RIIPPUVAINEN SOSIAALISESTA MEDIASTA TAI UUTISISTA? YHDISTY SISÄISEEN ITSEESI JA LÄHTEESEEN ENSIN!

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

22.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Todella tärkeä postaus itsestään huolehtimisen tärkeydestä nyt.

Ensinnäkin, PALJON intensiivistä energiaa huokuu USA:sta tällä hetkellä. Me kaikki vuorottelemme tämän maailman transformoimisen tahtipuikon pitämisessä. Meillä kaikilla on omat ongelmamme, jotka täytyy selvittää ja päästää irti. Teemme tätä henkilökohtaisesti, teemme sitä perheryhminä, paikallisyhteisöinä, teemme sitä yksittäisinä maina ja teemme sitä ihmiskuntana yhden maan päällä. Tuolla selvittämisellä on heijastevaikutus kaikkiin ympärillämme. Ensin voi tuntua kaoottiselta, mutta myllertävät vedet edeltävät pitkäaikaista, suurempaa kuvaa, uutta ja puhdasta tilaa.

Monilla meistä on nykyään heti herättyään tapana tarttua puhelimeen ja tarkistaa, mitä yön aikana on tapahtunut. Muutamassa minuutissa meitä pommittaa informaatio ja ulkoinen energia sosiaalisen median syötteistä, sähköposteista, tekstiviesteistä ja puheluista. Meistä voi tuntua uupuneelta ja ylivoimaiselta jo, ennen kuin jalkamme ovat koskettaneet lattiaa!

Ahdistus on ollut iso ongelma monille ihmisille kuluneiden kahden viikon aikana. Eilen oli jysäys – huomasin, etten pystynyt keskittymään lainkaan. Osa siitä on tulosta lisääntyvästä herkkyydestämme toisten tunteille ja energialle, vaikka nuo toiset olisivat maailman toisella puolella. Energialla ei ole aika-avaruutta – aivan kuten puhuessamme jonkun kanssa, joka on toisessa maassa, hän tuntuu olevan aivan vieressä. Se on tulosta myös lisääntyneestä ja välittömästä yhteydestämme sosiaalisen median ja monien nettisivustojen kautta, joilla käymme. Näemme ja kuulemme kaiken, mitä tapahtuu kaikkialla, luemme kommentteja ja mielipiteitä ja TUNNEMME HYVIN PALJON siitä kaikesta.

Informaatioriippuvaisena huomaan, että automaattisesti haluan tarttua puhelimeen aamulla ja katsoa, mitä yöllä on tapahtunut. Samaan aikaan sisäinen opastukseni ja se, miltä minusta tuntuu jälkeenpäin, kehottavat selkeästi: "Lakkaat tekemästä tätä!" Minua on auttanut, että aloin tehdä päivittäin aamujoogaharjoituksen, ennen kuin tarkistan mitään ulkoista. Se kestää 10-30 minuuttia. Se auttaa minua aloittamaan päivän pää selvänä ja energia puhtaana ja vaikuttaa massiivisesti tunne- ja mentaalitilaani loppupäivän. Tästä selkeästä tilasta voi paljon paremmin auttaa ympärillään olevia.

Niinpä kannustan sinua kovasti yhdistymään ensin itseesi, sisäiseen lähteeseesi ja korkeampaan lähteeseesi jollain tavalla, millä haluat tehdä sen, ennen kuin yhdistyt ulkoiseen kenttään. Muussa tapauksessa, jos ulkoinen kenttä yhdistyy kanssasi, ennen kuin olet yhdistynyt itseesi, se kietoo sinut sisäänsä ja määrää usein tunnetilasi koko päiväksi. Mene maailmaan voimakkaana ja keskittyneenä SINUNA. Niin voit parhaiten säteillä valoasi ulospäin sen sijaan, että ulkoinen lähestyy sinua nopeasti ja saa sinut haluamaan käpertyä palloksi!

Syö ensin ja tee sitten, mitä sinun täytyy tehdä, ja lue, mitä sinun täytyy lukea. On se sitten 2 minuuttia silmät suljettuna keskittyen hengitykseen, pidempi meditaatio, pieni kirjoittelu, jooga, kuppi teetä, aamukävely tai –juoksu, etsi jokin sellainen tapa, joka saa olosi tuntumaan hyvältä ja tee siitä sisäinen tankkaushetki joka päivä, ennen kuin tarkistat ulkopuolisen maailman.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.