LAATIKKO JOSSA ELÄTTE

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

1.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletteko tietoinen siitä, että elätte laatikossa? Monet teistä eivät ylläty tästä kysymyksestä. Monet muut teistä yllättyvät. Olette nopeasti osoittamassa, että olette vapaa. No, te olette vapaa, mutta teidät on ehdollistettu olemaan toimimatta sen mukaan.

Laatikossa johon viittamme, on sivut, pohja ja yläosa, joka on tehty hyvin monista komponenteista. Se rakennettiin ja annettiin teille päivänä, jolloin synnyitte. Ja olette tutkineet sitä, suostuneet siihen ja sallineet sitä vahvistettavan siitä lähtien.

Laatikko joka teille lahjoitettiin vastasyntyneenä, oli tehty kaikista niistä sopimuksista, joiden mukaan perheenne ja yhteiskuntanne eli ja jotka teille opetettiin tai jotka imitte kuin sieni pienenä lapsena. Opitte, mistä oli sopivaa puhua. Opitte sopivan käyttäytymisen. Opitte enemmän asenteista ja esimerkeistä ympärillänne, kuin varsinaisella opetuksella. On enemmän kuin luultavaa, että suuri osa siitä oli ja on hyödyllistä. Se ei ole hyödyllistä, että se pysyy suuressa määrin tiedostamattomana.

Kenties muutama tai tosi monta vuotta on vierähtänyt sen jälkeen. Ja voimme taata, että sinä aikana laatikkonne on muuttunut ja vahvistunut joka vuoden joka hetki. Ja todellisuudessa laatikostanne on tullut hyvin paljon pienempi.

Pyydämme, että tähän liitetään kuva laatikosta voidaksenne visualisoida helpommin, mitä nyt sanomme.

Luulette olevanne vapaa ajattelemaan, mitä haluatte. Ja te olette. Mutta ajattelun ja yhteiskunnan keskustelun rajoja kontrolloidaan tarkkaan. Päätöksiä tehdään siitä, mistä voidaan keskustella ja mistä ei saa keskustella. Ja sen mistä ei saa keskustella, sanotaan olevan kielletyllä alueella tai naurettavaa tai typerää tai "salaliitto". Sille mistä voidaan keskustella, annetaan puoli, kuten oikea tai vasen, liberaali tai konservatiivi, oikea tai väärä. Mutta ne ovat kaikki tämän laatikon sisällä. Jakautumista kannustetaan. Miksi? Koska katsotte silloin paljon vähemmän todennäköisesti laatikon ulkopuolelle. Ja jos olette jakautuneet, teitä on helpompi kontrolloida.

Olette oppineet, miten pukeutua, minne mennä, mitä ajatella, mitä uskoa, mitä syödä jne. jne. Olette oppineet, kuka vihollisenne on. Lisäksi olette oppineet, että teillä on vihollisia. Ajatelkaa sitä mahdollisuutta, että jos ei olisi mediaa kertomassa, saattaisitte pitää kaikista muista ihmisistä maailmassanne. Saattaisitte olla tuntematta uhkaksi ihmisiä tuhansien mailien päässä, jotka elivät majoissa ja joilla ei ollut melkein mitään, mitä arvostaisitte.

Oivallatteko, miten monet asiat joita haluatte, ovat asioita, joita ette tarvitse lainkaan? Teidät on tarkkaan ehdollistettu haluamaan niitä. Melkein kaikki nuoremmat sukupolvet tietävät intuitiivisesti, kun heille markkinoidaan. He tuntuvat hyvin kyynisiltä sellaisia asioita kohtaan, mutta heillä on myös hyvin voimakkaita "tarpeita".

Tässä kohtaa haluaisimme tehdä hetken tässä keskustelussa asiaa, joka näyttää kiertotieltä.

Mielenne ei ole aivoissa. Useimmat tietävät tämän nyt. Mieltänne voidaan parhaiten kuvata kentäksi. Olette osa suurempia kenttiä. On perheenne kenttä. On kaupunkinne, osavaltionne tai lääninne, maanne ja maailmanne kenttä.

Jos päätätte astua oman mielenne laatikon ulkopuolelle, se on riittävän vaikeaa. Perheenne normien ulkopuolelle astuminen on vähän vaikeampaa, eikö vain? Sen yli astumisessa on vielä kovemmat rajat. On lakeja, tabuja, rangaistuksia ja hyljeksintää. Ja jos katsotte nyt maailmassa ympärillenne, näette paljon yritystä vahvistaa tuon laatikon seiniä. Miksi? Koska vanhat kontrollointimekanismit ovat menettämässä paljon vanhaa tehokkuuttaan. Liian moni on nähnyt laatikon ulkopuolelle.

Tämä on nyt saavuttanut pisteen, joka ei näyttänyt mahdolliselta vain muutama vuosi sitten. Laatikko näytetään kohta siksi, mitä se on. Ja teidän täytyy rakentaa omat henkilökohtaiset laatikkonne uudelleen, oman lahjomattomuutenne ja oman arvonne tuntemisen mukaisesti. Teette valintoja, joita teidän ei ole koskaan ennen tarvinnut tehdä. Laatikkonne on teidän itse tietoisesti tekemä. Tehkää laatikko, josta olette ylpeä. Ja olkaa ylpeä siitä, että naapurinne rakentaa omansa. Ja auttakaa niitä, jotka eivät ymmärrä … kun he pyytävät sitä.

Siunausta sille valolle, joka olette. Hyvää päivän jatkoa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.