HERÄÄMISEN VARJOPUOLI

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

27.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräämisessä on monia eri puolia. On herääminen sieluun, muihin ulottuvuuksiin ja tietoisempaan tapaan tarkastella itseä ja maailmaa. Sitten on herääminen siihen, mitä maailmassa tapahtuu, ja se paljastaa globaalin eliitin pyörittämän maailman, jossa käytetään monia muutaman eduksi. Ja monet ihmiset tietävät tämän yleisesti, mutta kenties eivät ole kovin tietoisia yksityiskohdista, kuten maailman eliittitaso joka käy ihmiskauppaa ja hyväksikäyttää lapsia, missä määrin mielen kontrollointia ja mustamaalausta käytetään julkisten henkilöiden kontrolloimiseen, missä määrin mediaa vaiennetaan ja käsikirjoitetaan, peiteoperaatiotapahtumat ja sotien synnyttäminen tiettyjä tarkoituksia varten.

Ajattelin ennen, että kunhan ihmiset heräsivät ensin mainittuun, heidät opastettaisiin lopulta informaation ääreen, joka herättäisi heidät viimeksi mainittuun. Mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa. Olen nähnyt kuluneen vuoden aikana massiivisen määrän ihmisiä, jotka ovat uskomattoman hereillä yhdellä tavalla, mutta täysin tietämättömiä toisella. Ja se on oikeasti osa evoluution kasvuprosessia. Kukaan meistä ei ole täysin hereillä ja tietoinen joka alueella, mutta elämme aikaa, joka ehdottomasti kutsuu meitä venyttämään heräävää itseämme niille alueilla, jotka ovat jääneet varjoon.

Tämä työntö tunnistamaan varjomme, sekä henkilökohtaisen että kollektiivisen, on osa yleistä muutosprosessia, jota koemme kaikki tällä hetkellä. Se ei ole kaunista ja se voi olla tunteellisesti hyvin rankkaa, mutta meidän on mentävä siihen, jos haluamme todella kukoistaa ja toimia optimitasolla henkilökohtaisesti, sosiaalisesti ja kollektiivisesti. Miksi? Koska se mitä emme näe tai emme halua nähdä, vaikuttaa meihin tietämättämme. Se on kuin ajamista käsijarru päällä ajatellen, että se on auton normaalivauhti. Tai innostumista siitä, että elämä antaa joka päivä kolme ovea, joista valita, oivaltaen myöhemmin, että ovia oli todellisuudessa 100, sinulta oli vain piilossa 97 ovea.

Tapahtuu myös sisäistä työntöä omaan voimaamme. Henkilökohtainen ja kollektiivinen voimamme on ollut varjossa, ja aluksi voi olla järkyttävää, kun alkaa ottaa sen omakseen. Siirtymävaihe uusiin tapoihin (muutokset henkilökohtaisessa elämässä, muutokset perhe- ja suhdedynamiikassa ja muutokset politiikassa, pankkijärjestelmässä, mediassa, yritysmaailmassa, terveydenhuollossa, koulutuksessa, kestävässä kehityksessä, vaikka missä) joka kumpuaa sisäisen voimamme takaisin ottamisesta, voi olla töyssyistä kyytiä. Mutta parempi töyssyinen kyyti hyvään määränpäähän, kuin harhakuva tasaisesta tiestä, joka on rakennettu valeperustalle tai upottavalle suolle.

Lisää totuuksia ja paljastuksia tulee esiin tänä vuonna – enemmän kuin koskaan – ja tämä vain lisääntyy. Tämä on erinomainen uutinen – se on voimaannuttavaa ja vapauttavaa. Mutta varoitus: se voi saada myös putoamaan masennuksen, ylivoimaisuuden ja epätoivon jaksoihin. Niin häiritsevää kuin tämä kaikki onkin, vielä pahempaa olisi kuitenkin eläminen jatkuvasti tässä tietämättömyysvarjossa. Raskaus jota ehkä tunnet tänä vuonna, liittyy lisääntyneeseen tietoisuuteen niistä tiheämmistä energioista, jotka ovat aina olleet, mutteivät tietoisessa tajunnassasi. On tasapainottavaa oppia, miten herätään noihin energioihin, antamatta itsensä tulla imetyksi niiden pyörteeseen. Kun siitä tulee liikaa, ajattele itseäsi kynttilänä tai soihtuna, joka valaisee pimeän huoneen. Pimeys voi tuntua sulkevan sisäänsä kaiken, mutta valo on aina voimakkaampi, vaikka se olisi kuinka pieni. Pidä silmäsi ja korvasi avoinna totuudelle, pitäen fokuksesi, energiasi ja huomiosi tuon voimakkaan sisäisen valon vahvuudessa ja voimassa, joka opastaa sinua ja ON sinä. Pyydä sisäistä valoasi, sydäntäsi ja sieluasi opastamaan sinua parhaalla mahdollisella polullasi ja tekemään sitä, mikä voi olla parasta sinulle, ympärilläsi oleville ja maailmalle.

Vuosi 2017 on tähän mennessä ollut säälimätön. Kun asioista tulee liikaa, muista sulkea silmäsi ja hengittää. Keskity niihin, joita rakastat. Keskity siihen, mikä on hyvää elämässäsi. Mene rannalle, mene kävelylle, kokkaa ihana ateria. Kiitä kaikesta, mitä sinulla on. Uppoudu inspiroiviin sanoihin tai musiikkiin. Pidä huolta itsestäsi hyvällä tavalla ja anna sen olla ponnahduslauta, josta kaikki muu seuraa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.