpä etsitte jonkun opettajan ja käytätte paljon aikaa ja rahaa "juttujenne" etsimiseen ja sen selvittämiseen, mitä niille tehdään.

Nyt sanomme, että matkatavaranne ovat vain paljon uskomuksia ja ohjelmia, joita olette lisänneet historianne kuluessa. Kaikki niistä eivät ole edes tästä elämästä, mutta tällä ei ole merkitystä silloin, kun noudatatte sitä yksinkertaista ehdotusta, jonka annamme teille – ilmaiseksi. Teidän täytyy oppia vain uusi tapa.

Ennen kuin aloitatte, ymmärtäkää, että on hyvin todennäköistä, että te ette saa välittömästi tätä oikein joka kerta. Tavat eivät muodostu niin. Siis älkää sättikö itseänne, kun unohdatte. Alkakaa vain uudestaan. Näin tapoja muodostetaan.

Keksitäänpä tätä varten esimerkki matkatavaroista. Kohteemme tietää menneisyytensä vuoksi, joka on tallennettuna hänen muistiinsa, että joka kerta kun X tapahtuu, seuraa välittömästi Y. Siis X on nappula, joka saa tämän Y:hyn liittyvän ohjelman pyörimään. Ja hänestä tuntuu avuttomalta. "Miksi minä? Miksi tämä taas?" Kaikki tämä, sillä hänen koko suunniteltu tulevaisuutensa rakennetaan vain hänen muistamastaan menneisyydestä. Tämä on totta kaikilla – melkein kaikilla. Jos muistat valtavasti enemmän kuin vain tämän elämän, tätä ei ole suunnattu sinulle. Ihmiset eivät kehossa olleessaan kykene kuvittelemaan mitään, minkä näkemisestä heillä ei ole muistoa. "Totta kai voin. Pystyn kuivittelemaan avaruusaluksia." Ei. Pystyt kuvittelemaan jotain niiden avaruusalusten kaltaista, joita olet nähnyt jossain. Niinpä jokainen ajatus, tapahtuma, haju, ääni jne. joka saa siihen liittyvän muiston tulemaan pintaan, painaa toista-nappulaa hänen ohjelmassaan.

Onko siis hyvin yksinkertaista tapaa estää noita ohjelmia pyörimästä? Kyllä. Kiitos kysymästä. Tarvitsee muodostaa vain uusi tapa uuden ajatuksen ilmentymiseksi. Ja annamme teille useita esimerkkejä samasta ajatuksesta, joka muuttaa kokemustanne kuin taika.

Muuttakaa reaktionne kysymykseksi. Sen sijaan, että ajattelette mitä tapahtuu, ajatelkaa: "Mitä muuta voisitapahtua?" "Mitä muuta se voisi merkitä?" "Miten muuta voisin ajatella tästä?" "Mitä jos tästä tulisi jotain upeaa? Mitä se voisi olla?"

Näettekö, että tällainen ajattelu sallii kaikki mahdollisuudet? Liian usein lukkiudutte seuraavaan mahdollisuuteen, koska ohjelmanne ohjelmoivat sen – jopa ajattelette jonkin menevän nyt sekaisin, koska saitte juuri palkankorotuksen.

Muodostakaa siis uusi tapa. Ja katselkaa elämänne muuttuvan. Matkatavarat selvitetty, koska ette enää edes ajattele niitä. Ne eivät ole enää osa sitä yhtälöä, joka olette. Jätitte ne jonnekin. Ajattelette nyt, että on tosiaan mahdollisuuksia, joita ette ole koskaan harkinneet. Ja silloin me teemme parasta työtämme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.