GALAKTISEN KESKUKSEN TÄYSIKUU

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

21.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maanantain (20.6.) täysikuun oltua Galaktisen keskuksen asteluvussa, tämä viikko on päätökseen saamista ja uusia alkuja. Koska siihen liittyy Galaktinen keskus, puhutaan merkittävästä karman päätökseen saamisesta, sielusopimusten loppumisesta, elämämme ja sieluevoluutiopolkumme valtavien vaiheiden siirtymisestä uusiin sykleihin.

Tämä tuntuu hiekkaan piirretyn viivan kaltaiselta viikolta, jossa tuntee sisäistä tai ulkoisen laukaisemaa pakkoa sanoa "jo riittää". Kenties sinun täytyy muuttaa elämääsi jollain tavalla tai muuttaa jotain siinä, miten elät elämääsi. Kenties tämä muutos on ollut pitkään tulossa, mutta yhtäkkiä jokin joka ei enää toimi tai sovi, tuntuu kuin kutittavalta ja karhealta neulepaidalta, joka heitettävä pois kerta kaikkiaan.

Galaktisessa keskuksessa ja Jousimiehessä – merkissä jossa se on – on kyse totuuden etsinnästä.

Aidon totuuden, rajun totuuden, haavoittuvan totuuden.

Henkilökohtaisen totuuden, suuremman totuuden.

Globaalin totuuden, kollektiivisen totuuden.

Galaktisen totuuden.

Tunnemme kutsun löytää sen, elää sen mukaan ja puolustaa sitä.

Totuus sydämessämme: rakkaus, myötätunto, empatia ja ykseys.

Totuus sielussamme: asioiden tietäminen ilman, että tiedämme, miten ja miksi tiedämme, oman voimamme ja sen muistaminen, miksi tulimme tänne.

Samaan aikaan Mars on paikallaan lähteäkseen eteenpäin, mikä merkitsee, että se viettää paljon aikaa (näennäisesti) yhdessä pisteessä (Skorpionin 23-24 asteessa) ja tekee läsnäolonsa todella tunnetuksi. Nappuloitasi saatetaan painella, vihasi laukaista tai itsevarmuutesi herätä. Näemme tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa, että kaikki haluavat sanoa mielipiteensä, eikä heillä ole paljon aikaa kuunnella ketään muuta. Sisäinen "minämme" korostuu, mikä voi olla terve asia tai tuhoisa asia, kun sitä ilmaistaan epäterveesti.

Tällä hetkellä Maa on kuin "jäämurskatötterö" (snow cone), jossa kaikki näyttää olevan kaaoksessa ja myllerryksessä. Kaikki näyttää kääntyneen ylösalaisin, mutta oikeasti kaikki käännetään oikeinpäin sen oltua pitkän aikaa ylösalaisin. Tämä ei ole yhden yön prosessi eikä sellainen, minkä näemme loppuvan ihan pian.

Se on osa ihmiskunnan heräämistä totuuteen, heräämistä siihen, mitä todella haluamme itsellemme, lapsillemme ja lapsenlapsillemme, ja heräämistä kaikkeen, mikä on estänyt meitä samasta sitä – on se sitten alitajuinen uskomus itsessämme, meitä ympäröivä energia tai poliittiset ja hämärät voimat, jotka vetelevät naruista ja vaikuttavat yhteiskunnan joka osaan.

Siinä prosessissa joka on massiivinen, globaali ja pysäyttämätön muutos kollektiivivärähtelyssä ja tietoisuudessa, ihmiset menettävät hyvin kirjaimellisesti järkensä ja tarttuvat kiinni siitä, mikä saa olon tuntumaan voimakkaalta/vaikutusvaltaiselta ja kontrollissa olevalta. Silloin kun ei ole muuttanut itseään sisältä, korkeampi energia ympärillä ei tunnu lainkaan hyvältä. Sillä on taipumusta voimistaa kaikkea sisällä: hyvää, pahaa ja rumaa, totuutta, potentiaalia, tuskaa ja haavoja.

Vaikkei siltä ehkä näytä, rakkaudesta ja totuudesta on tulossa hallitsevia energioita planeetalla tällä hetkellä. Siltä ei näytä, koska rakkaus ja totuus voivat todella painella ihmisten nappuloita ja saada heidät pitämään vielä tiukemmin kiinni vanhoista ja jäykistä uskomuksistaan. Se voi saada ihmisen käymään päälle, se voi saada kokonaiset kontrollointiryhmät ja –järjestelmät tuntemaan itsensä uhatuksi ja reagoimaan voimalla ja hallintayrityksillä. Kovemmat reagointitavat korkeampiin energioihin eivät kerro, miltä korkeammat energiat näyttävät, aivan kuten pölypilvi erämaassa ei ole yhtä kuin kiiltävä ja nopea punainen Ferrari, joka kiitää ohi.

Silloin kun asiat tuntuvat olevan liikaa, on hyvä ajatus pitää taukoa sosiaalisesta ja valtavirtamediasta ja tehdä jotain, mikä saa sinut yhdistymään taas omaan sisäiseen totuus-, rauha- ja selkeyspaikkaasi. Vietä aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa. Leiki lastesi kanssa. Mene ulos luontoon. Juo kuppi teetä. Lue kirjaa. Sulje silmäsi ja keskity vain hengitykseesi muutama minuutti.

Keskity vähemmän ulkoisiin pilviin ja enemmän siihen, mitä rakkaus ja totuus opastavat sinua tekemään joka päivä.

Miltä teistä tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.