SÄILYTÄ USKO

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

28.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ihmiset näkevät maailman, joka hajoaa saumoistaan. Oikeasti näemme rispaantuneet reunat, jotka ovat aina olleet olemassa – ne ovat olleet vain peitossa. Ihmemaa Ozin verho vedetään sivuun, ja paljon siitä, mitä näemme, ei ole "kivaa". Mutta asioiden näkeminen sellaisena, kuin ne oikeasti ovat, on tärkeä osa siltaprosessia, kun menemme uuteen maailmaan siitä, mitä kutsumme kaikki jonain päivänä vanhaksi maailmaksi.

Joillekin ihmisille on järkyttävää nähdä, että asiat hajoavat niin dramaattisesti tai että niin paljon kaaosta on yhteiskunnan joka alueella. Toisilla on tunne: "Vihdoinkin kaikki paljastuu." Suurempi osa valtavirtaa kuin koskaan katsoo USA:n poliittisten vaalien kaltaisia asioita sanoen: "Vau, tämä näyttää ja tuntuu kuin jonkinlaiselta tosi-tv-ohjelmalta!", siinä missä vain muutama vuosi sitten tuollaisia kommentteja pidettiin salaliittoteoriafoorumeille kuuluvina. Suurempi osa valtavirtaa jakaa postauksia kaikenlaisista aiheista, joita aiemmin saattoi nähdä jaettavan vain "vaihtoehtopiireissä".

Meillä on ihmisiä, joista tuntuu, että maailma romahtaa. He ovat oikeassa – paljon vanhasta maailmasta romahtaa, ja se voi aiheuttaa paljon murhetta, vihaa ja surua. Meillä on ihmisiä, jotka ovat intohimoisia siitä, mitä tapahtuu, ja hekin ovat oikeassa, koska – ja tämä on vanha sanonta mutta hyvä sellainen – vanhan tuhkassa on uuden siemenet. Meillä vain tapahtuu enemmän kuin pelkkiä siemeniä. Meillä on kasveja, puita ja kokonaisia uusia rakenteita, jotka ovat kasvaneet ja rakentuneet hiljaa vuosikymmeniä. Ihmiset jotka ovat suojelleet ympäristöä, luoneet kestävää asumista, kehittäneet puhdasta energiateknologiaa, käyttäneet perinteisiä ja muinaisia parannusmenetelmiä, olleet kokonaisvaltaisuuden opettajia kouluissa, pitäneet huolta luonnosta, huolehtineet ihmisistä isoilla ja pienillä tavoilla ja tehneet jatkuvasti työtä rauhan, oikeudenmukaisuuden ja tasavertaisuuden eteen.

Ne yhteiskunnan elementit jotka ovat sydänpohjaisia ja eettisiä, kasvavat ja laajenevat hyvin nopeasti, kun useammat ja useammat ihmiset menettävät uskon siihen politiikka-, uskonto- tai liiketoimintamalliin, joka jatkaa vähemmistöryhmien, luonnon, terveytemme, älykkyytemme tai yleishyvinvointimme epäkunnioitusta.

Nuo mallit muodostivat ennen yhteiskunnan peruskivet ja antoivat meille harhakuvan tuesta ja vakaudesta. Tuo harhakuva on nyt vain häviämässä, ja voimme nähdä, että todellisuus on ollut enemmän vallan ja kontrolloin ottamista. Ja näin irrottaudumme tuosta todellisuusjärjestelmästä ensin yksitellen ja lisääntyvässä määrin massana.

Tietysti siis rakenteiden, joita kukaan ei ylläpidä, täytyy romahtaa. Se on sotkuinen prosessi, mutta minun mielestäni tämä on suotavampaa kuin se, että asiat säteilevät pinnalta, mutta paljon roskaa on piilossa maton alla. Sotkuun voi tarttua – roska maton alla vain pysyy siellä ja vahingoittaa lattialautoja!

Säilytä siis usko. Ei ehkä näytä siltä, että kaikki on hyvin, mutta hyvä uutinen on, että voimme NÄHDÄ nyt. Voimme nähdä, missä ongelmia on yhteisöissämme, maissamme ja maailmassamme. Voimme kaikki tehdä oman osuutemme muutoksen luomiseksi. Pieniä jokapäiväisiä tekoja ja valintoja, suuria ideoita ja tavoitteita pitkällä tähtäyksellä.

Olet yksi pala seitsemän miljardin palan palapelissä. Sinun palallasi on väliä – älä luule, ettei ole. Oletko koskaan tehnyt palapeliä ja yksi pala on ollut hukassa? Näetkö, että jokaista palaa tarvitaan, erityisesti nyt.

Miltä teistä kaikista tuntuu? xx

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.