VAPAUS, TOTUUS JA VALTA/VOIMA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

5.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Saattaa näyttää siltä, että maailmasta on tullut järjetön, saattaa näyttää siltä, että USA:n vaalit ovat menolippu hulluun kaupunkiin, mutta energeettisestä perspektiivistä katsottuna kaikki mitä kehittyy – tai paremminkin purkautuu – on juuri niin, kuin pitäisikin olla.

Näissä vaaleissa ei ole kyse Hillarystä vs. Trumpista siinä, kenen lopulta on vastattava korkeammille, kätketyille valtarakenteille riippumatta siitä, kenestä tulee presidentti. Näissä vaaleissa ja tässä historiamme ajassa joka alueella, on kyse massoista – tavallisista ihmisistä jotka heräävät sille, mihin heillä on jumalainen oikeus: vapaus, totuus ja aito voimaa/valta.

Se energia, intohimo ja viha mitä näemme kummallakin puolella, tulee luontaisesta tarpeesta vaatia nuo oikeudet. On työntöä kaataa eliitin valtarakenteet, kuitenkin samaan aikaan ihmisiä pyydetään valitsemaan puolueiden välillä, jotka ovat kumpikin osa tuota vanhaa eliittijärjestelmää. Uskottiin, että jos Bernie pääsisi sisään, maalla olisi tilaisuus siirtyä parempaan suuntaan, mutta Bernien putoaminen oli ironisesti paras esimerkki yhdestä hänen kampanjansa pääpointista: järjestelmä on korruptoitunut ja yritysten ja eliitin intressien hallitsema riippumatta siitä, mitä kansa haluaa – ja riippumatta siitä, kuka on presidentti.

Hän putoamisensa, ankea virallinen vastaus vuodettuihin sähköposteihin, jotka näyttävät puolueen juonitelleen häntä vastaan, häväistyn DNC:n puheenjohtajan välitön pestaaminen Hillaryn kampanjaan ja se tapa, jolla Sandersin tukijoita kohdeltiin Demokraattien puoluekokouksessa, oli ylimielinen esitys omahyväisestä eliitistä, joka virnuilee kuin Irvikissa: jep, on korruptiota, kyllä, voittaja on jo päätetty riippumatta siitä, mitä kansa haluaa, ja jep, tässä on todisteita, "mutta mitä te kaikki aiotte tehdä asialle?" näyttää olevan asenteena. Toisessa kulmassa Trump pistää pystyy suuren shown siitä, että hän puolustaa täysillä sitä, että kansa saa valtansa takaisin – kunhan tietysti (hänen päivittäisen kommentointinsa mukaan) olet valkoinen, rikas ja kristitty heteromies.

Niinpä kun vaalit muistuttavat hullua tosi-tv:tä, osittain komediaa ja osittain kauhudraamaa, puhumattakaan kaikenlaisesta sähläyksestä, mitä tapahtuu ympäri maailmaa, on luonnollista tässä kohtaa ajatella "mitä vittua!!!!"

Vuosia postauksissani on puhuttu siitä, mitä käymme pääasiassa läpi tällä hetkellä:

1) Kaikki mikä ei ole harmoniassa korkeamman tietoisuustason kanssa, tuodaan esiin, lopullisena tarkoituksena siitä irtipäästäminen tai sen transformoiminen.

Massiivisiin henkilökohtaisiin tai yhteiskunnallisiin muutoksiin ei voi hypätä ilman, että kaikki tuota muutosta vastustava tulee huomion piiriin. Ei voi remontoida tai purkaa jotain ilman, että prosessin aikana tulee paljon pölyä ja sotkua. Toisaalta samaan aikaan kun tätä kaikkea kaaosta on, rakennetaan ja luodaan MONIA asioita, jotka perustuvat uuteen ja erilaiseen perustaan – tietoisuus, herääminen, kestävyys, tasa-arvoisuus, oikeudenmukaisuus, totuus, rauha, ykseys, yhteisöllisyys ja yhteys. Valtavirtamedia ei keskity yhteiskunnallisen muutoksemme tähän osaan kovin paljon, mutta jos katsoo ympärilleen reaalielämässä tai netissä, kasvava tietoisuusaalto antaa meille kaikki syyt olla toiveikas ja odottaa jatkuvaa positiivista muutosta tulevina vuosina. Joka hetki sinulla on valta olla osa tuota positiivista muutosta kaikella, mitä päätät ajatella, sanoa, tuntea, jakaa, tehdä, lukea, katsella ja luoda.

2) Totuuksia paljastuu kaikkeen siihen liittyen, mitä on pidetty piilossa – piilossa poliittisesti tai henkilökohtaisessa alitajunnassamme tai kollektiivin tiedostamattomuudessa.

Käymme läpi suurta puhdistusta, ja maton alla on ollut piilossa paljon, mitä tulee nyt tietoisuuteemme. Varjot joita paljastuu, eivät määrittele meitä tai määrää, miltä tulevaisuutemme näyttää. Ne eivät ole syy alkaa pelätä. Ne voivat laukaista avuttomuuden, voimattomuuden ja haavoittuvuuden tunteita, mutta perimmiltään olemme enemmän noita asioita silloin, kun ne pysyvät salaisuutena. Kun totuus tulee esiin, se ei ole aina kaunis, vaan se voi ravistella sinua ytimeen saakka. Mutta sen sijaan että sallimme sen ajaa meidät vihaan ja epätoivoon, meidän täytyy oivaltaa: tämä itse asiassa avaa oven vapautumiseemme ja todelliseen voimaamme.

3) Kaikki sisällämme korostuu ja voimistuu. Näin ollen on suurta intohimoa, raivoa, muutoshalua, vastustusta jne.

Jos tuntuu siltä, että jokainen tapahtuma ja jokainen mielipide nykyään näyttää siltä, kuin joku olisi laittanut volyymin ja kirkkauden suurimmalle tasolle televisiossa, se johtuu siitä, että niin juuri tapahtuu. Jokainen tunne, jokainen itsemme tukahdutettu aspekti, jokainen pelko ja jokainen potentiaalimme osa aktivoituu ja herää. Silloin kun tätä prosessia ei tarkoituksenmukaisesti tueta tai ilmaista, tuloksena on ulospäin tai sisäänpäin käännettyä vihaa, väkivaltaa, turhautumista tai vallan väärinkäyttöä. Tämä on aikaa, jolloin meidän täytyy ottaa enemmän kuin koskaan vastuu siitä, mitä tunnemme. Miksi tuo ihminen tai tuo postaus "painelee nappejasi"? Miksi tuo epäoikeudenmukaisuus saa veresi kiehumaan? Mitä sinua pyydetään omistamaan tai transformoimaan sisälläsi? Mihin sinua kutsutaan vaikuttamaan?

Pluton ja Uranuksen neliöt joiden kanssa olemme eläneet vuodesta 2009 saakka ja joista pääsemme eroon tämän vuoden jälkeen, ovat hämmentäneet lisää. Ihana lukija pyysi minua puhumaan tämän ajankohtaisen Pluton ja Uranuksen neliösarjan yhteydestä niiden yhtymäsarjaan, joka tapahtui 1960-luvun puolivälissä.

Plutossa on kyse vallasta, kun taas Uranuksessa on kyse vapaudesta ja kapinoinnista. Mitä tapahtuu, kun nämä kaksi törmäävät yhteen? Jokainen joka tuntee voimattomuutta, haluaa käydä kimppuun, protestoida, vapauttaa vihansa, vaatia vapautta, kapinoida tai kieltäytyä olemasta enää tukahdutettu. Jokainen joka on tottunut pitämään vallan ohjaksia, pitää kiinni entistä tiukemmin, ellei hän ole riittävän kehittynyt (ja luota riittävästi) päästääkseen irti.

Se on vähän kuin kapinallisen teini-ikäisen käsittelemistä, joka yhtäkkiä haluaa tehdä, mitä ikinä haluaakin. Teini-ikäinen ei törmää tässä yhteen normaalin autoritaarisen isän kanssa – se olisi Saturnus, jolla on asenne: "Rajoitan sinua, mutta teen sen omaksi parhaaksesi pitääkseni sinut turvassa." Kuulemme tuollaisia sanoja hallituksiltamme, mutta Pluto toimii tässä, ei Saturnus. Tämä merkitsee, että valta – tässä tapauksessa vallan varjopuoli (sen haluaminen, ottaminen ja väärinkäyttäminen) – on vapauteen liittyvien rajoitusten takana, ei aito halu suojella. Se merkitsee myös, että oman voimansa, oman aidon voimansa, omistaminen on avain vapauteemme.

Valitettavasti jotkut ihmiset luulevat, että omistaakseen oman voimansa heidän täytyy ottaa jonkun toisen voima/valta, mikä ei ole lainkaan oman voimansa omistamista. Täysin päinvastoin, se on alemman tason reaktio voimattomuudentunteeseen eikä se koskaan täytä ihmistä. Ihminen joka toimii voimattomuudentunteen ydinhaavasta ja yrittää täyttää tuota reikää toisten ihmisten avulla, tuntee aina vallanhimoa. Se on kuin jonkin ruuan himoitsemista, yrittäen tyydyttää sen korvikkeilla. Kymmenen carob-piparin jälkeen himoitsee edelleen suklaapipareita! Jotkut ylivoimaisimmista hahmoista julkisuudessa ja yksityiselämässä toimivat voimattomuudentunteen ydinhaavasta.

Pluton korkeampi taso haluaa tietää: "Missä kohtaa rajoitat itseäsi, koska et ole omistanut tai sinun ei ole "sallittu" omistaa omaa voimaasi?" Pluto näyttää päin näköä, missä olet kantanut kätkettyjä vaikutuksia, jotka ovat estäneet sinua astumasta aitoon voimaasi. Kollektiivitasolla se näyttää meille, missä kohtaa yhteiskunta on ollut niiden kätkettyjen voimien vaikutusvallan alla, jotka ovat estäneet meitä astumasta aitoon voimaamme.

Silloin kun mahdollista:

- Toimi tunteidesi mukaan tietoisena, älä reagoi vihasta tai pelosta. Vedä muutaman kerran syvään henkeä, ennen kuin sanot tai postaat jotain, joka tulee laukaistusta tunnereaktiostasi.

- Kysy itseltäsi, mikä on oikea totuus tässä. Saattaa näyttää siltä, että olemme kaikki vaarassa jatkuvien terroristihyökkäysten vuoksi (joista osan organisoivat muut kuin ne, joita on käsketty jatkamaan niitä), mutta todellisuus on, että perheväkivalta, hoitovirheet, leikki-ikäisen vahingonlaukaus, rahattomuuteen liittyvät terveysongelmat, ympäristötekijät, mielenterveysongelmat tai myrkyt ovat paljon suurempia ongelmia, jotka johtavat päivittäin kuolemaan, sairastumiseen ja vammautumiseen.

- Kiinnitä huomiota siihen, missä kohtaa "hairahdut", mistä ja miksi. Miksi tietyt asiat korostuvat, kun taas toiset sivuutetaan?

- Omista sisäinen vapautesi, totuutesi ja voimasi nyt. Älä odota jotain kosmista muutosta tai paljastusta tai hallitusta valaistumaan yhtäkkiä. Muista, että sinulla on joka hetki voima olla osa positiivista muutosta sillä kaikella, mitä päätät ajatella, sanoa, tuntea, jakaa, tehdä, lukea, katsella ja luoda.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.