TAPAHTUMA … SINUN AJATUKSESI?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

21.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet saattanut nähdä informaatioryöpyn sosiaalisessa mediassa tai youtube-syötössä "Tapahtumasta", johon liittyy tietty päivämäärä tai aikakehys. Minulla on sekavat tunteet tällaisesta tapahtumatyyppisestä infosta ja rakastaisin kuulla teidän ajatuksianne siitä.

"Tapahtuma" on sellainen, jonka monet ihmiset ovat nähneet unissaan, kvanttiparannushypnoosisessioissaan tai muiden intuitiivisten näkyjen kautta. Useimmat ihmiset näkevät sateenkaarivaloa, -sumua tai -kajastusta vyöryvän sisään ja peittävän planeetan hyvillä värähtelyillä.

Toisaalta, jos kirkasta sateenkaarenväristä sumua vyöryisi sisään, kaikkien on hyvä tietää, ettei siinä ole mitään pelättävää. Nauti korkeista värähtelyistä ja ota kaikki se sisään! Toisaalta se, että hyvin monet ihmiset odottavat jatkuvasti "Tapahtumaa", on huolestuttavaa muutamalla tasolla.

1) Ole HYVIN erotteleva, kun vastaanotat informaatiota lähteistä "tuolla ylhäällä". Kommentti on naurettava tullessaan jonkun suusta, joka on kommunikoinut "niiden" kanssa koko elämänsä – tiedän! Mutta koska näin on, tiedän, ettei kaikki "ylhäällä" ole, miltä näyttää – eli toiset maailmat ja ulottuvuudet ovat täynnä kaikenlaisia olentoja, joilla on kaikenlaisia agendoja. Pelkästään se, että olento on ei-fyysinen, ei merkitse, että sen sanottava on a) totta ja b) hyödyllistä. Älä anna pois omaa voimaasi. Esitä vaikeita kysymyksiä. Ja jos et tunne oloasi mukavaksi sen osalta, mitä sinulle kerrotaan, on ok sanoa: "En resonoi tämän kanssa."

2) Monet ihmiset sanovat, että ovat "valmis" tällä olemisen osalta, ja haluavat tämän todellisuuden olevan jo ohi. Jos tämä olet sinä, ensinnäkin paljon rakkautta sinulle. Elämä voi olla todella rankkaa toisiaan, on se sitä ulkoisten tapahtumien tai sisäisten tunteiden vuoksi. Toisaalta elämä voi olla myös todella upeaa, yllättävää, hauskaa, iloista, hoivaavaa ja luovaa. Tiedä, että sinulla on sisälläsi kaikki, mitä vaaditaan menemiseen minkä tahansa haasteen läpi – ja itse asiassa kukoistamiseen tuon prosessin jälkeen, koska mikään ei virkistä haastetta paremmin perspektiiviä elämästä.

Jos sinusta ei tunnu hyvältä ja sinulla on energiaa tai pää pinnalla, mene kävelylle. Aloita jooga. Mene uimaan. Soita ystävälle. Laita musiikkia soimaan. Tanssahtele vähän. Sukella syvälle toistuviin tunteisiin ja malleihin ja kitke niiden juuri. Sulje media, joka ei tunnu hyvältä. Aloita jokin projekti. Istuta puu, yrttejä tai kukkia. Auta jotain toista, joka tarvitsee apua. Kirjoita tuo kirja. Aloita tuo blogi. Leivo kakku. Juo teetä. Tee suunnitelma joistain, mitä voit odottaa innolla.

Emme tulleet tänne tuntemaan epätoivoa, kunnes taianomaista valoa tulee. Olemme tuo taianomainen valo. Sytytä se ja anna sen säteillä ulospäin, ja muista säteillä sitä myös sisäänpäin omalle itsellesi.

3) Olemme hyvin onnekkaita eläessämme nyt tällä planeetalla. Kyllä, ihmiskunnalla on suuria ongelmia, jotka meidän täytyy hoitaa. Kyllä, kamalat ihmiset tekevät kamalia asioita. Kyllä, meille ovat valehdelleet fyysiset ja ei-fyysiset olennot, jotka ovat ennen käyttäneet hyväkseen meitä. Vielä lisää syitä SINUN valosi olemiselle täällä. Olet täällä KÄYTTÄMÄSSÄ energiaasi ja valoasi hyvällä tavalla ja hajottamassa sitä fasadia, joka on pannut meidät elämään rajoittuneessa todellisuusversiossa. On aika ruumiillistaa se, kuka oikeasti olet, ja ilmaista sitä. Kysy itseltäsi: "Mitä haluan tehdä voidakseni tukea sen maailman luomista, jota tiedän olevani täällä luomassa ja elämässä?" Oletko täällä luomassa uusia järjestelmiä vai hajottamassa vanhoja? Oletko totuudenetsijä vai parantaja-auttaja? Oletko merienhoitaja vai ympäristönsuojelija? Oletko äiti, isä, täti, setä, ystävä, poika, tytär, veli, sisar, holhooja, kumppani tai opettaja, joka on täällä rakastamassa rakkaitaan ja huolehtimassa heistä? Etsi, mikä tuntuu hyvältä, ja tee sitä.

4) Katsele ympärille. Elämme rehellisesti sanottuna paratiisiplaneetalla. En tarkoita järjestelmiämme ja sitä tapaa, jolla asioita on pyöritetty. Tarkoitan fyysistä planeettaa: ruohoa, puita, eläimiä, hedelmiä, vihanneksia, kukkia, merielämää, vuoria, valtameriä, hiekkarantoja, lintuja – saat kuvan. Kaikki auringon myötä, joka antaa meille valoa, elämää ja lämpöä. Katsele jokin luontodokumentti muistaaksesi, missä elät, ja oivalla, miten onnekas olet. Kysy sitten: "Mitä haluan tehdä hoivatakseni tätä kauneutta ja varmistaakseni, että Maasta huolehditaan seuraavia sukupolvia varten?"

ELÄT aikana, jolloin tietoisuus muuttuu nopeasti. Korkean taajuuden energia-aaltoja vyöryy sisään riippumatta siitä, näetkö tai tunnet ne vai et. Onko yksi näistä aalloista näkyvä sateenkaari, joka peittää planeetan? En tiedä. Mutta päivämäärien antaminen – jotka vain tulevat ja menevät – pumppaa kaikkien adrenaliinia ja sitten saa ihmiset romahtamaan, masentumaan ja pettymään, kun "mitään ei" tapahdu (vaikka PALJON TAPAHTUU!!).

Tarkoitukseni ei ole vähätellä mitään niitä positiivisia viestejä, joita on. Rakastan todella noita kvanttiparannushypnoosityyppejä ja ymmärrän heidän tarpeensa välittää näitä Tapahtumaan liittyviä viestejä, kun HYVIN monet asiakkaat kertovat samaa. Olen vain hyvin huolissani siitä, että joillekin tämän planeetan vaikutusvaltaisimmista ihmisistä – eli SINUN kaltaisistasi ihmisistä, joilla on valtava valo ja näin olen valtavia lahjoja – kerrotaan jatkuvasti, että on tulossa jokin tapahtuma, joka muuttaa kaiken, ja meidän täytyy vain olla kärsivällinen ja odottaa sitä. Sitä odotellessa on kaunis Maa, jolla asumme, miljoonia ideoita ja projekteja luotavaksi, miljardeja ihmisiä autettavaksi, tonneittain hauskaa pidettäväksi, kauneutta, tuskaa ja rakkautta, ja se kaikki on juuri nyt ja tässä lahjana meille.

Tämä ei tahdo sanoa, ettei muutos tapahdu – se tapahtuu, olemme siinä juuri nyt. Kollektiivitodellisuus on täysin erilainen kuin puoli vuotta sitten, ja sen suuri muuttuminen jatkuu. Vanhan maailman purkautuessa, ala rakentaa uutta maailmaa. Tee, minkä tekemistä rakastat ja mitä tulit tänne tekemään. Jos sateenkaarivalo tulee auttamaan meitä eteenpäin, niin mahtavaa. Jos ei, kaikki hyvin – voimme tehdä oman sateenkaarivalomme. <3

Siis, miltä sinusta tuntuu? Mitä sinun ajatuksesi ovat? xx

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.