HELMIKUUN 2017 ENERGIAT – YLÖSNOUSEMUSOIREITA JA KAMPPAILUA JOKA ON JOKAPÄIVÄISTÄ ELÄMÄÄ

Kirjoittanut Mikey Murdock (divinephaseslightworkermission.wordpress.com)

17.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Helmikuu asettaa sävyn koko vuodelle

Tämä kuukausi on ollut uskomaton, mitä tulee korkeamman itsemme integroimiseen alemman fyysisen kehomme kanssa. Se on kuitenkin ollut hyvin tuskallista kaikille fyysisellä tasolla. Minä tiedän tämän, ja te kaikki, joilla on tämä sama fyysinen kokemus, tiedätte sen myös. Tunnen tarvetta kirjoittaa tämän artikkelin nyt, ja syynä on, että koemme uutta valtavaa aaltoa eikä enää kyse ole vain edelläkävijöistä, jotka ovat tehneet tätä vuosia – jo ennen kuin minä inkarnoiduin ja synnyin tähän ulottuvuuteen. Myös valtava enemmistö niistä, jotka ovat juuri heränneet omaan ylösnousemusprosessiinsa, kokevat myös tämän valoaallon integroinnin fyysisellä/molekyylitasolla.

Miksi tuon tämän esiin nyt? No, koska viime aikoina ja koko viime viikon olen saanut sähköposteja monilta ihmisiltä, jotka olivat vasta tulossa tietoiseksi kaikesta siitä, mitä valotyöntekijät tietävät (pimeys, demonit, pimeät agendat, valaistuminen ja tietysti heidän omat erityistehtävänsä). Mutta heillä on epäilyksiä. Kenellä ei olisi, kun aloittaa tämän prosessin? Puhun tästä nyt, koska siitä täytyy puhua. Koulutamme, opetamme ja rakastamme niitä, jotka tulevat omaan prosessiinsa meidän jälkeemme. Opetamme heitä ja muistutamme heille, mitä he ovat täällä tekemässä – mitä he eivät ole ehkä muistaneet tähän saakka.

Viittaan vastaheränneisiin ihmisiin "tulokkaina" – minusta on tullut vuosien saatossa ikionnellinen, koska useammilla ja useammilla ihmisillä on aktivoitu sisäinen Kristus-siemen (tähti-, kristalli- tai miten sitä itse kutsutkin). Ihmiskunnalla on hyvin tärkeää aikaa nyt, ja se on tavallaan hyvin erityislaatuinen hetki historiassamme ihmisiksi ruumiillistuneina henkiolentoina. Kehitymme – hitaasti, saanen todeta – pois maailmasta, joka on ollut kaksinainen. Emme ole täällä jatkaaksemme elämistä, kokemista ja olemista maailmassa, jossa on kaksinaisuutta. Se on ollut osa Maan historiaa hyvin pitkään, ja vaikka tällä hetkellä elämme edelleen kaksinaisuusmaailmassa, tulevaisuudessa emme elä, koska olemme niin kehittyneitä, että menemme siitä yli. Mutta tällä hetkellä elämme siinä. Mitä enemmän ihmiset aloittavat itsensä parantamisprosessin, sitä lähemmäs pääsemme ykseysmaailman luomista. Siellä on taivas maan päällä ja olemme niin kehittyneitä, että olemme harmoniassa toistemme, itsemme ja tämän maailman kanssa. Näetkö siis, miksi olen ikionnellinen siitä, että useammat ja useammat ihmiset aloittavat tämän prosessin?

Toinen syy miksi kirjoitan tämän artikkelin, on, että haluaisin, että minulla olisi ollut joku, joka olisi kertonut, mitä koin, miksi se tapahtui ja realistisesti millaista voisin odottaa elämäni olevan. Jos luet tätä ja sinulle on melko uutta ylösnousemusprosessi, valotyöntekijänä oleminen ja sen ymmärtäminen, miksi tämä tapahtuu sinulle, älä huoli, kaikki on sinulla hyvin. Teille jotka olette tehneet tätä vuosia ja jopa vuosikymmeniä, älkää huoliko, teilläkin on kaikki hyvin. Tätä tapahtuu meille nyt. Helmikuun oli aina tarkoitus tulla valtavana pamauksena ja sen oli aina tarkoitus asettaa sävy loppuvuodelle.

Helmikuun ylösnousemusoireet ja tosielämän tilanteiden käsitteleminen fyysisesti kivuliaana

Energiat ovat kasvaneet helmikuussa muutaman viikon ja tiedän, että sinua, minua ja "kaikkien mummua" on vaivattu fyysisellä tasolla sen vuoksi. Tämä on liittynyt jatkuneeseen yhdentymislataukseen, jonka olemme tunteneet ja tunnemme edelleen. Sitä on tapahtunut joulukuusta 2016 saakka ja se jatkuu koko tämän vuoden. Meistä tulee yhdistyneempiä ja erityisesti yhtenäisiä tavoilla, joita emme olisi koskaan ennen ajatelleet. Se tapahtuu nyt, koska sen täytyy tapahtua nyt.

Ymmärrä myös, että koodimme muuttuvat. Minulle on ladattu uutta informaatiota, kuten varmasti myös monille teistä. Minua opastetaan puhumaan eri aiheista – järjestelmän hajottaminen, pimeät voimat, pimeät agendat, maailmamme epäharmonia – koska minua ladataan puhumaan näistä aiheista. Nyt! Nämä muutokset koodeissa, suunnitelmissa ja tehtävissä ovat kokemukseni mukaan sisältäneet monia eri tilanteita, kuten muuttaminen, sopimusten loppuminen joissa suostuit ennen inkarnoitumistasi jättämään tietyt perheenjäsenet taakse, työpaikan nopea loppuminen, tiettyjen myrkyllisten suhteiden loppuminen. Nämä ovat asioita, joita tapahtuu sinulle nyt tai sitten kun meidät on ladattu uudella energialla ja uusilla tehtävillä.

Haluan puhua joistain omista oireistani, joita minulla on ollut joulukuusta 2016 saakka, jolloin kaikki alkoi todella voimistua monilla upeilla tavoilla. Nyt helmikuussa ne ovat kolminkertaistuneet, joten olen oikeasti siinä pisteessä, jossa juuri mikään ei voi helpottaa fyysisiä särkyjä. Haluan aloittaa väsymyksestä. Helmikuu on tuntunut minusta hyvin väsyttävältä, pimennystä edeltävät viikot olivat uuvuttavia. Olen väsynyt. Niinpä tämän väsymyksen vuoksi olen viettänyt enemmän aikaa itsekseni, koska en voi olla monien ihmisten keskellä, koska tunnen heidän energiansa. Isoin asia minulla on ollut vain levätä paljon – joskus meidän valotyöntekijöiden kutsumus on vain nukkua. Mielenkiintoista kyllä, tarvitsemme sitä. Vietämme niin paljon aikaa painostavan energian ympäröimänä, että unohdamme usein, ettemme voi toimia puomeina estämään pimeyttä. Tarvitsemme tauon, meidän täytyy vetäytyä ja yhdistyä taas sisäiseen valoomme.

Toinen oire liittyy fyysisiin särkyihin. Minulla on ollut niitä monta kertaa, mutta se alkaa mennä siihen pisteeseen, missä minua särkee niin paljon, että osa kehostani menee tunnottomaksi muutamaksi sekunniksi. Se ei ole ollut pelottavaa, mutta on ollut vaikeaa olla aktiivinen. On vaikeaa, kun on särkyä, ei ole energiaa, tuntuu yliajetulta ja sitten täytyy mennä maailmaan töihin tai maksamaan laskuja tai vain täydentämään ruokavarastoja.

Päivää ennen pimennystä 10.2. minun täytyi mennä maksamaan puhelinlasku ja sanon teille, että se oli vuoden yksi sietämättömimmistä kokemuksista tähän mennessä. Kruunuchakraani ladattiin uusia valoenergioita tuona päivänä, joten tietysti minulla oli painetta päälaella. Se tekee väsyneeksi. Näytin ulkoisen maailman mielestä luultavasti olevan jonkinlaisessa huumeessa, mikä tulkinta on tavallinen, kun joku ei ymmärrä tätä fyysistä prosessia. Minulla oli siis painetta päässä, silmät punottivat, olin väsynyt, ei ollut energiaa ja kehoani särki. Laskussa oli eräpäivä seuraavana päivänä, ja minusta tuntui suorastaan paskalta. Laitoin takin päälle, saappaat jalkaan ja nousin autoon äidin kanssa. Heti kun auto kääntyy tielle, negatiivinen, tiheä ja ällöttävä energia joka pyörii ympärillä kuin tornado, iski minuun täydellä vauhdilla. Tunsin painostavaa energiaa tulevan päälleni ja tulin äärimmäisen väsyneeksi, ja tämä tapahtuu tavallisesti, kun olen ulkona maailmassa tämänkaltaisina tiheinä päivinä. Sitten kävelin pankkiin, en pystynyt toiminaan, mutta onnistuin maksamaan laskun jotenkin. Sitten yritin parhaani mukaan päästä takaisin autolle kaatumatta perseelleni. Tämä oli varsinainen tehtävä. Lisäksi se on totuus siitä, mitä empaattisten ihmisten täytyy ehkä käydä läpi tässä ylösnousemusprosessissa. Tiedän, että jos olet minun kaltaiseni, sinullakin on ollut tämä kokemus. Tätä käymme läpi – se on todella kamalaa silloin, kun se ei ole hauskaa.

Yksi oire on ollut sisäiset värähtelyt, ja kehoni sykkii harmoniassa itsensä kanssa. Olen tuntenut paljon tätä sisäistä värähtelyä, jolla on taipumusta vaikuttaa vain vasempaan puoleen tai vasempaan jalkaan. Se on hullua – makaan illalla sängyssä ja vain kehoni toinen puoli värähtelee. Niinpä ei pysty nukkumaan, enkä voi tehdä sille mitään. Minun täytyy antaa vain energian mennä, minne sen täytyy, ja tehdä työnsä sisäisesti, ja kun se loppuu, voin yrittää nukkua. Nämä oireet tapailevat keskenään – vannon, että ne ovat pari. Värähtely alkaa ja sitten sykkiminen, ja se alkaa päästä ja jatkaa alas varpaisiin. Energia liikkuu harmonisesti värähtelyn kanssa kehossani. Hei, kiusallisuus.

Minulla on ollut korvien soimista 24/7 siitä lähtien, kun tulin tietoiseksi, eikä se lopu koskaan. Jos kuulet näitä ääniä, somista, kelloja ja tällaisia ääniä, se merkitsee, että olet selväkuuloinen. Nautin näistä äänistä, ja se on joskus kuin musiikin kuuntelemista.

Muita oireita ovat alaselän kipu, tulee kuuma tai kylmä ja myös ahdistaa toisinaan. Olen huomannut myös, että viime aikoina minulla on ollut päivän tai parin masennusta, mikä on hyvin voimakasta. Sitten kolmantena päivänä minusta alkaa tuntua paremmalta ja sellaiselta, miltä minusta tavallisesti tuntuu. Pääsen siitä ulos nopeasti. Painoni näyttää vaihtelevan, ja minulla on edelleen pieni Buddha-vatsa. Syön ja sitten taas en syö. Olen täynnä innostusta ja sitten taas kyllästynyt kaikkeen.

Päivitysten hyväksyminen

Sanon tämän melkein kaikissa artikkeleissani, enkä lopeta ihan lähiaikoina. Hyväksy oireesi, hyväksy päivityksesi, hyväksy oma evoluutiosi. Se on uuvuttavaa, mutta jatkamme kehittymistä ja siirtymistä eteenpäin. Tämä matka jolla olemme, ei lopu – et voi pysäyttää ylösnousemusprosessiasi illan ja aamun välillä. Voit vain rentoutua, yhdistyä itseesi, yhdistyä maailmaan ja jatkaa sen tekemistä, mitä olemme aina tehneet.

Rauhaa – rakkautta – ykseyttä – harmoniaa – kasvua – muutosta – valoa – ennen kaikkea toivoa paremmasta maailmasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.