YHDISTY SISÄISEEN UUTISLÄHTEESEESI

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

20.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomaatko, että kaikilla valtavirtauutislähteillä (televisio, radio, sanomalehdet, nettiuutiset) – KAIKILLA – on samat suositut puheenaiheet ja uutiset joka päivä? Voi olla todella vaikeaa välttää tulemasta temmatuksi mukaan viimeisimpään uutistarinaan, vaikket lue tai katsele valtavirtauutisia! Se tupsahtaa esiin sosiaalisen median syötteessä, puhelimessa ja tietokoneella jatkuvasti. Toisaalta on hyvä olla informoitu. Toisaalta kollektiivitunteemme laukaistaan ja niitä ohjataan päivittäin.

Joskus suosittelen yhdistymistä sisäiseen uutislähteeseensä ennen yhdistymistä ulkoisiin uutislähteisiin. Siis kun heräät aamulla, ENNEN kuin tartut puhelimeen ja alat tsekata sähköposteja, sosiaalista mediaa tai uutisia, sulje silmät noin minuutiksi, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ehkä ilmaise aikomus päivällesi tai sano lyhyt affirmaatio. Yksi oma suosikkini on: "Olen täynnä rakkautta. Olen rakkauden ympäröimä. Rakkaus suojelee minua. Rakkaus opastaa minua." Altistut edelleen ulkoisille uutislähteille koko päivän, MUTTA selkeä sisäinen tila auttaa sinua suhtautumaan mahdollisimman selkeällä tavalla.

On hyvä tehdä tämä myös viimeiseksi illalla, kun olet pannut laitteesi pois, jottet vie päivän uutiskiertoa unitilaan mukanasi (mikä ei vaikuta ainoastaan uneesi, vaan myös aamumielialaasi).

Kun teen tämän, minusta tuntuu paljon paremmalta, selkeämmältä, fokusoituneemmalta, tehokkaammalta, energisemmältä, inspiroituneelta jne. Joskus lakkaan tekemästä sitä, ja vau – olen ärsyyntynyt, turhautunut, pettynyt jne.

Sen tekeminen on pieni asia muistettavaksi, mutta se vaikuttaa valtavasti omaan päivään, mielen ja tunnepuolen terveyteen ja asenteeseen elämää ja maailmaa kohtaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.