JUPITER KULKEE ETEENPÄIN – PIENI HENGÄHDYSTILA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

9.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jupiter alkaa kulkea tänään eteenpäin neljän kuukauden perääntymisen jälkeen, ja tavallaan se saattaa loppuun todella hektisen jakson, jossa useat planeetat ovat menneet edestakaisin samaan aikaan suurimman osan vuotta. Meillä on edelleen Saturnuksen ja Pluton perääntyminen, mutta nyt kun Jupiter, Venus ja Merkurius ovat takaisin vihreän valon aallossa, voimme odottaa pientä hengähdystilaa hullusta perääntyvästä liikenteestä, jota olemme kokeneet helmikuusta lähtien.

Elämme aikoja, jolloin tunnemme energia-aaltoja ja -vaikutuksia hyvin paljon enemmän, kuten myös kaikki ympärillämme, ja tästä syystä tämä vuosi on tuntunut, kuin olisimme "jarruttomassa autossa", kuten Trinity Jewels Christianin mukaan sanoi. Henkilökohtainen ja yhteiskunnallinen/globaali potentiaalimme herää, olemme valmiina tai emme. Sisäiset ja kollektiiviset haavamme tuodaan pintaan, pidämme siitä tai emme. Kun planeetat perääntyvät, ne ikään kuin ajavat saman paikan yli muutaman kerran – eteenpäin, peruutus, eteenpäin – varmistaakseen, että saat sen viestin kovana ja selkeänä, joka sinun täytyy saada.

Jos siis huomaat sanovasi "riittää jo!" tai "lopeta!", niin kesäkuu saattaa tarjota henkisen terveyden lepoa, jota olet odottanut. Jos sinusta on tuntunut sekavalta tai sumuiselta valitsemasi suunnan tai tarvittavien päätösten osalta, asioiden pitäisi alkaa seljetä. Jos jokin on ollut odottamassa tulevaan rahavirtaan, työmuutokseen, ylennykseen, muuttoon tai johonkin haluttuun laajentumiseen liittyen, niin herra Hyvä-Tuuri Jupiter on puolellasi, kunhan olet lähestynyt asioita hyvällä tavalla.

Huomenillalla on myös täysikuu (iltapäivällä 9.6. Suomen aikaa), mikä lisää sitä yleistä uloshengitystunnetta, että jonkinlainen päätös on käsillä. Ainakin seuraavaan energia-aaltoon saakka! Mutta nyt on hyvä aika pohtia vähän, mitä tämä vuosi on tähän mennessä näyttänyt tai opettanut sinulle ja mitä haluat tehdä tästä eteenpäin.

Katsottaessa eteenpäin tämän vuoden loppuosaa (niin paljon kuin on mahdollista enää katsoa eteenpäin!), mitä haluat saada aikaan tänä vuonna? Ei vain fyysisiä/aineellisia tavoitteita, vaan myös sisäisiä tavoitteita, eli esim. oppia pysähtymään ja hengittämään ennen romahdusta, minimoida toisten ja itsensä tuomitseminen, muuttaa tapoja, tehdä enemmän sellaista, mikä on tärkeää itselle, viettää enemmän aikaa niiden kanssa, jotka ovat tärkeitä itselle.

Miltä teistä kaikista tuntuu ja mitä uusia muutoksia haluatte saada tehtyä tämän vuoden loppuun mennessä (tai kenties olette jo tehneet)?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä.
Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.