MEHUKASTA ILMENTÄMISTÄ

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

28.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen kuluneella viikolla tuntenut opastusta juoda enemmän tuoremehuja ja ohimennen ajattelin: "Täytyy hankkia pian mehupuristin." Sitten toisena päivänä Jax katseli lastenohjelmaa, jossa tehtiin tuoremehua. Hän alkoi luetella kaikkia hedelmiä ja vihanneksia, joista hän halusi tehdä mehua, ja kysyi, voimmeko hankkia puristimen.

Myöhemmin samana päivänä eräs ystävä piipahti käymään ja sanoi yhtäkkiä, tietämättä mitään ajankohtaisesta mehuteemastamme: "Sattuisitteko tarvitsemaan mehupuristinta? Minulla on ylimääräinen, jota en ole koskaan käyttänyt."

Kyllä, kiitos! Seuraava asia jonka tiedät, pum, tuoremehua – kiitos kovasti.

Näin universumi toimii, kun sallit sen vain tapahtua. Juttu on niin oman kokemukseni mukaan, että mitä vähemmän on minkäänlaisia kiinnikkeitä siihen, mitä haluaa – tai vastustusta – sitä helpommin ja nopeammin se tapahtuu.

Mehupuristimen haluaminen oli huoleton ajatus, joka meni kategoriaan: "Minun täytyy laittaa se 'hankintaan, kun voidaan' –luetteloon". Se ei toimi asioissa, joista ajattelen: "Haluan xyz. Universumi, ole kiltti ja anna minulle xyz. Tarvitsen sen, ole kiltti!!!!" Tässä on puutevärähtelyä yltympäriinsä.

Silloin kun voit yhdistyä iloon jostain asiasta, ajattelematta sen puuttumista, tapahtuu taikaa. Luulen myös, että sielu nopeuttaa asioita, joita se oikeasti haluaa tai tarvitsee mahdollisimman pian. Sanotaan vaikka mehupuristinta. Mieleni olisi ehkä arkistoinut sen myöhempään ajankohtaan, mutta energiani heilautti tuon oven täysin auki sillä hetkellä, kun sekä Jax että minä aloimme puhua mehusta.

Mitä taianomaisia tarinoita sinulle on tapahtunut – joissa jokin ilmestyi melkein heti mainittuasi sen?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.