KONTROLLISTA IRTIPÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

22.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, ihanat ystävät, miten teillä kaikilla menee?

On mielenkiintoista, että meillä on nyt uusi kuu Neitsyessä (joka haluaa asiat mukavasti järjestyksessä) ja kevät/syyspäiväntasaus (kyse tasapainosta), mutta tosiasiassa MONIEN ihmisten elämä tällä hetkellä – rehellisesti sanottuna koko vuoden – tuntuu täysin vastakkaiselta!

Tein She Fire -lähetystäni tänään suorana Facebookissa (tiedän, etten ole päivittänyt vakisivujani muutamaan viikkoon, ja palaan siihen pian, täytyy päästä vain itsensä kanssa ajan tasalle tässä hyvin kiireisessä jaksossa!) ja yhteys pätki jatkuvasti. Huvittavasti puhuin juuri siitä, miten emme pysty kontrolloimaan mitään nykyään – elektroniikka, energia, tapahtumat, tunteet – kun HYVIN paljon tapahtuu hyvin monille KERRALLA. Vaikka lipuisitkin täysin hienosti eteenpäin, on melkein mahdotonta olla tuntematta piireissäsi ihmisiä, jotka käyvät läpi dramaattisia tilanteita ja muutoksia.

Vaikka emme pysty kontrolloimaan, mitä tapahtuu ulkopuolella, voimme kontrolloida sisäistä ympäristöämme – lopulta. Sanoessani "lopulta" tarkoitan, että olemme ihmisiä. Paskoja asioita tapahtuu ja huomaat romahtavasi tai itkeväsi tai suuttuvasi. Mutta kun tuo tunteiden alkusyöksy on mennyt lävitsesi, sinulla on voima vetää henkeä, hengittää ulos ja löytää hiljainen paikkasi. Tuosta paikasta voit nähdä paljon selvemmin ja tyynnyttää tunteet, jotka ovat pyörähtäneet esiin sinussa. Voit ottaa aikaa kysyä itseltäsi: "Okei, mitä tässä oikeasti tapahtuu?"

Kun emme tunne kontrollia tai todellista voimaa sisällä, meillä on taipumusta yrittää kontrolloida ihmisiä ja tilanteita ulkopuolella ja saada valta niihin. Näemme tätä parhaillaan monilla tasoilla – kontrolloivien lakien säätäminen, ihmisoikeuksista äänestäminen, ikään kuin meillä olisi jokin oikeus sanella toisen ihmisen vapaus, ja maailman johtajat pelaamassa "tönimistä". Riippumatta siitä, mitä "tuolla" tapahtuu, SINÄ voit päättää, mitä tunne, mitä ajattelet, miten käyttäydyt ja miten kohtelet ihmisiä.

Huolimatta monista intensiivisistä tapahtumista, tai paremminkin niiden vuoksi, tapahtuu syvää parantumista, kun yhdistymme syvemmin niihin, joita rakastamme, kun yhteisöt lyöttäytyvät yhteen ja kun selvitämme, mikä on tärkeää meille. Vaikka asiat näyttävät hyvin kaoottisilta, ON käynnissä tasapainottumisprosessi.

Kuinka teillä hurisee? <3 x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.