TODELLISUUSPUUN RAVISTELUA

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

26.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Totuutta todellisuudestamme paljastuu nyt jatkuvasti, ja se on hellittämätöntä. Sitä tapahtuu koko päivän, joka päivä, joka aiheesta ja joka elämänalueella. Sitä tapahtuu henkilökohtaisilla, sisäisillä ja yksityisen elämän tasoilla sekä globaaleilla, kollektiivisilla ja yhteiskunnallisilla tasoilla. Tämä voi tuntua ylivoimaiselta. Se voi tuntua vapauttavalta. Se voi pakottaa kohtaamaan asioita. Se voi olla hämmentävää. Se voi laukaista shokin ja trauman. Se voi aiheuttaa raskaudentunnetta ilmaan sekä tunteen, että suuri muutos on käsillä.

Se voi olla uuvuttavaa, koska juuri kun olet löytänyt yhden uuden todellisuuskerroksen, josta et ollut tietoinen, löydät uuden ja sitten taas uuden. Joskus uudet kerrokset kumoavat toisten kerrosten totuuden. Toisilla kerroilla uudet kerrokset tuovat aiempiin kerroksiin lisää tolkkua. Elämä voi tällä hetkellä tuntua äärimmäiseltä arkeologiselta kaivamiselta. Löydä tapoja pysyä nesteytettynä, ravittuna ja järjissäsi!

Toisinaan voi tuntua siltä, että hukut tai tukehdut kaiken sen valtavuudesta, mitä tulee esiin (liittyy se sitten omaan elämääsi, rakkaidesi elämään tai kollektiivisempiin tilanteisiin). Joskus emme edes tiedä, miksi meistä tuntuu tältä. Useimmat ihmiset ovat nykyään paljon herkempiä, kuin he oivaltavat, ja he reagoivat todellisuuspuun ravisteluun tietämättä, että niin tapahtuu.

Jos resonoit tämän kanssa, on tärkeää löytää tapoja hengittää se ulos ja pysyä yhdistyneenä sisäiseen keskukseesi (siellä on tyyneys). Tee asioita, jotka yhdistävät sinut SINUUN: mene kävelylle, vietä aikaa luonnossa, pidä päiväkirjaa, hoida puutarhaa, leivo, tee jotain luovaa tai hauskaa, vietä aikaa perheesi ja rakkaidesi kanssa, ja puhu asioista, joista sinun täytyy puhua, ihmisille joiden kanssa tunnet olevasi turvassa.

Mitä lähemmäs Saturnus pääsee Plutoa (tarkka kohtaaminen 12.1.2020), sitä intensiivisemmältä tämä todellisuuspuun ravistelu saattaa tuntua. Se ei ole huono asia, mutta se voi olla haastavaa. Jos sinua itkettää, itke. Jos olet turhautunut, lähde juoksemaan tai luontokävelylle, selvitä pääsi ja salli positiivisten ratkaisujen ja inspiraation tulla sinulle.

Mitä tapahtuu ravisteltuamme hedelmäpuuta kunnolla? Keräämme hedelmät koreihin ja lähdemme tekemään omenapiirakkaa tai päärynähilloa. Tätä on Saturnus ja Pluto – ne voivat todella ravistella meitä, mutta kaiken sen tarkoituksena on saada meidät oivaltamaan, mikä on mitä. Mikä on totta, mikä ei? Minkä kanssa sinun täytyy työskennellä? Mitä sinun täytyy vielä työstää? Mitä voit tehdä sillä, mitä sinulla on? Mitä haluat? Mitä sinun täytyy tehdä saadaksesi sen, mitä sanot haluavasi?

Totuuden esiintulemiselle on vastarintaa – osa siitä on tietoista, osa tiedostamatonta. Osa tästä vastarinnasta saattaa olla sinussa, osa siitä on toisissa. Kognitiivinen dissonanssi, kieltäminen ja projisointi voivat olla mielen tapa käsitellä informaatiota, jonka se ei halua olevan totta tai jota se ei ole valmis hyväksymään totena. Se voi olla kehon tapa prosessoida energiaa, jota se ei osaa prosessoida muuten.

Tämä vastarinta luo pesukonetyyppisen, pyörivän myllerrys- ja kaaosilmiön. On taistelua ja jakautumista, kun ihmiset väittelevät: "Tämä on totuus" vs. "Ei, vaan tämä on totuus." Tämä taistelu ja jakautuminen voi tapahtua myös sisällämme, kun eri aspektimme tappelevat: "Muutu! Pystyt siihen! Murtaudu vapaaksi!" vs. "Ei, en pysty siihen! En koskaan selviydy siitä!" Päästä irti tuosta köydenvedosta höllentämällä polariteettiajattelua.

Henkilökohtaisella tasolla. Saatat huutaa universumille: "Missä on sielunkumppanini??!!" Samaan aikaan sisälläsi on osa, joka sanoo hiljaa: "Ole kiltti ja salli tämä aika itseksesi … tähän sisältyy lahja." Saatat turhautua siihen, etteivät tietyt taloudelliset tai uraovet avaudu sinulle. Samaan aikaan tauko aktivoi uuden luovan ajatuksen, jota et olisi saanut muuten, ja se johtaa lopulta menestykseen. Viivästykset tai kiertotiet eivät aina johdu tukoksesta energiassasi. Ne voivat olla vilkkuvia merkkejä, joissa lukee: "Ei tähän suuntaan … mene tuhon suuntaan! Tuo tie on parempi! Rakastat sitä!"

Kollektiivitasolla. Silloin kun ajattelet, että "sinun puolesi" on oikeassa ja "toinen puoli" on väärässä, voi olla erittäin vaikeaa nähdä asioita toisesta perspektiivistä. Zoomaa ja etsi totuutta jokaisesta ainutlaatuisesta tilanteesta. Silloin kun olemme sidottuja yhteen puoleen, voimme olla sokea jollekin hyvälle toisella puolella tai huonolle omalla puolellamme.

Ja sitten meillä on median rooli – valtavirta, vaihtoehtoinen ja sosiaalinen. Se esittää valtavaa roolia todellisuusluomisessamme ja yrityksessämme saada tolkkua todellisuudesta. Kiinnitä huomiota siihen, milloin sinun täytyy irrottautua kaikesta siitä muutamaksi tunniksi tai päiväksi tai viikoksi!

Jos valtavirtamedialla olisi suhdestatus, tällä hetkellä se olisi #seonmonimutkaista.

Maanantaina Australian kaikki sanomalehdet peittivät osan tekstistä etusivuillaan osana "Oikeus tietää" (mitä hallituksemme tekee) -kampanjan lanseerausta, ja ne vaativat ilmiantajien suurempaa suojelemista. Tämä tapahtui mielenkiintoisesti samana päivänä, kun Julian Assangen kuuleminen tapahtui Iso-Britanniassa. Ironista kyllä, valtavirtamedia ei ole varsinaisesti tukenut häntä, vaikka hän voisi olla kampanjan mainospoika!! Toisaalta jotkut tuntevat, että tämä on tekopyhää, ja toisaalta se voisi olla erittäin selkeä esimerkki siitä, miksi tuota kampanjaa tarvitaan. Eivätkö ne ole tukeneet häntä, koska ne on vaiennettu siinä?

Samaan aikaan Veritas-projekti on ladannut CNN:n ilmiantajien salaa ottamia videoita, joissa näkyy, että sen journalisteille kerrotaan, mitä raportoidaan ja mikä kulma otetaan, erityisesti presidentti Trumpiin liittyen.

Googlen ilmiantaja Zach Vorhies jatkaa paljastuksia operaatioasiakirjoista, joissa näkyy sen mustalla listalla olevia sivustoja ja hakusanoja, mikä estää sellaisten sivustojen helpon katselun, kuin luonnollinen terveys ja hyvinvointi.

Meille näytetään ERITTÄIN SELVÄSTI, että uutisia joita saamme (myös paikoissa joissa luulemme olevamme kontrollissa, kuten sosiaalinen media tai hakukoneet), kontrolloidaan tiukasti. Tämä tehdään tavallisesti naamioituna "suuren yleisön suojelemiseksi", vaikka enimmäkseen kyse on paimentamisesta ajattelemaan tietyllä tavalla, käyttäytymään tietyllä tavalla, olemaan katsomatta tänne, katsomaan tuonne ja noudattamaan niiden agendoja, jotka ovat yhteiskuntapyramidimme huipulla.

Tämä ei ole salaliittoteoriaa. Se on totta, sitä tapahtuu, ja se ulottuu ajassa taaksepäin toisen maailmansodan jälkeisen yhteiskunnallisen käyttäytymissuunnittelun salaisiin operaatioihin, kuten Operaatio Paperclip, MK Ultra ja Operaatio Mockingbird.

Mitä tekemistä tällä on henkisen heräämisprosessimme kanssa? Kaikkea. Olemme täällä ollaksemme vapaa ja elääksemme täyden potentiaalimme yksilöinä, perheinä, yhteisöinä ja ihmiskollektiivina. Emme ole pystyneet tekemään tätä siinä kontrollirakenteessa, jossa olemme olleet, emmekä ole pystyneet purkamaan tuota kontrollirakennetta, koska 99 % ihmisistä ei ole tiennyt siitä! Miten voimme herätä jostain, minkä olemassaolosta emme edes tiedä?!

Totuus on leimattu salaliitoiksi. Kuviona on ollut, että ihmiset pilkkaavat kaikkia, jotka kyseenalaistavat viralliset tarinat. Tuossa kuviossa on ollut kuitenkin häiriöitä muutaman viime vuoden, ja sen vauhti kiihtyy.

Salaiset valtapelurit ovat pitkään vetäneet naruista globaalissa reality-ohjelmassamme.

Todellisuus 1:

Meillä on pintaharhakuvamaailma, joka on esitelty meille todellisuutena. Todellisuuksia 2 ja 3 kutsutaan salaliitoiksi.

Todellisuus 2:

Meillä on kätketty maailma, jossa tehdään kaikenlaisia salaisia sopimuksia ja pidetään salaisuuksia. Ihmisiä on lisääntyvässä määrin manipuloitu aina vain seikkaperäisemmillä tavoilla pitämään meidät tietämättöminä asioista ja todellisuudesta 3 sekä kontrolloimaan käyttäytymistämme.

Todellisuus 3:

Meillä on tieto suuremmasta todellisuudestamme, todellisesta potentiaalistamme ja todellisesta historiastamme … jotka meidän täytyy hitaasti kasata yhteen.

Riippumatta siitä, missä todellisuudessa mieluimmin elät tai minkä tunnustat, kaikki aikajanat ovat luhistumassa toisiinsa nyt. Todellisuuspuutta ravistellaan ja hämmennetään kunnolla kaikella esiintulevalla, mikä paljastaa KAIKKI todellisuudet.

Nämä kolme todellisuutta on ollut rinnakkain maailmassamme, erillään toisistaan, kuitenkin kietoutuneena toisiinsa tavoilla, joita emme ole tienneet. Nyt muurit näiden todellisuuksien väliltä kaatuvat, mikä laukaisee heräämisen joissain ja henkisesti järkyttyneitä reaktioita toisissa.

Maalataan kuva. Kun ihmisellä on dissosiatiivinen identiteettihäiriö, hänen muistinsa ja persoonallisuutensa on jaettu osiin. Persoonallisuus X ei tiedä persoonallisuus Y:stä. Traumapohjaisessa mielen kontrolloinnissa näitä persoonallisuuksia luodaan tarkoituksella, jotta niitä voidaan kontrolloida. Eri persoonallisuuksien ei ole tarkoitus tavata tai tietää toisistaan, ja jos niin tapahtuu, se voi johtaa henkilön ydinidentiteetin täydelliseen romahtamiseen. Tavallaan olemme kollektiivisesti kokeneet dissosiatiivista identiteettihäiriötä ja olleet monissa todellisuuksissa. Kuvittele nyt, että muurit näiden todellisuuksien väliltä kaatuvat, joten nyt ne yhdistyvät ja läikkyvät toisiinsa. Hajoaminen jota parhaillaan näemme (globaalit protestit, paljastukset vaikutusvaltaisista ihmisistä ja ihmiskaupasta/lasten hyväksikäytöstä, äärimmäinen jakautuminen jne.), on osa vanhan kollektiivisen ydinidentiteettimme hajoamista.

Ajan, parantumisen ja keskinäisen tuen myötä, uusi kollektiivinen identiteetti ja todellisuus tulee esiin, sellainen joka perustuu totuuteen. Ei ole enää sirpaloitumista, ja ihmiskunta tulee esiin, mustelmilla muttei särkyneenä ja valmiina kysymään itseltään: "Miltä maailmamme näyttäisi ilman kontrollointia ja salaisuuksia, joiden alaisuudessa olemme eläneet?" Sitä on innostavaa ajatella, mutta sitä odotellessa … hajoaminen on käynnissä, ja meidän täytyy käydä se läpi.

Ja vaikka sinulla olisi ollut jo oma henkilökohtainen hajoamisesi tai heräämisesi, sinun täytyy olla auttamassa toisia läpi omastaan ja todistaa kaikkea, kun se tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.