TÄYSIKUU, MARS JA MERKURIUS

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

20.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos sinulla on ollut viikko, joka on tuntunut painekattilalta valmiina räjähtämään, voit kiittää siitä tämän viikonlopun täysikuuta Jousimiehessä, jolla on seuranaan Mars.

Australiassa meillä on värillisiä maastopalovaarataulukkoja, joissa pienen vaaran päässä on vihreä tai sininen, sitten se muuttuu keltaiseksi, oranssiksi ja punaiseksi ja aivan toisessa äärilaidassa on mustajuovainen "punainen koodi", joka periaatteessa merkitsee, että lähde pois.

Astrosääennuste tälle viikonlopulle, mikä on tuntunut jo koko viikon, on melko lailla taulukon oranssinpunaista osaa, ja joillakin teistä on saattanut pärähtää jo "punainen koodi".

Tiedätte kaikki, että täysikuu korostaa tunteita. Kun Mars on sekoituksessa mukana, se lisää energiantäyteisen, testosteronipitoisen, itsevarman ja joskus aggressiivisen pläjäyksen noihin tunteisiin. Tämä kaikki tapahtuu Jousimiehessä, joka ei rakasta mitään muuta niin paljon kuin vapautta, itsenäisyyttä ja seikkailua. Mitä tämä kaikki siis merkitsee?

Tällä hetkellä energia sisällämme ja ympärillämme haluaa pitää puolensa huutaen: "Haluan tehdä, mitä haluan tehdä! Älä hillitse minua! Älä kerro minulle, mitä teen! Olen vapaa olento!" Niinpä kaikkialla missä olet tuntenut tukahdutusta tai joku on yrittänyt määräillä sinua, energiasi reagoi suurella Jean D'arc karjunnalla: "Aaaargh! Pois tieltäni!!!!"

Se on villihevosen energiaa, joka ei suostu kesytettäväksi tai kontrolloitavaksi.

Kolikon toinen puoli on, että egoon osuu. Aina kun joku sanoo: "Et voi kontrolloida minua enää", on toinen, joka kuohuu vihasta ja lisää kontrollointitaipumuksensa panoksia.

On siis tavallaan vapauden ja kontrolloinnin, itsenäisyyden ja hallinnan välistä taistelua. On myös valtataistelua: oman voimamme omistaminen versus jonkun yritys ottaa valtamme tai kertoa, ettei meillä ole valtaa. Ja tämä saavuttaa kriittisen pisteen. Ja aivan kuten veden kiehuessa kattilassa, jos lämpö on liian korkea, vesi roiskuu yli, mikä aiheuttaa sotkua, mutta helpottaa myös painetta.

Kyse ei ole vain vihasta ja egosta. Marsissa on kyse myös inspiraatiosta, ja se rakastaa antaa meille annoksen toimintasuuntautuneisuutta sanoen: "Ihan oikeasti, milloin lakkaat pelkästään haaveilemasta ja alat tehdä jotain asialle?" Niinpä tätä aaargh-energiaa on myös omassa luomisvoimassamme, jolloin tunnemme: "Jo riittää viivyttely!!! Minun täytyy saada tämä jo tapahtumaan!!"

Tämä energia on siis ollut rakentumassa ja se huipentuu lauantai-iltana/sunnuntaiaamuna, samaan aikaan jolloin Merkuriuksen perääntyminen on alkanut hidastua, valmistautuen lähtemään eteenpäin maanantaina. On sanottava, että rakastan astrosynkronismia. Kaikkea tätä painetta muodostuu, sitten se vapautuu ja laantuu, ja sitten aaah, Merkurius alkaa kulkea eteenpäin, kuin joku ilmestyisi suihkunraikkaana kuin päivänkakkara: "Miten ihana päivä! Mitä on aamiaiseksi?" Samaan aikaan täysikuu ja Mars ovat aamiaispöydässä, silmät liimattuna aamiaislautaseen ja äärimmäisen uupuneena kokattuaan seitsemän päivää putkeen. Ne näyttävät upeaa gourmet-aamiaista, joka on valmistettu käyttäen paljon verta, hikeä ja kyyneleitä, ja sanovat Merkuriukselle: "Menemme nyt nukkumaan. Herätä meidät kuukauden kuluttua." Merkurius ajattelee: "Mikä noiden ongelma on??"

Aaah, elämä. Se menee ylös ja alas, se räjähtää ja kääntyy sisäänpäin, mutta saadaan näitä upeita pikkutaskuja, joissa kaikki on hyvin.

Jos sinulla on ollut tunnepitoinen viikko, se helpottaa sunnuntaista eteenpäin. Tiedä, että kaikkea ravistellaan, jotta se voi vapautua, ja lopulta puhdistetaan kaikki, mikä seisoo vapautesi ja terveen energiailmaisusi edessä.

Jaa vapaasti! Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.